Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για την Blizzard μιλάμε, πρώτα θα το αρμέξει όσο δε πάει και μετά θα βγάλει και το expansion. Το 2015 εγώ λέω για expansion και αυτό να γραφεί στα πρακτικά για να γυρίσω από το μέλλον να κάνω quote την εαυτούμπα μου :mrgreen:

Δημοσ.

θα αρμέξει την αγελάδα που λέγεται diablo 3 μέχρι να βγάλει και γάλα κακάο...

ps1: trololol

ps2: Λιγότερες απο 100 ώρες έμειναν, χειρότερα και απο όταν ήμουν φαντάρος κάνω

Δημοσ.

wow... για πες μας πόσο φοβερό θα είναι το diablo σε 3d μετά από 2 ώρες παιχνιδιού.... (όπου στάνταρ θα παίζουν όλοι 5-6 ώρες την ημέρα..)

Δημοσ.

Μέ πήραν πριν απο λίγο απο CD MEDIA και μου είπαν οτι θα παραλάβω το παιχνίδι την δευτέρα πρωί, επισης μου ειπαν να μην κάνω register το key πριν τις 12 που θα ανοίξουν οι servers για να μην υπάρξει πρόβλημα

Δημοσ.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι θα παραλάβετε τα Diablo 3 τη Δευτέρα 14/5. Αυτό γίνεται για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας και για να μπορέσετε να ξεκινήσετε το παιχνίδι σας μαζί με τους χρήστες από όλο τον κόσμο τα μεσάνυχτα της Δευτέρας.

Θα σας παρακαλούσαμε να μην προσπαθήσετε να εγγραφείτε στην υπηρεσία πριν τις 00:01 της Τρίτης 15/5, την επίσημη ώρα και ημερομηνία που θα ανοίξουν οι server της Blizzard.

Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση σας και σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση.

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε απορία σας.

Μου ήρθε πριν λίγο με email από CD Media.

Δημοσ.

Και εμενα απο Gastone λεγοντας μου οτι δυστυχως η προμηθεια του Diablo 3 δεν επαρκει για να καλυψει ολες τις παραγγελειες απο το καταστημα τους :-( Αντε τωρα να δω ποιο αλλο καταστημα στελνει Κυπρο με αντικαταβολη περιπου στα ιδια λεφτα.

Δημοσ.

Ρε συ ikagura, μιας και είσαι Κύπριος, χθες στο ζάπινγκ έπεσα πάνω στο RIK SAT και είχε ένα παιχνίδι του κόλου με μία άσπρη καμπάνα που ρώταγαν τι σημαίνουν στα Ελληνικά περίεργες κυπριακές λέξεις. That's a thing στην Κύπρο ή απλά έπεσα σε μεγάλη παρακμή στις 2 το βράδυ;

Δημοσ.

Πριν λίγο με πήραν τηλ. από CD Media και με ενημέρωσαν ότι θα το έχω τη Δευτέρα (δεν είχαν το email μου - δεν τους το είχα δώσει μάλλον). Ομοίως να μην μπω πριν τις 00.00.

Κανονικά δεν είναι 01.00 Ελλάδα;

Aaaaaaaaanyways, περιμένουμε λοιπόν!

Να ξεκουραστείτε καλά το Σ/Κ γιατί μας περιμένουν δύσκολες μέρες!!!

Δημοσ.

Ρε συ ikagura, μιας και είσαι Κύπριος, χθες στο ζάπινγκ έπεσα πάνω στο RIK SAT και είχε ένα παιχνίδι του κόλου με μία άσπρη καμπάνα που ρώταγαν τι σημαίνουν στα Ελληνικά περίεργες κυπριακές λέξεις. That's a thing στην Κύπρο ή απλά έπεσα σε μεγάλη παρακμή στις 2 το βράδυ;

Δεν ειμαι Κυπριος απλα ζω εδω τους τελευταιους 3 μηνες. Επισης δεν βλεπω τηλεοραση οποτε δεν μπορω να σε βοηθησω. Για τις λεξεις ναι ειναι διαφορετικες τις περισσοτερες φορες, δεν παιζει να καταλαβεις τι λενε αν δεν ρωτησεις πρωτα να σου πουν τι σημαινει στα ελληνικα.

Edit: Το εκανα παραγγελια απο World games gr με συνολο στα 49.50 ευρω. Ελπιζω να υπαρχει διαθεσιμοτητα.

Δημοσ.

μου είχε έρθει πριν αρκετές ημέρες email απο gameexplorers πως θα το στείλουν στην Δευτέρα το απογευμα στις 14 , άρα ισως το έχω στις 15.

γιατι δεν το στέλνουν το Σαββάτο ωστε να το έχουμε στις 14 η στις 15 το πρωι το αργότερο? δεν είναι περίεργο ? ολα τα μαγαζιά το έχουν ήδη

Δημοσ.

μου είχε έρθει πριν αρκετές ημέρες email απο gameexplorers πως θα το στείλουν στην Δευτέρα το απογευμα στις 14 , άρα ισως το έχω στις 15.

γιατι δεν το στέλνουν το Σαββάτο ωστε να το έχουμε στις 14 η στις 15 το πρωι το αργότερο? δεν είναι περίεργο ? ολα τα μαγαζιά το έχουν ήδη

Και γιατι δεν πας σε ενα μαγαζι που το εχει να παρεις απο εκει και περιμενεις να στο στειλουν? :PPPP

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...