Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω ενα εχω να πω 10 και σημερα και οσοι ξενερωσανε οξω απο την παραγκα. Οσο το περιμεναμε καποιοι εβρισκαν αφορμες για το ποτε θα βγει επιτελους, η blizzard κοροιδευει τον κοσμο κλπ τωρα που ανακοινωθηκε η κυκλοφορια αρχισαμε με το auction house φανταστειτε τι θα γινει οταν βγει το pvp .....

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

έρχεται και το καινούργιο λαπτοπ για αυτόν τον σκοπό(Expected Delivery : 2012/05/04 )... good bye cruel world!!!

αξίζει το hard copy ή και το digital download είναι αρκετό; τι λέτε;

edit: και κάτι άλλο, θα έχω θέμα που θα παίζω σε Ευρωπαικό από Βόρεια Αμερική; Για μπάνιο φοβάμαι . τον λογαριασμό τον είχα από τότε που ήμουνα Ελλάδα

edit2: http://eu.battle.net/d3/en/blog/4299305/Introducing_Global_Play_for_Diablo%C2%AE_III-02_05_2012#blog τώρα είδα και αυτό και ηρέμησα...

Που σαι ρε ξενιτιά! Ετοιμάσου για παρτάρα! Πήγα και γω τσίμπησα gpu και ελπίζω και οθόνη μία απο αυτές τις μέρες.

Έχε γειά κα(η)μένε κόσμε ^^

Δημοσ.

Παλικάρια αυτοί που γκρινιάζετε για την αγοραπωλησία gear θα το γράψω με κεφαλαία:

ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΥΛΟΥΣΕ Η BLIZZARD ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ.

Οπότε deal with it.

Για αυτους που κλαίνε για τα ποσοστά για την αγοραπωλησία αντικειμένων, πρέπει να θυμήσω πως δεν το αγοράσατε 100 δολάρια και το πουλάτε για 110 και σας τα τρώει η Blizzard. Το βρήκατε από ένα Mob και το πουλάτε με ότι τιμή κατέβει στο κεφάλι σας. Αυτή είναι η λογική. Επίσης αποθαρρύνει τους παίχτες να ασχολούνται μόνο με το auction house. Δεν βγάζεις κέρδος αγοράζοντας κάτι και πουλώντας το σε ελαφρώς υψηλότερη τιμή.

Πολύ σωστό post,τα έχουμε ξαναπεί και στο Diablo II τα ίδια είχαμε απλά δεν ήταν από την

blizzard,ήταν απο 3rd party shops.

Οπότε τώρα που μας δίνει η blizzard την ευκαιρία από το τίποτα στην ουσία να βγάλουμε λεφτά πάλι κάνουμε παράπονα για το RMAH.

Ναι συμφωνώ ότι οι ταρίφες είναι τσιμπημένες αλλά όχι και σε σημείο να μην αγοράσουμε το game

Έλεος :mrgreen:

Δημοσ.

Για ακομη μια φορά το RMAH ειναι προαιρετικό και σε καμια περίπτωση δεν περιμένω να επηρεάσει ειτε το single player του παιχνίδιου η το online κομμάτι του. Προσωπικά και 50 % προμήθεια να κρατάει η blizzard δεν με ενδιαφέρει διοτι δεν θα ασχολιόμουν μαζι του ετσι και αλλιώς, τωρα για εκείνους που θα ασχοληθούν πρέπει να το ψάξουν λιγο για να δουν αν τους συμφέρει η οχι και πως θα κινηθούν.

Αντε να βγει το παιχνιδάκι να το παίξουμε να το ευχαριστηθούμε.

Δημοσ.
Αντε να βγει το παιχνιδάκι να το παίξουμε να το ευχαριστηθούμε.

Mας το έβγαλαν ξινό τόσο καιρό.

Δημοσ.

Ubisoft (για το always online) παράδειγμα, ΕΑ παράδειγμα...

Για την Ubisoft δεκτο αλλα επιασες extreme και κατακριτεο παραδειγμα. Δηλαδη ειναι μαλακια για την Ubisoft αλλα αν το κανει η actizzard ειναι οκ? Για την ΕΑ δεν εχω καποιο παιχνιδι της ακομα που αν ειμαι off-line ή με πεταξει κατα τη διαρκεια του gameplay off-line αυτοματα με πεταει και απο το παιχνιδι (για single player μιλαμε).

