Stavrakas13 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Τα unique items έτσι κ αλλιώς ξεχωρίζουν. Και θα υπάρχει προφανώς gear που θα είναι καταλληλότερο για pvp.
nicoc89 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 όπως και ναχει θα τα σπάει. Αν δεν κάνω λάθος δεν θα έχει auras σωστά? Ειναι η ιδέα μου ή οι τελευταίες ημέρες δεν λένε να περάσουν με τίποτα? :devil:
Stavrakas13 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δεν θα έχει auras.(Ο Monk έχει κάποια mantras αλλά δεν είναι το ίδιο σύστημα) Και για να απαντήσω στην προηγούμενη σου ερώτηση,ναι θα υπάρχουν items που θα πέφτουν πολύ σπάνια(όπως υπήρχαν και στο D2). Επίσης ακόμα και όταν κάνεις craft κάποιο item που είναι καλό δεν είναι εγγυημένο ότι θα βγεί τέλειο μιας και παίζουν random stats. Περιμένω από το game εφόσον το βάρος δώθηκε στο pvm και στο gear/loot hunting τα items να είναι ατέλειωτα,ας πούμε,όσον αφορά random stats,affixes,tiers. Μιλάμε για πολύ πράμα. Το loot του D3 είναι ένας λόγος που 100% δεν πρέπει κανείς να ανησυχεί γ'αυτό.
Luxx Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Εχεις κανεις ολοκληρωσει το Diablo 2 στο τελευταιο επιπεδο μονος του; Ή πρεπει οπωςδηποτε να παιξει multiplayer; Το ιδιο θα γινεται και με το diablo III; Δε ειναι σπαστικο ομως οτι τα drops που κανει, τα παιρνει ο πιο γρηγορος; Δλδ εαν καποιος εχει λιγα ms lag, δε θα μπορεσει ποτε να παρει καποιο αντικειμενο.
zeniath Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Όλο το content είναι soloable, και υπάρχει ξεχωριστό Loot για τον κάθε παίχτη που το βλέπει μόνο αυτός να κάνει drop. Μόνο τα gold μοιράζονται equaly στο πάρτυ.
Luxx Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Στο diablo II δε γινοταν ετσι ομως, σωστα; Οποιος προλαβαινε. Να ρωτησω και κατι αλλο. Υπαρχει διαφορα στα drops απο το single player και το multiplayer; Ή πλεον δεν υπαρχει single player στο Diablo III;
zeniath Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Wut? Τι δεν υπάρχει single player? Single player είναι το παιχνίδι με option co-op. Τα loot είναι ακριβώς τα ίδια είτε μόνος είτε με παρέα. Όσο για pvp items μακάρι να μη βάλουν γιατί δεν θα φτάνει το άπειρο junk loot για pve που θα μαζεύουμε, να μαζεύουμε και για PvP?
nikosggg3 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 να ρωτησω κατι? επειδη εχω πολυ καιρο να αγορασω γνησιο! game. Το παιχνιδι θα ειναι τυλιγμενο με ζελατινα?. εαν δεν ειναι τι κανω!? γιατι εαν δεν εχει ζελατινα λογικα καποιος θα μπορουσε να παρει το cd-key.
nicoc89 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 για checkάρετε τα battlenet account σας. Οσοι ήταν στην closed beta πρέπει να έχουν ενα starter kit . κρίμα να μην μπορούμε να πάρουμε και εμείς ενα με cd key απο τα καταστήματα που το παραγγείλαμε (οπως με το tera pre-launch).
shinigami Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Και εμενα ηρθε το email οτι θα παραλαβω την Δευτερα τον Collectora μου Επισης ετυχε να εχω ρεπο απο δευτερα εως πεμπτη,οποτε για τα ψωνια επιβιωσης θα παω την δευτερα ^^
link012000 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 για checkάρετε τα battlenet account σας. Οσοι ήταν στην closed beta πρέπει να έχουν ενα starter kit . κρίμα να μην μπορούμε να πάρουμε και εμείς ενα με cd key απο τα καταστήματα που το παραγγείλαμε (οπως με το tera pre-launch). Εγώ το έχω αλλά δεν ξέρω τι κάνει!Τι κάνει;
nicoc89 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Εγώ το έχω αλλά δεν ξέρω τι κάνει!Τι κάνει; το starter σε αφήνει να φτιάξεις χαρακτήρα και να τον πας μέχρι level 13
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 το starter σε αφήνει να φτιάξεις χαρακτήρα και να τον πας μέχρι level 13 όχι πριν ανοίξουν οι servers
Psycho13 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Απο e-shop.gr:Προμηθευτείτε πρώτοι το βράδυ της Δευτέρας, το Diablo 3 απο τα καταστήματά μας στο Χαλανδρι και στο Περιστέρι στην Αθήνα, και στο κατάστημα Σταυρουπολης στη Θεσ/νίκη, που θα ανοίξουν αποκλειστικά γι' αυτό το σκοπό αμέσως μετά τα μεσάνυχτα!
nicoc89 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 όχι πριν ανοίξουν οι servers ναι , μονο που αυτοι που παρήγγειλαν box θα περιμένουν την άλλη μέρα να έρθει εκτός απο αυτους που θα σκάσουν 17euro παραπανω να το πάρουν απο Πλαίσιο/public/e-shop κλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις