Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έστειλα email στην cd-media αν μπορούν να μου απαντήσουν αν θα το έχουμε νωρίτερα απο τις 15 το παιχνίδι

• Moderators
Δημοσ.

tanky με πιο λίγο dps (γιούρια μέσα στη μάχη, χωρίς να σκέφτεσαι και πράσινα άλογα, εξού και η έλλειψη intellect).

Βρε μήπως να πω τον Barb μου Leroy και ένας φίλος μου που θα παίξει επίσης Barb (μάλλον μαζί) Jenkins; :P

Δημοσ.

Απο οτι φαίνεται δεν θα το εχουμε εστω μια μερα νωρίτερα οπως εγινε με το warcraft.

Το προϊόν θα σας παραδοθεί στις 15/5, την ημερομηνία κυκλοφορίας του

Δημοσ.

Βρε μήπως να πω τον Barb μου Leroy και ένας φίλος μου που θα παίξει επίσης Barb (μάλλον μαζί) Jenkins; :P

χαχαχα καλό :mrgreen:

αλλά αν το σκεφτείς με μια rp ματιά, έχει νόημα, δλδ ο barb είναι βάρβαρος με τεράστια φυσική δύναμη (strength) και ελάχιστο μυαλό (intellect). Δλδ είναι κάτι σαν khal drogo φάση. :mrgreen:

Πρώτα σφάζω και μετά σκέφτομαι. :-D

Δημοσ.

επειδή δοκίμασα τον βάρβαρο στην closed beta, μπορεί να είναι το πιο fun απ όλα αλλά όταν πας να τανκάρεις boss απλά δακρύζεις με τις φάπες που τρως... και τότε εύχεσαι να είχες caster

• Moderators
Δημοσ.

O συγκεκριμένος βάρβαρος όπως φαίνεται είναι ο "ξύπνιος" tribal βάρβαρος και όχι απλά "Hulk smash!" (shameless διαφήμιση να δείτε Avengers ;)).

Ok, δεν είναι και Conan (των βιβλίων, όπου απλά καμιά σχέση με Arnold), αλλά δεν φαίνεται βλάκας.

Δημοσ.

Απο οτι φαίνεται δεν θα το εχουμε εστω μια μερα νωρίτερα οπως εγινε με το warcraft.

Το προϊόν θα σας παραδοθεί στις 15/5, την ημερομηνία κυκλοφορίας του

Και σε εμένα έστειλαν mail που λέει ότι θα το έχω το αργότερο 15/5

• Moderators
Δημοσ.

O Son Goku δεν χρειάζεται όπλα. :P

Αν είχαμε mix Barbarian (Μεταμόρφωση με μαλλί), Monk (γροθιές - κλωτσιές) και Wizard (beams κλπ), τότε θα είχαμε Son Goku. ;)

Δημοσ.

πάντως ζηλεύω όσους έχουν καταλήξει τι θα παίξουν.... atm από τις 5 επιλογές (έχοντας 13αρίσει και τις 5) σίγουρα (μάλλον) δεν θα παίξω monk και sorceres.... έλα όμως που οι άλλοι 3 είναι εξίσου σφηνωμένοι στο κεφάλι μου

Δημοσ.

Μωρέ το θέμα δεν είναι ποιον θα παίξει κανένας σαν πρώτο χαρακτήρα αλλά με ποιο χαρακτήρα θα ξεκινήσει τα Nightmare/Hell/Inferno.

Εγώ για Nightmare/Hell/Inferno θα πάω με κάποιον ranged κατά πάσα πιθανότητα με Wiz ή DH. Χρόνο να έχουμε να λιώνουμε

Δημοσ.

και το θέμα kite είναι και το θέμα bosses είναι. άλλωστε όσο ποιο πολλά minions για να τσιμπάνε φάπες, τόσο ποιο καλά για να δέρνεις απ έξω εσύ.. γι αυτό το ψιλοσκέφτομαι για βάρβαρο... ήθελα / θέλω witch doctor αλλά με το που ψοφίσουν τα σκυλιά / γατιά / κατσαρίδες / ποντίκια και ότι σκατά βγάζει τότε το presure που τρώει είναι αφάνταστο (σε σχέση με demon hunter που την σκαπουλάρει).

Δημοσ.

O Son Goku δεν χρειάζεται όπλα. :P

Αν είχαμε mix Barbarian (Μεταμόρφωση με μαλλί), Monk (γροθιές - κλωτσιές) και Wizard (beams κλπ), τότε θα είχαμε Son Goku. ;)

και αν ειχε και cloak θα ηταν o superman :P

μαλλον Monk για coop

hunter για solo

• Super Moderators
Δημοσ.

μην συγκρίνεις τα "beams" του Superman (βούρτσες) με τα "beams" του Son Goku (πούτσες), τα πρώτα είναι για ξύρισμα, τα δεύτερα καταστρέφουν πλανήτη :P

πάντως ζηλεύω όσους έχουν καταλήξει τι θα παίξουν.... atm από τις 5 επιλογές (έχοντας 13αρίσει και τις 5) σίγουρα (μάλλον) δεν θα παίξω monk και sorceres.... έλα όμως που οι άλλοι 3 είναι εξίσου σφηνωμένοι στο κεφάλι μου

τι να πω κι εγώ που μόνο τον Witch Doctor είναι σίγουρο ότι δεν θα παίξω, στην αρχή :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...