Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Αλλιώς θα είχαμε όλοι.
ikaruga24 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Σκεφτομαι να παιξω λιγο diablo II να ζεσταθω και να θυμηθω τα παλια. Ποιον χαρακτηρα λετε να παρω; Δε εχω παρει ποτε assasin. Επισης δε θελω να παρω sorc γιατι την εχω παρει αρκετες φορες. Ο παλαντιν δεν μου αρεσει και τοσο με τις αυρες. Ειμαι αναμεσα σε barbarian και... δε ξερω! Ο necromancer μονο τους σκελετους εχει, δε βγαζει dmg απο μονος. Ο δρουϊδης τα ιδια με τα ζωακια του, οποτε μενει μονο η αμαζονα. Το ιδιο και εγω και διαλεξα necromancer μιας και ειναι αυτος που ειναι η βαση του Witch doctor στο D3. Επισης, ο druid με τις μεταμορφωσεις του σε fire claws spec κυριολεκτικα ΒΙΑΖΕΙ απο damage. Δεν χρειαζεσαι κανενα λυκακι για να κανει δουλεια για εσενα αν δεν γουσταρεις. Αυτη ειναι η μαγεια του druid. Μπορει να το παιξει και summoner, και melee και "mage" αναλογα το spec.
ikaruga24 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Έχει και melee build Meh...epic fail. Ενω ο druid εχει κανονικο full spec melee built το οποιο ξυριζει και barbs ανετα σε PvP. Σκεψου σε single player.
Stavrakas13 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Ναι προφανώς κάποιοι char έχουν φυσική κλίση σε κάποια builds,απλά σου λέω ότι έχω δει και melee Sorceress να ρίχνει τέτοιο ξύλο. Κάνει κ ο Necro καλή δουλειά... Ρε σεις δεν πάμε κανένα pseudo-lan D2 playthrough?
nicoc89 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 μια απορία .. η CE δίνει ingame wings τα οποία λογικά θα είναι μονο για όσους έχουν CE. ξέρει κανεις αν θα υπάρχουν διαφορετικά σετ wings για να φτιάξεις/dropάρεις ?
Stavrakas13 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 μια απορία .. η CE δίνει ingame wings τα οποία λογικά θα είναι μονο για όσους έχουν CE. ξέρει κανεις αν θα υπάρχουν διαφορετικά σετ wings για να φτιάξεις/dropάρεις ? Just one set of wings my man.... θελω και γω που δεν το εχω παιξει ποτε lan Ψήνεται ένας
nicoc89 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Just one set of wings my man.... οπότε δεν θα έχουμε ευκαιρία για κάτι ανάλογο. (δεν καίγομαι αλλα ντάξυ).
nicoc89 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 στο banner of valor contest οταν λέει να βάλουμε το nickname μας τι εννοεί ? το battletag# ?
ikaruga24 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Ετοιμαζονται για epic levels of botting action εκει στο 9gag?
Προτεινόμενες αναρτήσεις