Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι , μονο που αυτοι που παρήγγειλαν box θα περιμένουν την άλλη μέρα να έρθει :)

εκτός απο αυτους που θα σκάσουν 17euro παραπανω να το πάρουν απο Πλαίσιο/public/e-shop κλπ

Ή να σκάσουν 50Ε αντί για 60 και να το πάρουν την τρίτη στις 00:01 (gameexplorers) :rolleyes:

Δημοσ.

Ή να σκάσουν 50Ε αντί για 60 και να το πάρουν την τρίτη στις 00:01 (gameexplorers) :rolleyes:

εγω το είχα προλάβει με 42-43 απο gameexplorers αλλα ευτυχώς έχει προστασία τιμής , δεν ειχα δει οτι το ανέβασαν :lol:

κάποιος με ειχε συμβουλέψει να το παραγγείλω τότε να έχω το κεφάλι μου ήσυχο (νομίζω εσυ ήσουν , δεν θυμάμαι καλά) ,απλά thanks! :devil:

πάντως έλεγα για όσους μένουν εκτός Αθήνας.

Δημοσ.

χαχα ναι :-D :-D , και γω 43Ε έχω πάρει 2 :D

όντως για εκτός Αθήνας πρέπει να το σκάσεις το 60άρικο αν θες να παίξεις στη μία.

Δημοσ.

με πήραν τηλέφωνο από πλαίσιο και public και έχουν έρθει τα κομμάτια μου. μάλιστα έχω +1 όπου (μάλλον) ένας φίλος ίσως δεν πάρει την συλλεκτική έκδοση. εάν θέλει κανείς από θεσσαλονίκη ΙΣΩΣ μπορώ να δώσω το 1 από τα 3 που έχω παραγγείλει... (με επιφύλαξη βέβαια). εάν κανείς θέλει από θεσσαλονίκη πείτε

Δημοσ.

γουστάρωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!! :devil: :devil: :devil:

:devil: :devil: :devil:

im jely :cry:

το πρώτο πράγμα που θα κάνω οταν το ανοίξω θα είναι να μυρίσω το κουτί , σαν την μυρωδιά του ΔΕΝ εχει :-D :-D :-D

Δημοσ.

βασικα εγω θα ηθελα ενα guest pass , καθοτι βλεπω να ερχεται κατα τις 20 απο amazon...και αν μετα το χρειαστεις σου δινω ενα απο τα δικα μου

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...