ikaruga24 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 πάντως ζηλεύω όσους έχουν καταλήξει τι θα παίξουν.... atm από τις 5 επιλογές (έχοντας 13αρίσει και τις 5) σίγουρα (μάλλον) δεν θα παίξω monk και sorceres.... έλα όμως που οι άλλοι 3 είναι εξίσου σφηνωμένοι στο κεφάλι μου Ριξε ζαρι (χωρις πλακα). Εγω εχω ηδη αποφασισει οτι θα ασχοληθω (οταν με το καλο) πρωτα με δοκτορα. Τι να πω παντα με ελκυαν οι "παγανιστικοι" χαρακτηρες σε ολα τα παιχνιδια που επαιζα (ναι το μαντεψες, druid επαιζα και στο D2).
paularas Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 barbarian με doom armor και το άλλο τι είναι? πραγματικά ο βάρβαρος μαζί με female demon hunter me dw xbows είναι ότι ποιο ωραίο υπάρχει στο παιχνίδι
paularas Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 απο που τελικα? και εγώ θα είμαι στο public release και θα το πάρω 00:01 αλλά το θέμα είναι να τα πάρουμε 14 (Δευτέρα)
zeniath Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Ούυυυυ ρε νέρντια θα περιμένετε σαν τα apple fanboys στις 12 το βράδυ σκαλωμένα να βγει το Diablo 3... Λίγη καζούρα από τους digital buyers
paularas Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 zeniath το έχω ήδη κατεβασμένο στο pc μου σαν annual pass... απλά θα πάω να πάρω την c.e. απο τα public του cosmos "like a baws" :ppp
zeniath Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 zeniath το έχω ήδη κατεβασμένο στο pc μου σαν annual pass... απλά θα πάω να πάρω την c.e. απο τα public του cosmos "like a baws" :ppp Μμμμμ και όσο θα είσαι στον δρόμο για να γυρίσεις εγώ θα είμαι ήδη .... 10 ολόκληρα level και θα σε pawnάρω!
dimus1985 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Μια ερώτηση.Το game το έχω προπαραγγείλει αλλά δεν ξέρω αν θα είμαι Αθήνα στις 15..έχω κατεβάσει τον installer (version Diablo-III-8370-enGB)έχει κάνει κάποια updates αλλά install δεν κάνει προφανώς αφου τα αρχεία δεν είναι ακόμα live.Αν στις 15 το πάρει κάποιος φίλοσ και απλα μου στείλει το key θα έχω prob?Υπάρχει καμια διαφορά στην digital copy απο την hard?
paularas Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Μμμμμ και όσο θα είσαι στον δρόμο για να γυρίσεις εγώ θα είμαι ήδη .... 10 ολόκληρα level και θα σε pawnάρω!
Stavrakas13 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Όχι θα κάνεις register το key στο battle.net acc σου και θα είσαι οκ.
dsp Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Ούυυυυ ρε νέρντια θα περιμένετε σαν τα apple fanboys στις 12 το βράδυ σκαλωμένα να βγει το Diablo 3... Λίγη καζούρα από τους digital buyers Diablo fanboy !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις