Xvipes Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Προτείνω μόλις γίνει launch να σβηστεί ή να δημιουργηθεί ένα καινούργιο thread γιατί αν κάποιος θέλει να ψάξει σε νεότερα θέματα όταν βγει θα ψάχνει για θέματα που αφορούσαν την beta
Luxx Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Luxx τι πίνεις και δεν μας δίνεις? Ακομα δε καταλαβαινω, αλλα παω πασο. Εαν το θεμα ειναι τα 3 ευρω και τα εχει τοσο αναγκη, τοτε ας το παρει απο το amazon. Εγω θα το αγορασω απο ελληνικο e-shop στα 47 ευρω με μεταφορικα και θα το εχω την επομενη ημερα. Δλδ το single player ειναι ταυτοχρονα και online; Οποτε θες παιζεις μονος σου και οποτε θελεις το ανοιγεις και μπαινουν και αλλοι μεσα; Να μου πεις, και στο προηγουμενο diablo γινοταν αυτο. Επαιζες online και εαν ηθελες το ειχες κλειστο, ωστε να μη μπαινει κανεις. Οποτε, ποια η λογικη να υπαρχει το single player; ( ειδικα πλεον που για να παιζεις θελει απαραιτητα να εισαι online. )
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Ακομα δε καταλαβαινω, αλλα παω πασο. Εαν το θεμα ειναι τα 3 ευρω και τα εχει τοσο αναγκη, τοτε ας το παρει απο το amazon. εντάξει αν δεν καταλαβαίνεις ότι το ποσό που λες εσύ είναι χωρίς τα μεταφορικά για ΚΥΠΡΟ, ενώ τα 43 euro που λέει ο ikaruga είναι λογικά με τα μεταφορικά μέσα, δεν μπορούμε να το εξηγήσουμε παραπάνω
Luxx Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 ε τοτε ας το παρει απο amazon! αν και υπαρχουν ορισμενα ελληνικα e-shop που κανουν δωρεαν αποστολες στη Κυπρο.
dimus1985 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Επίσημη Ανακοίνωση Update on the ATI Catalyst Graphic Issues Originally Posted by Blizzard (Blue Tracker / Official Forums) We've recently become aware that playing Diablo III with the latest Catalyst 12.4 drivers for ATI cards may cause some visual artifacts for specific hardware configurations. This issue affects users of ATI Radeon HD 2400, 2600, 2900, 3400, 3600 and 4500 graphics cards under Windows Vista and Windows 7. ATI Radeon HD 4600, 4700, 4800, 5000, 6000 and 7000 series products are unaffected, as is Windows XP. ATI is aware and investigating. Until a solution can be provided we recommend those affected use the Catalyst 12.3 drivers.
nicoc89 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 περίμενα το κρανίο να είναι πιο μεγάλο. anyway , one word "ποιότητα".
paularas Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 απο το νεκροτάμπελο / usb stick της collectors του sc2 πάντως είναι ποιο καλό....
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 To κρανίο θα ήταν καλό για ντεκόρ σε Warhammer / 40k tabletop ματσάκι.
Stavrakas13 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Για λίγο trivia,το κρανίο υποτίθεται ότι είναι το κρανίο του Diablo και το usb η Soulstone που είχε καρφωμένη στο μέτωπο επι Diablo 1 Οπότε ένα μικρό homage
ikaruga24 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Παρακολουθουσα τα skills του δοκτορ πριν λιγο και εκει που αμφιταλαντευομουν μεταξυ δοκτορ και barb πλεον ειδα κατι που με κανει 100% δοκτορ για αρχη. 2 skills βασικα. 1. summon toads 2. Hex Γιατι φιλε toads VS chickens = epic battle. Πλακα και η αναφορα στο angry birds (angry chicken).
Luxx Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Τα skills πως ακριβως θα τα επιλεγουμε; Οπως στο diablo II; Μεχρι 60lvl παει ο χαρακτηρας;
remalis Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Παρακολουθουσα τα skills του δοκτορ πριν λιγο και εκει που αμφιταλαντευομουν μεταξυ δοκτορ και barb πλεον ειδα κατι που με κανει 100% δοκτορ για αρχη. 2 skills βασικα. 1. summon toads 2. Hex Γιατι φιλε toads VS chickens = epic battle. Πλακα και η αναφορα στο angry birds (angry chicken). χαχαχα και γω τα βατράχια είχα δει και λέω εδώ είμαστε Και τώρα που έπαιξα λίγο στη beta είχε πολύ χαβαλέ, καταρχήν όλοι οι φίλοι μου μου λέγανε γιατί τρέμεις? lol Άσε που πιο μετά κυκλοφορείς και με μια κούκλα βουντού στο χέρι. μεγαλεία Ακόμα και αν ρίχνει ξύλο εμένα με ψήνει γιατί είναι χρέπι και έχει χαβαλε.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Τα skills πως ακριβως θα τα επιλεγουμε; Οπως στο diablo II; Μεχρι 60lvl παει ο χαρακτηρας; http://www.diablowiki.net/Main_Page (Ελληνικά)
Προτεινόμενες αναρτήσεις