Stavrakas13 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Ε υποθέτω ότι είναι από κατάστημα κ απλά ανέβηκε από τρίτο η φώτο
nikosggg3 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 σήμερα στο 9gag δεν βλεπω να εχουν ζελατινα τα dvd. μηπως τα ανοιξαν!?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Ό,τι δεν έχεις παίξει τόσο καιρό Zeniath, βάζε και κάνε install.
zeniath Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 CD MediaΔευτέρα 14 Μαϊου 2012 από τις 21:00 το βράδυ, όλοι στα Public Σύνταγμα, Public The Mall, και Public Τσιμισκή (Θεσσαλονίκη) για να υποδεχτούμε όλοι μαζί το Diablo III! Πολλά events και διαγωνισμοί σας περιμένουν με επίσημα συλλεκτικά δωράκια από την Blizzard, καθώς και Diablo III ποντίκια και mouse pads από την Steel Series, gaming ποντίκια R.A.T. Cyborg, Tritton headsets, και πολλές εκπλήξεις! http://www.facebook.com/events/381890021853134/ Θα πήγαινα αλλά αφού το έχω ήδη δεν έχει νόημα, αν και τα δωράκια είναι ελκυστικά
paularas Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 το ότι κάνουν θεσσαλονίκη 2 event αλλά στο ένα δίνουν μόνο δώρα πως σου φαίνεται... sorry που δεν κλείσαμε το παιχνίδι απο στο public στο κέντρο και έχουμε 3 ce να μας περιμένουν στο cosmos όπου θα πάρουμε τα μπαλάκια μας
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δεν έχω ανοίξει καν το συγκεκριμένο thread...μέχρι τώρα..ποτε δεν έχω παίξει mmorpg και τίποτα από blizzard, επειδή όμως με έψησαν απίστευτα οι κολλητοί μια δυο ερωτήσεις που έχουν χιλιό ειπωθεί φαντάζομαι, αλλα άμα κάποιος δεν βαριέται μου απαντάει αλλιώς let my post fade away, όχι τίποτα μπας και δεν ψηθώ τελικά γιατί ξέρω τι κάψιμο παίζει από άλλους..so... 1. Από ότι κατάλαβα είναι single player και γίνετε drop in από players friends or whatever ανάλογος τις ρυθμίσεις του game σου (σαν borderlands φαντάζομαι) σωστά?!? Αν ναι, μπορείς να κανεις invites?!? Και που σηκώνεται το game?!? Το σηκώνεις εσύ locally η σε server τις Blizzard? Επίσης από που τρέχει το game, έχει κάτι σαν steam/origin?!? 2. Ποσα άτομα max στο game?!? Και τι γίνετε άμα κάποιος είναι μεγαλύτερο level από σένα και vice versa, τα mobs τι level είναι? Το δικό σου, αυτού που μπήκε or mixed? 3. Η πιο σημαντική ερώτηση. Τελειώνει? το main story τουλάχιστον? Thanx in advance
zeniath Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 1. Από ότι κατάλαβα είναι single player και γίνετε drop in από players friends or whatever ανάλογος τις ρυθμίσεις του game σου (σαν borderlands φαντάζομαι) σωστά?!? Αν ναι, μπορείς να κανεις invites?!? Και που σηκώνεται το game?!? Το σηκώνεις εσύ locally η σε server τις Blizzard? Επίσης από που τρέχει το game, έχει κάτι σαν steam/origin?!? Μπορείς να κάνεις invite friends ή αν είσαι μόνος και παίζεις να κάνουν drop in στο παιχνίδι σου (μπορείς να βγάλεις το option αυτό βέβαια) Μπορείς να παίξει σε public games που είτε απλά κάνεις join είτε φτιάχνεις ένα παιχνίδι και μετά το κάνεις public. Client/Server είναι το παιχνίδι, όλα είναι στημένα στον server της Blizzard 2. Ποσα άτομα max στο game?!? Και τι γίνετε άμα κάποιος είναι μεγαλύτερο level από σένα και vice versa, τα mobs τι level είναι? Το δικό σου, αυτού που μπήκε or mixed? 4 άτομα max Αν είναι μεγαλύτερο lvl απο εσένα (πάνω από 6-7 δλδ δεν έχει ξεκαθαριστεί αλλά εκεί γύρω) χάνεις xp. Τα mobs έχουν στάνταρ lvl το οποίο καθορίζεται από το Act και το Difficulty που είσαι. Δηλαδή στο Act 1 στο Normal τα Mobs είναι από 1 μέχρι 15-20 lvl. Στο Act 1 στο Nightmare είναι από 31 κοκ. Στο Inferno είναι από 61lvl μέχρι 63 νομίζω. Το max lvl του χαρακτήρα σου είναι 60. 