klainmaingr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Cinematics?? Rly?? Εγώ πάντως ξετρελάθηκα με το teaser. Δεν ξέρω τι καλύτερο περίμενες απο ένα teaser ή αλλιώς ΠΟΥ έχεις δεί καλύτερo.. Επικότατο video.. Περιμένω τα καλύτερα.. π.χ. Έχεις δει το teaser του gow3? Μια βλακεία και μισή είναι... Αυτό τι σημαίνει; Οτι δεν θα είναι παιχνιδάρα στην τελική; Θα είναι.. Το teaser και τα gameplay videos καλύπτουν πληρέστατα τις προσδοκίες μου. Η γκόμενα μέσα στο ναό γιατί σε χάλασε; Θυμάσαι μήπως τα χαζόμουτρα των χαρακτήρων στο 1 και στο 2? Τώρα έχουμε καλομάθει.. Οι ορδές των δαιμόνων δεν σου έκαναν; Το σπαθί του (tyrael?) Ο καταπληκτικός ήχος; Τα cinematics θα γ$#!%!ν. Όχι απαραίτητα απο άποψη γραφικών.. αλλα σκηνοθετικά. Καμία αμφιβολία δεν έχω. Δεν είναι η blizz χθεσινή. Αλλα απο την άλλη... και να πάρουν όλοι μαζί οι προγραμματιστές και να χε$#%@ν σε ένα box και να μου το πουλήσουν για d3... Θα το πάρω. Κάποια thrills δεν αλλάζουν... Και τέλος πάντων ότι και να πούμε είναι ένα κάρο μλκειες.. Το αποτέλεσμα θα δείξει. Μακάρι να είναι κακό για να μην περιμένουμε άλλα τόσα χρόνια την συνέχεια.. Αν δεν σας αρέσει δεν το παίρνετε.. και τέλος.. Το θέμα δεν βλέπω ποιο είναι.. Αν θέλετε να κράξετε την blizzard κάντε το σε ένα άλλο θέμα και μιλάτε μόνοι σας.. Εμείς τι φταίμε που περιμένουμε updates και βλέπουμε γραφικά flame posts?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Η γκόμενα μέσα στο ναό γιατί σε χάλασε; Θυμάσαι μήπως τα χαζόμουτρα των χαρακτήρων στο 1 και στο 2? Τώρα έχουμε καλομάθει.. Οι ορδές των δαιμόνων δεν σου έκαναν; Το σπαθί του (tyrael?) Ο καταπληκτικός ήχος; Τα cinematics θα γ$#!%!ν. Όχι απαραίτητα απο άποψη γραφικών.. αλλα σκηνοθετικά. Καμία αμφιβολία δεν έχω. Η αλήθεια είναι ότι το WarCraft III και World of WarCraft μας κακόμαθαν με τα cinematics τους. Δεν βρίζω την Blizzard, αλλά πράγματι την συγκεκριμένη (που για narrator παίζει να είναι βασική NPC) την περίμενα πιο καλοσχεδιασμένη. Όσο για τα gameplay γραφικά, παρ'όλο που δεν είμουν κανένας τρελός οπαδός του D1 και 2, το βίντεο στην γέφυρα ( ; ) που ο βάρβαρος τσακίζει αβέρτα τερατάκια δεν με χάλασε καθόλου.
Dakonblackblade Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Εγώ δεν θυμάμαι το Diablo να έχει τρελα Cinematics γιατί απλά η πλοκή ήταν αδιάφορη , εκτός και αν ήσουν ο Τσουρινάκης και νόμιζες πως θα παίξεις Baldurs. Τα γραφικά τα βλέπω κούκλα.Ειδικά σε αυτού του είδους τα παιχνίδια δεν προσφέρονται και για τρελά effects (Sacred). Όσο για το Wow Lineage είναι κλασικός τσακωμός.Εγώ είμαι Dota boy γιατί απλά δεν αντέχω τους νεκρούς χρόνους αυτόν των παιχνιδιών.Με μια Sorceress στο Diablo πάντως δεν είχα καθόλου νεκρό χρόνο.Άντε μην κάνω μια Cold sorc με τσιπικα αντικειμενάκια να ξαναφαρμαρω MEphisto.Έχει κανείς Wizardspike να ξεκινήσω σιγά σιγά?Και μια Αncient Pledge(w/e) Kite Shield
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Και εδώ τέκνον βρούτε; Ontopic: Όσοι παίζουμε diablo απο την κυκλοφορία του 1ου.. Όσοι περιμέναμε με ανυπομονησία το 2ο... Όσοι λιώσαμε και λιώνουμε ακόμα τα μυαλά μας στον κόσμο του diablo και στο καταπληκτικό για την εποχή του battle.net... Αυτοί περιμένουμε το παιχνίδι με ανυπομονησία... ΔΕΝ μας νοιάζουν τα γραφικά.. ΔΕΝ μας νοιάζει τίποτα... Είναι η διαδικασία.. Το thrill... Να παίρνεις στα χέρια σου την συνέχεια του αγαπημένου σου παιχνιδιού.. Να το βλέπεις να δημιουργείται.. να βλέπεις νέα class να έρχονται.. Για χρόνια περιμέναμε την ανακοίνωση.. για μέρες βλέπαμε τα teaser της blizzard και ελπίζαμε.. 7 το πρωί ώρα ελλάδος τηλεφωνιόμασταν καλοκαιριάτικα για να ξυπνήσουμε ο ένας τον άλλο και να δούμε το post screen με το d3.. ΑΥΤΟ είναι το παιχνίδι. Το λατρεύουμε.. το αγαπάμε.. το θέλουμε... Απο την άλλη, όσοι μάθαμε τι είναι παιχνίδι απο το l2 και αυτοαποκαλούμαστε gamers, ας αφήσουμε το diablo στην άκρη και ας ασχοληθούμε με κάτι άλλο... Ας δούμε τα μπούτια απο τα elf μας σε high res και ας χαρούμε που το κάψιμο μας έχει πιο ωραία γραφικά απο το αντίπαλο δέος... ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ! ΓΕΛΟΙΟ! Χθεσινά σκ$#@% να εκφράζουν άποψη για κάτι που δεν έχουν ιδέα... Εγω με τη δικιά σου λογική θα βγώ να πω τι μλκεία γραφικά είχε το PONG. Αλλα αμα το κάνω θα είναι ΗΛΙΘΙΟΣ! γιατι το παιχνίδι αυτό άνοιξε το δρόμο μαζί με πολλά άλλα για να φτάσουμε στις σημερινές Μ@Λ@ΚΕΙΕΣ που ο κάθε ξεχασμένος κρίνει ένα παιχνίδι απο τα γραφικά του. Το να λές αηδίες για την crytec σε παιχνίδια της blizzard δείχνει πόσο λές για να λές.. ΔΕΝ κάνουν τα γραφικά ένα παιχνίδι...ΝΙΩΣΤΕ ΤΟ! Αν κρίνουμε απο τις ΝΕΕΣ κυκλοφορίες της blizz (starcraft 2) και όχι απο το war3 που το παίζουμε. επειδή δεν υπάρχει άξιος αντικαταστάτης του.. βλέπουμε οτι δεν μας χαλάει καθόλου στον τομέα των γραφικών. Τα warcraft/starcraft/diablo είναι τα μεγαλύτερα new age gaming legends! Η blizzard η καλύτερη εταιρεία στον χώρο των pc games... και εσύ απλα γελοιοποιείσαι! Παίζεις ντότες.. Η dota είναι user custom map που εξελίχθηκε λόγω της τεράστιας απήχησης της. ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ η blizzard αν εγώ θέλω να παίζω με ένα παιχνίδι του 2002 παίζοντας mods!ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ που εγώ και πολλοί άλλοι παίζουμε ακόμα starcraft/diablo 2. Η στρατηγική της είναι να βγάζει ένα παιχνίδι κάθε "χ" χρόνια.. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ! Αν είναι να παίζω ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΕΣ σαν και αυτές... ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ! Αν δεν σου αρέσει η blizzard, ΜΗΝ την προτιμάς... ΜΗΝ παίρνεις τα παιχνίδια της και ΜΗΝ μας τα ζαλίζεις! ΤΡΑΒΑ ΓΙΑ FLAME ΣΕ LINEAGE TOPIC! ΤΕΛΕΙΩΝΕ! edit: Θα δούμε λογικά rogue/amazon αλλα με άλλη ονομασία.. (κάτι παραπλήσιο).. Είναι πολλοί (και εγώ μέσα σε αυτούς) που θέλω οπωσδήποτε αυτή την class. edit2: Ο δεύτερος ενικός στο ontopic προφανώς αναφέρεται στο koritsigpc Πρόσεχε ρε, θα κάψεις φλάτζα Εαν δεν είσουν ΤΟΣΟ άκυρος (και δεν ήθελες να βγείς γυμνός στο δρόμο να φωνάξεις "Είμαι ΠΡΟ είμαι ΠΡΟΟ"), θα παρατηρούσες οτι είπα οτι το Diablo (1) το έπαιζα απο μπέμπα, χωρίς να ξέρω αγγλικά, και να αγκομαχώ να ρίξω τον Butcher στον Pentium..Είναι, αν όχι το αγαπημένο μου και Most Played, στη λίστα των TOP μου. Μη μου πουλάς μούρη εμένα, ίσως το κάνεις στους άλλους..Εγω όμως δεν είμαι τόσο amaiz'd klanimain..Ό,τι είπα το είπα για το σκεπτικό της Blizzard, και το ηλίθιο πάθος σου (για παράδειγμα) που θες ντε και καλά να μετράς τα Pixel.. ..άλλωστε βρίσκω πολύ υποκρισία το να αγοράζει κάποιος μια 8800GT+ ή να κάνει SLI, και να βρίζει μετά τα γραφικά. Εκτός και εαν ο IMBA απο πάνω λέει όλους τους θαμώνες του "Κάρτες Γραφικών" Section, Noobάδες και "χθεσινούς". Γιατί ως γνωστόν μόνο οι χθεσινοί έχουν καλή κάρτα γραφικών και όχι SNES. Πάρτε ενα πράγμα χαμπάρι..Το παρακάτω, ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ! ! ! ΔΕΝ είναι ανάγκη να διαλέξουμε, δηλαδή να έχουμε ενα απο τα 2. Είναι γελοίο..είσαι απλά γελοίος Κατηγορώ τη Blizzard για το αρνητικό της, δεν είπα οτι δεν είναι άξια εταιρία για καλό Gameplay..Ναί ΕΧΕΙ τα θετικά της, αλλα ΕΧΕΙ και τα αρνητικά της. Απαγορεύεται να τα πω? Ποιός είσαι εσυ που θα μου φωνάξεις στο αυτί "ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΗΣ, ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΤΣΙ! ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ? ΤΡΑΒΑ ΑΛΛΟΥ!" ? Ο νταβατζής του Insomnia? Εμένα ποσώς με ενδιαφέρει αν το WoW είναι σαν έκτρωμα. Απλά δεν ήθελα και το D3 να γίνει το ίδιο έκτρωμα, και να αναγκαστώ να Pickάρω Witch με Pixel για κρεατοελιές και παρακμιακή φάτσα.. Γιατί τώρα πετάχτηκες απο τη πέτρα σου και έγραψες ενα παθιασμένο κατεβατό ενας θεός ξέρει....... Έλιωσα πάντως..Πόσο wannabe μπορεί να είναι κάποιος.. To Diablo το περιμένω με ανοιχτές αγκάλες, όπως και να'νε. Δεδομένο, απλά το λεω για τους παθιάριδες (με το THRILL) που βγάζουν δικά τους συμπεράσματα.. Υ.Γ: Κατα τη μικρή μου γνώμη (Τη τόσο δα, γιατί όπως γνωρίζει πολύ καλά ο κλάνειμάιν τι έκανα προχθές..