dimus1985 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Γιατί οι 12.4 δεν είναι για single?-.- Επίσης σε όσους έχουμε την ατυχία να έχουμε laptop με switchable ati η οποία έχει αφησει την τύχη των drivers στους εκάστοτε retailers τι να πεί?Ευτυχώς που υπάρχουν οι Ρωσοι(leshcat) και φτιάχνει τα custom drivers αλλιώς με τους 11αρηδες θα είμασταν ακόμη... Νvidia και πάλι nvidia
Dakonblackblade Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Ρε Ikaruga ποια ηθική πλευρά? Όποιος έχει λεφτά ας τα δώσει αν θέλει να τα δώσει. Άλλοι θέλουν να καούν και να γουστάρουν και άλλοι να τα σκάσουν και να αρμενίζουν. Εγώ πχ δεν θα πληρώσω για items εκτός και αν είναι ευκαιρία. Δε με ενοχλεί ο άλλος που πληρώνει. Αλλοι είναι φοιτητές και άλλοι 40χρονών. Δεν έχουμε τον ίδιο χρόνο. Και οι Σαουδάραβες? Τι θα κάνουν ρε αυτά τα παιδιά. Να καούν στο φαρμ?
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Γιατί οι 12.4 δεν είναι για single?-.- Επίσης σε όσους έχουμε την ατυχία να έχουμε laptop με switchable ati η οποία έχει αφησει την τύχη των drivers στους εκάστοτε retailers τι να πεί?Ευτυχώς που υπάρχουν οι Ρωσοι(leshcat) και φτιάχνει τα custom drivers αλλιώς με τους 11αρηδες θα είμασταν ακόμη... Νvidia και πάλι nvidia Και 'γω υπερ της Nvidia είμαι αλλά και η AMD καλή είναι από τη στιγμή που δεν μπλέξεις με CF/mGPU.
alan2 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Ξέρουμε αν στο παιχνίδι θα μπορούμε να φτιάχνουμε τα δικά μας custom αντικείμενα?
zeniath Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Μπορείς να κάνεις craft items με μόνο random properties
headbanger Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 σε σοβαρές ερωτήσεις τώρα. τι ping έχετε όσοι παίζετε στην Beta από Ελλάδα; πχ, λόγο τοποθεσίας, έχω το ίδιο ms (80-120) στο League of legends, είτε παίζω ΝΑ σερβερ είτε Ευρωπαικούς!!!! το ίδιο φαντάζομαι θα συμβαίνει και για το d3 ( τα 50Mbit δεν βοηθάνε δυστυχώς!!!) το λαγκ θα είναι ένα θέμα, αλλά κυρίως στο Pvp και όχι στο single. ήρθε το λαπτοπ!!!! μετά την δουλειά πάω να το παραλάβω. Οι γνωστοί άγνστοι θα με βρείτε Online!
Stavrakas13 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δεν νομίζω να συμβαίνει το ίδιο,στο Diablo 3 είχα 220ms. Στο Diablo 2 τώρα που έχει ευρωπαικό σερβερ έχω 109.
headbanger Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 δεν με κατάλαβες, θέλω να ρωτήσω τι ping rate έχετε με Ευρώπη, ώστε να τα συγκρίνω με αυτά που έχω για ΝΑ, και να δω άμα υπάρχουν τραγικές διαφορές. Δεν παίζω από Ελλάδα και ειμαι σχετικά σε τεράστια απόσταση και από τα 2 server locations.
Xvipes Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 δεν με κατάλαβες, θέλω να ρωτήσω τι ping rate έχετε με Ευρώπη, ώστε να τα συγκρίνω με αυτά που έχω για ΝΑ, και να δω άμα υπάρχουν τραγικές διαφορές. Δεν παίζω από Ελλάδα και ειμαι σχετικά σε τεράστια απόσταση και από τα 2 server locations. Κανείς δεν έπαιξε σε europe server στην beta οπότε κανείς δε μπορεί να στο απαντήσει ακόμα
CanYouKillMe Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Έχω προπαραγγείλει το Diablo 3 από τον Μάρτιο απ'το Plaisio {χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση} , με τρόπο αποστολής: παράδοση κατ'οίκον μέσο courier. Ξέρει κανείς αν τις προπαραγγελίες θα αρχίσουν να τις στέλνουν πριν τις 15 ή θα πρέπει να περιμένουμε απ'τις 15 κ μετά;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 δεν με κατάλαβες, θέλω να ρωτήσω τι ping rate έχετε με Ευρώπη, ώστε να τα συγκρίνω με αυτά που έχω για ΝΑ, και να δω άμα υπάρχουν τραγικές διαφορές. Δεν παίζω από Ελλάδα και ειμαι σχετικά σε τεράστια απόσταση και από τα 2 server locations. κάτω από 100ms και με full interleaved path σε άλλα games όπως πχ το LoL... αν οι servers για το D3 είναι σε κάνα Παρίσι όπως του WoW θα είναι σίγουρα κάτω από 100ms για Ελλάδα...
Stavrakas13 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 feel free to spoil yourselves http://www.diablofans.com/news/1191-official-bradygames-diablo-iii-ipad-strategy-guide-preview/ Αν και από ότι είδα τα spoiler αφορούν monster stats και όχι story,but still... P.s Holy Hell@Inferno monster damage P.P.s Holy Hell@Inferno monster HP
zeniath Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Το damage πάει με το lvl που ξεκινάς το κάθε diff ή μου φαίνεται; xD Και ναι, HOLY FUCKING MOTHER OF ALL COWS τι hit points είναι τούτα στο Inferno O_o
SPANK Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Ορίστε και τα πρώτα collectors (οχι δεν ειναι δικό μου )
Προτεινόμενες αναρτήσεις