Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Barbarian θα ξεκινησω ή καποιον αλλο που να εχει ξυλικι. Οι μαγοι παντα ηταν πιο ευκολοι. Εκτος και αν η μανα ειχε 99% resistance!

( Αν και θυμαμαι οτι υπηρχε ενα spell που ετρωγε το 1/3 της ενεργειας καθε φορα, το αγαπημενο μου! )

Δημοσ.

Barbarian θα ξεκινησω ή καποιον αλλο που να εχει ξυλικι. Οι μαγοι παντα ηταν πιο ευκολοι. Εκτος και αν η μανα ειχε 99% resistance!

( Αν και θυμαμαι οτι υπηρχε ενα spell που ετρωγε το 1/3 της ενεργειας καθε φορα, το αγαπημενο μου! )

Static Field

Βάρβαρο.

Because the size of the sword and the man that kills you matters. :P

Oh yes indeed

59 ευρω για παιχνιδι κονσολας ειναι πολλα..

Παντος στη beta o Barbarian ηταν καλος..

Για παιχνίδι κονσόλας είναι όντως πολλά,δεν βλέπω όμως που κολλάει...

Δημοσ.

Ασχετο, φιλε επαιζες παλια Age of mythology; Ειχα παρομοιο ονομα στο messenger. lazostat εδω.

επαιζα ενα διαστημα φανατικα, αλλα μου φαινεται οτι με θυμασαι απο το generals, αν δεν κανω λαθος....

Anyway, εφυγα για demon hunter, αν και οπως εχω ξαναματαπει, το javelin (titans) θα μου λειψει..

Δημοσ.

Όταν είσαι μόνος σου (αλλά και με γρκρουπ) οι μάγοι είναι οι πιο δύσκολοι νομίζω καθώς πέφτουν πολύ εύκολα με τα cloth τους. Αντίθετα ο barb δεν μασάει τπτ.

Βάρβαρο.

Because the size of the sword and the man that kills you matters. :P

Εγώ θα φτιάξω witch doctor γιατί once u go black u never go back :mrgreen:

59 ευρω για παιχνιδι κονσολας ειναι πολλα..

Παντος στη beta o Barbarian ηταν καλος..

Ισχύει αλλά για το diablo ούτε 59Ε δίνεις (skroutz) ούτε παιχνίδι κονσόλας είναι.

• Super Moderators
Δημοσ.

Όταν είσαι μόνος σου (αλλά και με γρκρουπ) οι μάγοι είναι οι πιο δύσκολοι νομίζω καθώς πέφτουν πολύ εύκολα με τα cloth τους. Αντίθετα ο barb δεν μασάει τπτ.

cloth? lolwut? :P

δες το spoiler του zeniath

armorf.jpg

Δημοσ.

Το προπαρεγγειλα απο amazon 41 ευρο βγαινει.Βεβαια θα το εχω 3-4 μερες πιο μετα αλλα δεν πειραζει.

Δημοσ.

Αν το Amazon φιλοτιμηθεί να το ταχυδρομήσει την προηγούμενη μέρα κυκλοφορίας του (Δευτέρα), δεν αποκλείεται να το έχεις μέχρι την Παρασκευή. Δεν είναι όμως καθόλου απίθανο να το στείλουν την Τρίτη, άρα λογικά θα πάει από βδομάδα. Υπάρχουν επίσης -σπάνιες- περιπτώσεις, όπου το Amazon στέλνει με courier ακόμα και τις απλές παραγγελίες, οπότε αυτές παραλαμβάνονται εντός 2-3 ημερών.

Για μένα μικρό το κακό. Έχω ευχαριστηθεί εξίσου παιχνίδια, τα οποια δεν έχω πάρει απ' την day 0.

Δημοσ.

Το προπαρεγγειλα απο amazon 41 ευρο βγαινει.Βεβαια θα το εχω 3-4 μερες πιο μετα αλλα δεν πειραζει.

Απλά δεν καταλαβαίνω το λόγο να το πάρεις από το amazon αφού έχει 2Ε διαφορά στην τιμή. :wacko:

cloth? lolwut? :P

δες το spoiler του zeniath

lol, δε το χα δει αυτό το spoiler, γουστάρω επική καγκουριά :mrgreen:

Αλλά γενικά τα stats που θα χουν τα items για casters δεν θα είναι πιο πολύ dps-oriented ενώ barb strength, offensive stat κλπ? Βεβαια και το strength μπορεί να είναι μόνο offensive stat οπότε κλαιν μαιν. Εμένα πάντως μαρεσει η κλασσική προσέγγιση σε rpg, casters -> squeeshy but deadly (if played right με cc), warrior-like -> tanky με πιο λίγο dps (γιούρια μέσα στη μάχη, χωρίς να σκέφτεσαι και πράσινα άλογα, εξού και η έλλειψη intellect).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...