είμαι χθεσινή Gamer ), το L2 όπως είπε ενας Off-Player παραπάνω, είναι ΜΑΚΡΑΝ δυσκολότερο Game..ΜΟΝΟ εύστροφοι και παμπόνηροι φτάνουν στην κορυφή, και να πέσει φωτιά να με κάψει..παιρνω όρκο κανένας άξεστος/συνταξιούχος/φίλαθλος/οικογενιάρχης του WoW δεν θα άντεχε την πίεση του Lineage2. Όλοι το βγάλαν οτι είναι "απλό" το Gameplay του, αλλα μόλις φτάσεις στα βαθιά..τρελένεσαι.. Υ.Γ2: Έφτασα στη κορυφή του Lionna, και δεν κουράστηκα στο Grinding, ούτε στο Crafting. Απλά θέλει τρόπο, ή τον έχεις ή πας σε κάτι πιο Softcore και noob-friendly (wow f/e) Άντε δικάστε με που μισώ τη Blizzard. Αφού, ξανά, αυτό καταλάβατε. /Koritsi_Gia_PC
alexzzz Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Υπόσχεσαι ότι αν πούμε ότι έχεις δίκιο δεν θα ξαναγράψεις;
Moderators Praetorian Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Άντε δικάστε με Βρε μανία. Μας τα χάλασε η Σαρρή τα νιάτα...
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δεν με ενδιαφέρει εαν συμφωνείς ή διαφωνείς. Τι γνώμη μου διατυπώνω..αν δε γουστάρεις να διαβάζεις διαφορετικές γνώμες είσαι σε λάθος Site. /Koritsi_Gia_PC
alexzzz Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δεν με ενδιαφέρει εαν συμφωνείς ή διαφωνείς. Τι γνώμη μου διατυπώνω..αν δε γουστάρεις να διαβάζεις διαφορετικές γνώμες είσαι σε λάθος Site. /Koritsi_Gia_PC Τις διάβασα... αλλά είναι το τόπικ για το diablo 3... να ανοίξουμε ένα "γ..ω την blizzard και την Τουρκία" να βγάλουμε εκεί τις χολές μας... δεν βλέπεις τι κάνω εγώ; Μαλώνω στις αρένες όχι στις εκθέσεις
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 (..) να ανοίξουμε ένα "γ..ω την blizzard και την Τουρκία Κοίτα τι κράτησε.. Τι να πω.. Me give up. Άλλωστε ό,τι είχα να πω το είπα, και ο νοών νοείτο.. /Koritsi_Gia_PC
sYn Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Τόσες μπούρδες μαζεμένες δεν έχω ξαναδιαβάσει.. Get a life! Ωραία τα παιχνίδια, αλλά όχι και να χάνω όλη τη μέρα μου και να τσακώνομαι επειδή η Blizzard δε γουστάρει να ρίξει λεφτά για high-end μηχανή γραφικών.. Το παιχνίδι ήταν μια χαρά, είναι μια χαρά και θα είναι μια χαρά. Τα παράπονα σου (949) 955-0283.
giorgos_g Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Να κάνω μια ερώτηση on topic η θα σας την "χαλάσω"?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Κάνε ελεύθερα, κοιμούνται τώρα.
tectonator Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Να κάνω μια ερώτηση on topic η θα σας την "χαλάσω"? Κοίτα τον ξενέρωτο....Εδώ έχουμε top flame και έχουμε κάτσει με pop corn και χαζεύουμε και έχουμε τον άλλον να θέλει να κάνει on topic ερώτηση...Αν είναι δηλαδή δυνατόν...Με την μία να μας την χαλάσεις...τς τς τς τς :lol::lol: Οι πιθανότητες να κυκλοφορήσει μέσα στο 09 είναι λέτε λίγες?Ας ελπίσουμε να γίνει κανά μικρό θαυματάκι γιατί δεν νομιζώ να την παλεύουμε μέχρι το 2010.Αν και λένε ότι το καλό πράγμα αργεί να γίνει...Anyway...
Προτεινόμενες αναρτήσεις