3. Η πιο σημαντική ερώτηση. Τελειώνει? το main story τουλάχιστον? Thanx in advance Ναι τελειώνει και εκεί είναι το νόημα του παιχνιδιού. Τελειώνεις το παιχνίδι στο Normal και είσαι περίπου στα 30 lvl. Μετά ξεκινάς πάλι στο Nightmare->Hell->Inferno για να μπορέσεις τελικά στο Inferno να ξεκινήσεις να βρίσκεις τα τελευταία Tier από items. Για να ξεκινήσεις το Inferno πρέπει να είσαι 60 lvl και ντυμένος αρκετά από το Hell γιατί απλά θα πεθαίνεις από το 1 pack of mobs που στο Normal τα έβλεπες και γέλαγες. Γενικά το να βγάλει κάποιος το Inferno δεν είναι εύκολο αφού μέχρι και οι devs της Blizzard έχουν πει ότι το internal testing crew τους ακόμα δεν έχει βγάλει το Inferno. Αν έχεις καμιά άλλη ερώτηση feel free Επίσης κάτι που ξέχασα, στα μεγαλύτερα difficulties τα Mobs έχουν περισσότερα abilities, τρέχουν πιο γρήγορα (δλδ αν τα βρεις σκούρα δεν είναι ότι απλά θα κάνεις back θα θέλει skill) Γενικά το Normal είναι σαν ένα Tutorial φτιαγμένο επίτηδες να είναι εύκολο ενώ το Inferno είναι φτιαγμένο επίτηδες να είναι σαδιστικό αλλά εκεί είναι που γίνεται όλο το παιχνίδι. Επίσης είναι παιχνίδι που το αγοράζεις μια φορά και τέλος, δεν έχει μηνιαία συνδρομή
nicoc89 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 τα δώρα απο τα launch event πως τα δίνουν? με κλήρωση ? αν ναι φαντάζομαι πως στην κλήρωση συμμετέχουν μονο πελάτες που το αγοράζουν απο εκει έτσι ?
Luxx Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Γιατι ομως το εκαναν να πηγαινει μεχρι 60 level; Θα προλαβαινεις να μαξαρεις τα skills ή οχι; Σε καθε level-up ποσα skills και ποσα level spell θα μπορεις να ανεβαζεις; Αυτο με το Inferno ισχυει και στο diablo II; Μονο το ευκολο εχω τερματισει και μετα το αφησα!
nicoc89 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=EKHZz-GY01w&feature=player_embedded
zeniath Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Γιατι ομως το εκαναν να πηγαινει μεχρι 60 level; Θα προλαβαινεις να μαξαρεις τα skills ή οχι; Σε καθε level-up ποσα skills και ποσα level spell θα μπορεις να ανεβαζεις; Αυτο με το Inferno ισχυει και στο diablo II; Μονο το ευκολο εχω τερματισει και μετα το αφησα! Όλα auto είναι, ανάλογα το level κάνεις unlock νέα skills και runes (που αλλάζουν τα effects των spell) Στο D2 είχε μέχρι το Hell εδώ βάλανε και ακόμα ένα επίπεδο δυσκολίας. Γιατί το έβαλαν μέχρι το 60; Γιατί δεν έχει νόημα να το πηγαίνεις μέχρι το 99 όπως στο D2, τουλάχιστον για τώρα που μόλις βγήκε. Μπορεί στα expansions εκτός από νέα class να ανεβάσουν και το lvl cap με καινούριο content αλλά αυτό έεεεχει ακόμα καιρό. Για expansion εγώ θα έλεγα να περιμένουμε σε κανα 2-3 χρόνια αφού τώρα είναι να βγει στο Panderia για το WoW και το expansion για το Starcraft.
nicoc89 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Για expansion εγώ θα έλεγα να περιμένουμε σε κανα 2-3 χρόνια αφού τώρα είναι να βγει στο Panderia για το WoW και το expansion για το Starcraft. αν θυμάμαι καλά κάπου ειχε πάρει το μάτι μου οτι ετοιμάζουν 2 expansion τα οποία θα βγούν μέσα στα επόμενα 2-3 χρόνια , οπότε ισως δεν χρειαστεί να περιμένουμε 2-3 χρόνια αλλα 1-1,5 για το πρώτο expansion. αν βρω το link θα το ποστάρω αργότερα γιατι τώρα δεν προλαβαίνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις