dimus1985 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Όχι γενικά παιχνίδι που να μην είναι 20ετίας κιόλλας ούτε Diablolike. Μπορεί να ακούγεται ιεροσυλία αλλά D1/2 δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναπαίξω (δεν αναλύω γιατί θα γίνει χαμός ) Ούτε Titan Quest/Sacred κλπ. Γενικά κανά παιχνίδι ρε αδερφέ. Strategy/RTS/FPS/Action/RPG i don't care, απλά κάποιο παιχνίδι το οποίο θα με κρατήσει για 5 μέρες! Trine 2..έτσι απλά!
remalis Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Civ 5 ή Warlock:master of the arcane, όχι μέρες, μήνες δες και portal 2 (αν δεν έχεις παίξει (κακώς) το 1 τότε 1 & 2)
zeniath Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Civ 5 το έχω λιώσει γενικά, το Master of the Arcane το καινούριο Civ-like με μάγους και τέρατα δεν είναι; Portal προσπάθησα να παίξω και το 1 (τότε) και το 2 αλλά δεν...
Luxx Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Ρε παιδια αυτη η κοπελα ειναι η κεντρικη ηρωας στο diablo III; Υπαρχει καπου η ιστορια; Συνδεεται με το diablo II;
zeniath Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Leah is one of the main NPCs in Diablo III. She is a regular source of conversation and quests in town, as well as a giver and rewarder of quests. She even ventures out into the dungeons with the player, on at least two occasions in Act One. Leah holds a central role in the story of Diablo III. She is Deckard Cain's adopted daughter and research assistant, and she features prominently in the Diablo III cinematics. Leah's true parentage, as revealed early in the game is the daughter of Adria the Witch and Aidan, King Leoric's older son who was the warrior in Diablo I, and in the official lore became the host of Diablo in Diablo I. Για το τι δουλειά έχει στο D3 υπάρχει τρελό spoiler/σπέκουλα, αλλά προτιμώ να μην το βάλω καν για να μην μπει κανείς σε πειρασμό και το διαβάσει. ----------- http://www.youtube.com/watch?v=0gBujYp421g
Luxx Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Σκεφτομαι να παιξω λιγο diablo II να ζεσταθω και να θυμηθω τα παλια. Ποιον χαρακτηρα λετε να παρω; Δε εχω παρει ποτε assasin. Επισης δε θελω να παρω sorc γιατι την εχω παρει αρκετες φορες. Ο παλαντιν δεν μου αρεσει και τοσο με τις αυρες. Ειμαι αναμεσα σε barbarian και... δε ξερω! Ο necromancer μονο τους σκελετους εχει, δε βγαζει dmg απο μονος. Ο δρουϊδης τα ιδια με τα ζωακια του, οποτε μενει μονο η αμαζονα.
The_Sheep Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 το ποιο ????? αυτη η λεγομενη starter edition...που θα ειναι σαν demo αλλα θα φτανει ο χαρακτηρας μεχρι 10 επιπεδο
zeniath Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Λοιπόν 6 chapter στο Portal 2 μέσα σε 2-3 ώρες... Πάω να το τερματίσω να δω τι θα κάνω τις επόμενες 4 μέρες
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Diablo 3 lore guide: the story so far Κειμενάκι.
Stavrakas13 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Όσοι ήταν στην Beta θα πάρουν ένα Sigil και ένα Feat of Strength:One of the Chosen
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 στην closed προφανως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις