Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 και έχει τρελό μπυροκοίλι...
paularas Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 μόλις μίλησα με public... 09:01 βράδυ δευτέρας θα έχουμε τους συλλεκτικούς διάβλους μας
paularas Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 ναι για να είμαστε έτοιμοι για τις 1 το βράδυ λένε...
headbanger Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 θέλω να ρωτήσω : να πάω να το πάρω από εδώ σε κάποιο Midnight event για τα δώρα, η να το πάρω digital? Το κλειδί από την ΝΑ έκδοση θα κάνει register στο Ευρωπαικό μου account? ή όπως το κόβω θα το πάρω digital για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο! Αχ με έφαγε η αγωνία! το λαπτοπι καραδοκεί ΥΓ το πήρα ντιτζιταλ! κατεβάζω τον Installer... Ποια αλάνια ξενυχτάνε ώστε να παίξουμε μαζί (μετά το γραφείο είναι 3 το πρωί ώρα Ελλάδας!!)
Stavrakas13 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Από όπου και να πάρεις το D3 θα μπορείς να παίζεις σε όποιο region θες(αλλάζει από τα options) Το κόλλημα είναι ότι ναι μεν μπορείς να παίζεις όπου θες αλλά το RMAH που θα χρησιμοποιείς θα είναι π.χ μόνο της Αμερικής.
lizart684 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Όταν είσαι μόνος σου (αλλά και με γρκρουπ) οι μάγοι είναι οι πιο δύσκολοι νομίζω καθώς πέφτουν πολύ εύκολα με τα cloth τους. Αντίθετα ο barb δεν μασάει τπτ. Εγώ θα φτιάξω witch doctor γιατί once u go black u never go back Ισχύει αλλά για το diablo ούτε 59Ε δίνεις (skroutz) ούτε παιχνίδι κονσόλας είναι. My fault.. Το πηρε φιλος 59 ευρω απο Blizzard και για αυτο το ειπα. Αλλα μετα διαβασα περι 43-44.. Και ειναι ΚΑΙ παιχνιδι κονσολας.. ηδη υπαρχουν videakia στο XBOX.. Anyway καλο παιξιμο σε ολους..!
remalis Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 My fault.. Το πηρε φιλος 59 ευρω απο Blizzard και για αυτο το ειπα. Αλλα μετα διαβασα περι 43-44.. Και ειναι ΚΑΙ παιχνιδι κονσολας.. ηδη υπαρχουν videakia στο XBOX.. Anyway καλο παιξιμο σε ολους..! no worries μαν, απλά επειδή και γω συμφωνώ με αυτό που είπες (για την ακρίβεια δεν έχω καν κονσόλα και δεν σκοπεύω να δώσω ούτε 1Ε), αλλά το d3 δεν το λες και κονσολάδικο. Κονσολοποιημένο ναι αλλά κονσολάδικο όχι ακόμα. Ίσως το d4. 6 και σήμερα?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 ah fuck, κάτι μου λέει ότι θα αποφασίσω τελευταία στιγμή για char...
Luxx Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Ποιος ο λογος του hardcore mode; Ποτε δε το καταλαβα και στο D2. Υπηρχε κατι διαφορετικο στο gameplay; Ασε που εαν πεθανεις, τελος.
The_Sheep Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=YWURtH0T3cY παλιο , αλλα απαραιτητο
Προτεινόμενες αναρτήσεις