Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μια χαρούλα τότε, ψάξε βρες τις Statistics που σου ζήτησα απο την ΑΡΧΗ. Δηλαδή το παρακάτω.

Statistic: How many of the human kind play Lineage2 and how many WoW?

Και μόνο μα ΜΟΝΟ τότε θα μπορέσεις να μου αναφέρεις νούμερα και αριθμούς

Καλά, μπορείς να καταλάβεις ότι το WoW πούλησε σε 24ώρες τόσα αντίτυπα όσο είναι οι διπλάσιοι παίκτες του lineage? Άσκοπο να ασχοληθώ με την άποψή σου για τα γραφικά ή να πρέπει να αποδείξω ότι 1+1=2. Δε σου αρέσουν τα γραφικά της Blizzard; Παίξε ό,τι άλλο σου αρέσει.

Στην τελική τα γραφικά είναι θέμα υποκειμενικό. Στο ίδιο παιχνίδι σε άλλους αρέσουν σε άλλους δεν αρέσουν. Άλλο να πεις ότι το τάδε παιχνίδι έχει πιο φωτορεαλιστικά γραφικά από το δείνα. Ο φωτορεαλισμός είναι κάτι αντικειμενικό και συγκρίσιμο. Το πόσο όμορφα είναι τα γραφικά, είναι θέμα υποκειμενικό.

Πάω να παίξω diablo II τώρα...

Δημοσ.

ποσο iq μπορει να εχετε για να τσακωνεστε για παιχνιδια (δλδ εφαρμογες που εχει φτιαχτει για να μας διασκεδαζουν.. και μονο αυτο δεν κανουν!)

Δημοσ.

heh, έχει γούστο αυτή η αντιπαράθεση.

Εγώ θα πω άλλο πράγμα : marketing.

Δε πρόκειται να κάνουν το Diablo IIΙ με τα καλύτερα γραφικά, εσκεμμένα.

Το βλέπουμε και με τους beta drivers (9.1) στην ATI.

Marketing.. Το παιχνίδι θα βγει, θα το αγοράσουμε και επιτέλους θα μπορώ να παίζω Diablo σε widescreen οθόνη, χωρίς τροποποιήσεις.

Και κάτι άσχετο : αν έβγαινε monkey island και η LucasArts το διατηρούσε στα τότε γραφικά και δεν έκανε το -κατ' εμέ- λάθος του Broken Sword : να μεταπηδήσει σε 3D.. θα την έκραζες;

Δημοσ.
Καλά, μπορείς να καταλάβεις ότι το WoW πούλησε σε 24ώρες τόσα αντίτυπα όσο είναι οι διπλάσιοι παίκτες του lineage? Άσκοπο να ασχοληθώ με την άποψή σου για τα γραφικά ή να πρέπει να αποδείξω ότι 1+1=2. Δε σου αρέσουν τα γραφικά της Blizzard; Παίξε ό,τι άλλο σου αρέσει.

Στην τελική τα γραφικά είναι θέμα υποκειμενικό. Στο ίδιο παιχνίδι σε άλλους αρέσουν σε άλλους δεν αρέσουν. Άλλο να πεις ότι το τάδε παιχνίδι έχει πιο φωτορεαλιστικά γραφικά από το δείνα. Ο φωτορεαλισμός είναι κάτι αντικειμενικό και συγκρίσιμο. Το πόσο όμορφα είναι τα γραφικά, είναι θέμα υποκειμενικό.

Πάω να παίξω diablo II τώρα...

ο κόσμος που παίζει wow είναι μακράν πολλαπλάσιος του L2.

αλλά αυτό δεν εχει να κάνει μονο για τα γραφικά η τους ήχους αλλά από το ίδιο το gameplay

καλός η κακός το l2 είναι πολύ πιο hardcore παιχνίδι σε αποψη καψιματος που σε παρα πολλους δεν αρεσει πχ θέλει πολυ περισσότερες ώρες καπιος να πάρει lvl από το wow. το να κατασκευάσεις αντικείμενα είναι κάπως πιο δύσκολα αν πεις ότι θα τα κατασκευάσεις μονος σου και πάει λέγοντας

αυτό απωθεί με το καιρό πολλούς παίχτες

για μενα το Pvp του L2 είναι κλάσεις ανώτερο που το καταλαβαίνει καπιος παίζοντας μόνο σε official server

απο την αλλη εχει μηδενικα quest σε αντιθεση με το wow

πολλοί παίχτες στην ιδέα του pvp απομακρυνοντε απο το ιδιο το παιχνίδι (l2)

παίζοντας καιρό και στα δυο αν και πιο πολύ στο l2 αυτο εχω συμπεράνει

δε μου κανει αίσθηση το πόσοι το παιζουν το κάθε παιχνίδι.. απλα σε πολλούς δεν ταιριάζει ο τρόπος το ενος η του αλλου ΑΛΛΑ σε αυτο παιζει συμαντικο ρολο και το Ποσο καμενο ειναι ενα παιχνίδι απο άποψη χρονου

και το l2 ζηταει άπειρο χρόνο

( το l2 παράτησα μετα απο χρονια σε official έχοντας φτάσει 79 lvl και τα δυο μου sub Και με αρκετα war σχεδον ολο το server που συμενει μακραν πιο δύσκολο xparisma, το wow μετά απο σχεδόν ένα χρόνο )

ΑΛΛα εδω ειναι topic για το diablo και επειδή τσακώνεστε για γραφικά θέλω να σας ρωτήσω και τους 2

εστω οτι εχει χαλια γραφικα ( ο καθενας για τους λογους του) και για τους δυο αλλα σε κάνει να κολλάς στην οθόνη να μη θες να σηκωθείς θα πει κανείς σας α βλακεια ειναι κατσε να το κανω uninstall?

Δημοσ.

Μπαίνουμε να διαβάσουμε καμμιά είδηση για το Diablo III και βλέπουμε τον εναν να μαλώνει και να παρεξηγιέται με τα κοριτσάκια και τον άλλο να αναλύει τις διαφορές L2 και WOW. Λες και μας απασχολεί....

Ξεκολλήστε επιτέλους και μείνετε εντός θέματος. Σε οποιον δεν αρέσουν τα γραφικά ας πάει να παίξει Crysis.

Δημοσ.
θα σας παρει και θα σας σηκωσει ολους αν βγαλουν απο το παιχνιδι την amazon :P

σε κάθε diablo εμφανίζονται νέες class που δεν υπάρχουν σε προηγούμενο (και θα συνεχίσει αυτό συμφωνα με συνέντευξη κάποιου σχεδιαστή παλαιότερα), οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να δεις την amazon στο diablo 3.

Δημοσ.
θα σας παρει και θα σας σηκωσει ολους αν βγαλουν απο το παιχνιδι την amazon :P

Από που;

Από το Lineage2 ή το WoW; Με μπέρδεψες! Δεν έχουμε τέτοια εδώ..

σε κάθε diablo εμφανίζονται νέες class που δεν υπάρχουν σε προηγούμενο (και θα συνεχίσει αυτό συμφωνα με συνέντευξη κάποιου σχεδιαστή παλαιότερα), οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να δεις την amazon στο diablo 3.

Μου το χαλάς.. O barbarian όμως υπήρχε και στο προηγούμενο! Μήπως αυτό σημαίνει πως πέρα από τα classes του 2 θα έχουμε και κάποια νέα (πρόσθετα);

Η amazon ήταν ένα ενδιαφέρον class που πιστεύω όλοι θα παίξαμε. Κάτι μου λέει ότι αν δεν έχουμε την ίδια, θα έχουμε κάτι παρόμοιο.

Δημοσ.

έχεις δίκιο για τον Barbarian αλλά έχουν την ακόλουθη απάντηση

1UP: Of all of the classes to return from Diablo 2, why did you choose the Barbarian?

JW: Well, our original goal was to not bring any class back. We wanted to, at the very least, twist an existing class, if nothing else. The Wizard really is a twist on the Sorceress in many ways -- there's nothing you can really do to avoid that, as you've got to have the blasty mage character. The real question was "can we do something a little different and more interesting?" So for the Barbarian, well, we actually had a different character first. The Barbarian was actually a whole different class at some point, and I won't mention the name of it because, well, it will spark debate. But essentially, we all just called him the Barbarian, because he looked and acted like a Barbarian. We then started talking about mechanics, and were like, "He'll do this, like the [Diablo 2] Barbarian." We also then noticed that we added so much to him that made him better than the [Diablo 2] Barbarian. We decided that this is the one class that, when you look back [Diablo 2], you feel like he could be significantly better.

όχι ιδιαίτερα κατατοπιστικό αλλά τι να κάνουμε??? μάλλον τους άρεσε ο βαρβαράκος. Υπήρξε πάντως ομάδα χρηστών (είχαν φτιάξει και group στο facebook Για λίγο!!!!) που ζητούσε να βάλουν ξανά nercromancer, δεν έμαθα αν υπήρξε καμία ιδιάιτερη απάντηση...

δείτε εδώ, έχει μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη

http://www.1up.com/do/previewPage?pager.offset=0&cId=3172030&p=1

Δημοσ.
έχεις δίκιο για τον Barbarian αλλά έχουν την ακόλουθη απάντηση

όχι ιδιαίτερα κατατοπιστικό αλλά τι να κάνουμε??? μάλλον τους άρεσε ο βαρβαράκος. Υπήρξε πάντως ομάδα χρηστών (είχαν φτιάξει και group στο facebook Για λίγο!!!!) που ζητούσε να βάλουν ξανά nercromancer, δεν έμαθα αν υπήρξε καμία ιδιάιτερη απάντηση...

E τους κερατάδες! Την ψιλιάζομαι πως θα βάλουν τα βασικά, ίσα-ίσα να βγει ο τίτλος να πουλήσει σαν τρελος (λόγω του ονόματος κυρίως) και μετά θα μας αρμέξουν από expansions που θα προσθέτουν και καλά τους χαρακτήρες που δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν..

Χωρίς necro τι σοι Diablo είναι;

Μην μας βάλουν να σκοτώνουμε και ρακούν αντί για σκελετούς γιατί θα.... εχμμ.. απλά δεν θα το αγοράσω :mad:

Δημοσ.
gdp... κάνε το για μένα σε παρακαλώ... μην το συνεχίζεις... αφού βλέπεις

Και εδώ τέκνον βρούτε; :P

Ontopic: Όσοι παίζουμε diablo απο την κυκλοφορία του 1ου.. Όσοι περιμέναμε με ανυπομονησία το 2ο... Όσοι λιώσαμε και λιώνουμε ακόμα τα μυαλά μας στον κόσμο του diablo και στο καταπληκτικό για την εποχή του battle.net... Αυτοί περιμένουμε το παιχνίδι με ανυπομονησία...

ΔΕΝ μας νοιάζουν τα γραφικά..

ΔΕΝ μας νοιάζει τίποτα...

Είναι η διαδικασία.. Το thrill... Να παίρνεις στα χέρια σου την συνέχεια του αγαπημένου σου παιχνιδιού.. Να το βλέπεις να δημιουργείται.. να βλέπεις νέα class να έρχονται.. Για χρόνια περιμέναμε την ανακοίνωση.. για μέρες βλέπαμε τα teaser της blizzard και ελπίζαμε.. 7 το πρωί ώρα ελλάδος τηλεφωνιόμασταν καλοκαιριάτικα για να ξυπνήσουμε ο ένας τον άλλο και να δούμε το post screen με το d3..

ΑΥΤΟ είναι το παιχνίδι.

Το λατρεύουμε.. το αγαπάμε.. το θέλουμε...

Απο την άλλη, όσοι μάθαμε τι είναι παιχνίδι απο το l2 και αυτοαποκαλούμαστε gamers, ας αφήσουμε το diablo στην άκρη και ας ασχοληθούμε με κάτι άλλο... Ας δούμε τα μπούτια απο τα elf μας σε high res και ας χαρούμε που το κάψιμο μας έχει πιο ωραία γραφικά απο το αντίπαλο δέος...

ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ! ΓΕΛΟΙΟ! Χθεσινά σκ$#@% να εκφράζουν άποψη για κάτι που δεν έχουν ιδέα...

Εγω με τη δικιά σου λογική θα βγώ να πω τι μλκεία γραφικά είχε το PONG. Αλλα αμα το κάνω θα είναι ΗΛΙΘΙΟΣ! γιατι το παιχνίδι αυτό άνοιξε το δρόμο μαζί με πολλά άλλα για να φτάσουμε στις σημερινές Μ@Λ@ΚΕΙΕΣ που ο κάθε ξεχασμένος κρίνει ένα παιχνίδι απο τα γραφικά του.

Το να λές αηδίες για την crytec σε παιχνίδια της blizzard δείχνει πόσο λές για να λές.. ΔΕΝ κάνουν τα γραφικά ένα παιχνίδι...ΝΙΩΣΤΕ ΤΟ! Αν κρίνουμε απο τις ΝΕΕΣ κυκλοφορίες της blizz (starcraft 2) και όχι απο το war3 που το παίζουμε. επειδή δεν υπάρχει άξιος αντικαταστάτης του.. βλέπουμε οτι δεν μας χαλάει καθόλου στον τομέα των γραφικών.

Τα warcraft/starcraft/diablo είναι τα μεγαλύτερα new age gaming legends! Η blizzard η καλύτερη εταιρεία στον χώρο των pc games... και εσύ απλα γελοιοποιείσαι!

Παίζεις ντότες.. Η dota είναι user custom map που εξελίχθηκε λόγω της τεράστιας απήχησης της. ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ η blizzard αν εγώ θέλω να παίζω με ένα παιχνίδι του 2002 παίζοντας mods!ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ που εγώ και πολλοί άλλοι παίζουμε ακόμα starcraft/diablo 2. Η στρατηγική της είναι να βγάζει ένα παιχνίδι κάθε "χ" χρόνια..

ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ!

Αν είναι να παίζω ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΕΣ σαν και αυτές...

ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ!

Αν δεν σου αρέσει η blizzard, ΜΗΝ την προτιμάς... ΜΗΝ παίρνεις τα παιχνίδια της και ΜΗΝ μας τα ζαλίζεις!

ΤΡΑΒΑ ΓΙΑ FLAME ΣΕ LINEAGE TOPIC!

ΤΕΛΕΙΩΝΕ!

edit: Θα δούμε λογικά rogue/amazon αλλα με άλλη ονομασία.. (κάτι παραπλήσιο).. Είναι πολλοί (και εγώ μέσα σε αυτούς) που θέλω οπωσδήποτε αυτή την class.

edit2: Ο δεύτερος ενικός στο ontopic προφανώς αναφέρεται στο koritsigpc

Δημοσ.

Καλά τα είπες klainmaingr, αρκεί να μην έχουμε πάλι 3 σελίδες μπλαμπλαμπλούμπλα (wtf?).

Τα συγκεκριμένα set των παιχνιδιών της Blizzy δεν απαιτούν τρελά γραφικά καθώς δεν αποσκοπούν να εξομοιώσουν την πραγματικότητα (ούτε καν ανθρώπινες μυθοπλασίες), αλλά εξελίσονται μέσα στον δικό τους φανταστικό κόσμο.

Παρόλα αυτά οι εποχές αλλάζουν και αυξάνονται οι απαιτήσεις σε οπτικό περιεχόμενο λόγω των δυνατοτήτων της νέας μας τεχνολογίας. Εδώ το Diablo3 πιστεύω ότι πάτησε καλά (απο τα videos και τις pics).

Το βάρος του ο τίτλος το έχει. Αυτό φαίνεται πως μόνο από το όνομα κίνησε τόσο ενδιαφέρον ο τρίτος αριθμός.

Μένει μόνο να πετύχει να καλύψει τις υψηλές, πλεόν, απαιτήσεις μας από "υλικό". Θα απογοητευόμασταν αν συναντούσαμε κάτι πιο πτωχό σε gameplay από τους προκατόχους του ονόματος που οι περισσότεροι λατρέψαμε.

Η Blizzy έχει την συνταγή. Οι developers έχουν το ψωμί. Μένει να μπεί και η μαρμελάδα για να γλυκαθούμε όλοι μας!

Που είναι η lady marmelade; Στο προσεχές μέλλον θα την δούμε ;)

Πάντα υπάρχει το μέτρο σύγκρισης. Ο καθένας προσπαθεί να συγκρίνει με αυτά που ξέρει, αλλά ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί δεν κρατάμε μια σχετικότητα..

Είμαστε ακόμα ένα χρόνο μακριά... Έχουμε καιρό για να κρίνουμε...

Στο κάτω κάκο δεν μας έβαλε κανείς το μαχαίρι στο λαιμό να ασχοληθούμε με τον τρίτο διάβολο..

Δημοσ.
Και εδώ τέκνον βρούτε; :P

Ontopic: Όσοι παίζουμε diablo απο την κυκλοφορία του 1ου.. Όσοι περιμέναμε με ανυπομονησία το 2ο... Όσοι λιώσαμε και λιώνουμε ακόμα τα μυαλά μας στον κόσμο του diablo και στο καταπληκτικό για την εποχή του battle.net... Αυτοί περιμένουμε το παιχνίδι με ανυπομονησία...

ΔΕΝ μας νοιάζουν τα γραφικά..

ΔΕΝ μας νοιάζει τίποτα...

Είναι η διαδικασία.. Το thrill... Να παίρνεις στα χέρια σου την συνέχεια του αγαπημένου σου παιχνιδιού.. Να το βλέπεις να δημιουργείται.. να βλέπεις νέα class να έρχονται.. Για χρόνια περιμέναμε την ανακοίνωση.. για μέρες βλέπαμε τα teaser της blizzard και ελπίζαμε.. 7 το πρωί ώρα ελλάδος τηλεφωνιόμασταν καλοκαιριάτικα για να ξυπνήσουμε ο ένας τον άλλο και να δούμε το post screen με το d3..

ΑΥΤΟ είναι το παιχνίδι.

Το λατρεύουμε.. το αγαπάμε.. το θέλουμε...

Απο την άλλη, όσοι μάθαμε τι είναι παιχνίδι απο το l2 και αυτοαποκαλούμαστε gamers, ας αφήσουμε το diablo στην άκρη και ας ασχοληθούμε με κάτι άλλο... Ας δούμε τα μπούτια απο τα elf μας σε high res και ας χαρούμε που το κάψιμο μας έχει πιο ωραία γραφικά απο το αντίπαλο δέος...

ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ! ΓΕΛΟΙΟ! Χθεσινά σκ$#@% να εκφράζουν άποψη για κάτι που δεν έχουν ιδέα...

Εγω με τη δικιά σου λογική θα βγώ να πω τι μλκεία γραφικά είχε το PONG. Αλλα αμα το κάνω θα είναι ΗΛΙΘΙΟΣ! γιατι το παιχνίδι αυτό άνοιξε το δρόμο μαζί με πολλά άλλα για να φτάσουμε στις σημερινές Μ@Λ@ΚΕΙΕΣ που ο κάθε ξεχασμένος κρίνει ένα παιχνίδι απο τα γραφικά του.

Το να λές αηδίες για την crytec σε παιχνίδια της blizzard δείχνει πόσο λές για να λές.. ΔΕΝ κάνουν τα γραφικά ένα παιχνίδι...ΝΙΩΣΤΕ ΤΟ! Αν κρίνουμε απο τις ΝΕΕΣ κυκλοφορίες της blizz (starcraft 2) και όχι απο το war3 που το παίζουμε. επειδή δεν υπάρχει άξιος αντικαταστάτης του.. βλέπουμε οτι δεν μας χαλάει καθόλου στον τομέα των γραφικών.

Τα warcraft/starcraft/diablo είναι τα μεγαλύτερα new age gaming legends! Η blizzard η καλύτερη εταιρεία στον χώρο των pc games... και εσύ απλα γελοιοποιείσαι!

Παίζεις ντότες.. Η dota είναι user custom map που εξελίχθηκε λόγω της τεράστιας απήχησης της. ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ η blizzard αν εγώ θέλω να παίζω με ένα παιχνίδι του 2002 παίζοντας mods!ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ που εγώ και πολλοί άλλοι παίζουμε ακόμα starcraft/diablo 2. Η στρατηγική της είναι να βγάζει ένα παιχνίδι κάθε "χ" χρόνια..

ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ!

Αν είναι να παίζω ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΕΣ σαν και αυτές...

ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ!

Αν δεν σου αρέσει η blizzard, ΜΗΝ την προτιμάς... ΜΗΝ παίρνεις τα παιχνίδια της και ΜΗΝ μας τα ζαλίζεις!

ΤΡΑΒΑ ΓΙΑ FLAME ΣΕ LINEAGE TOPIC!

ΤΕΛΕΙΩΝΕ!

edit: Θα δούμε λογικά rogue/amazon αλλα με άλλη ονομασία.. (κάτι παραπλήσιο).. Είναι πολλοί (και εγώ μέσα σε αυτούς) που θέλω οπωσδήποτε αυτή την class.

edit2: Ο δεύτερος ενικός στο ontopic προφανώς αναφέρεται στο koritsigpc

Καληνυχτα.

Η blizzard ηταν εταιρεια μυθος και ημουν φανατικος οπαδος της και το diablo 2 ηταν τελειο σε ολα και περισσοτερο στα cinematics. Τωρα την νοιαζουν μονο τα φραγκα. Δες μονο το cinematic του diablo 3. ΑΠο την τρομακτικη εμφανιση του baal και του mephisto σε ενα περιεργο πλασματακι που βγαζει φλογες και απο την καταπληκτικη εμφανιση του Tyrael σε μια γκομενα αλα final fantacy.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...