Δηλαδή προεξοφλείς ότι θα έχεις lag λόγω των κινεζοκορεατών farmer... Έναν σέρβερ για το παιδί παρακαλώ γιατί αν έχει lag θα φταίνε οι φάρμερ όχι τα εκατομμύρια παιχτών... Έλα χριστέ και παναγιά

Αν το ΣΚ της open beta ηταν δειγμα αυτου που θα μας ερθει τοτε σαφως και ναι. Εχεις καμια αμφιβολια επι αυτου? Τα μυρια παικτων ειναι ενα θεμα, οι χιλιαδες επι χιλιαδων σχιστοματηδων που προσλαμβανονται απο εταιριες για λογους φαρμινγ ειναι εξισου βαρυ θεμα ως προς την επιβαρυνση του παιχνιδιου.

Μιλάω για το PVP και σου φέρνω παράδειγμα ένα άλλο παιχνίδι που έχει ΠΟΛΥ pvp το απορρίπτεις άρα πως σκατα θα κάνουμε κουβέντα για το pvp αν δεν βάλουμε ένα παιχνίδι που ήδη έχει pvp για μέσω σύγκρισης, πόσο μάλιστα το πιο διαδεδομένο MMO;

Μαλλον δεν καταλαβες το σκεπτικο μου. Ας υποθεσουμε οτι εγω ειμαι βετερανος PvPer απο το Diablo 2. Εννοειται οτι "δουλεψα" για το gear που κουβαλαω και το παιχνιδι απαιτουσε το ιδιο απο ολους οσους ασχολουνταν (και ασχολουνται ακομα) με αυτο. Αν θελω να συμετασχω πλεον ειμαι αναγκασμενος να μπω στην διαδικασια του να αγορασω gear. Δηλαδη αν θελω να ασχοληθω 100% με το παιχνιδι δεν παιζει να μην ασχοληθω με το RMAH το οποιο ( :devil: :devil: ) απαξ και το γυρισεις σε real money δεν μπορεις να το ξαναγυρισεις σε in game gold. Αρχιζει πεφτει λιγο φως τωρα στο τι θελω να πω?

Είσαι κατά του PVP σύμφωνα με τα λεγόμενά σου που λες ότι δεν έχει θέση στο Diablo και είσαι κατά της ιδέας. Άρα πως σκατά σε νοιάζει τι θα πάρει ο άλλος από items όταν δεν θα έχει καμία αλληλεπίδραση με την πάρτη σου;

Δεν ειμαι κατα του PvP. Ειμαι κατα του, και καλα, competitive arena style PvP σε ενα παιχνιδι με γαμημενα random item drops. Να ηταν ενα εντελως ξεχωριστο mode με στανταρ gear για ολους ναι οκ δεν θα ειχα κανενα θεμα αλλα το πραγμα βρωμαει απο χιλιομετρα οτι πανε να στησουν παιχνιδι με αντιθετους κανονες προς οφελος της ιδιας της εταιριας. Εμετικο το λιγοτερο.

Τέλος πάντως, είσαι απλά ένας καταστροφολόγος και δεν θα ασχοληθώ άλλο, προτιμώ να ασχοληθώ με το 2012 doomsday παρά με το αν/μπορεί/ίσως που αναφέρεις χωρίς καμία βάσιμο στοιχείο.

Όπως είπες είσαι ιδιαίτερη περίπτωση

Καταστροφολογος δεν ειμαι. Βασιμα στοιχεια υπαρχουν παντου για το ποσο αρρωστη ειναι η κατασταση (που απλα εθελοτυφλεις) η οποια θα γινει release 10 μερες μετα την κυκλοφορια του παιχνιδιου. Ξερω οτι ειναι δυσκολο για τους περισσοτερους να αντισταθουν και θα συγχωρησουν την Blizzard (και την οποιαδηποτε Blizzard) ακομα και αν τους σκοτωσει τη μανα τους αλλα τι να κανουμε υπαρχουν και οι λιγες ιδιαιτερες περιπτωσεις σαν και εμενα που σπαζομαι οταν καποια στανταρ καταστρεφονται.

Και ρε συ Daggon δεν ειναι το θεμα μας αν θα γινει ετσι και αλλιως καποια αγοραπωλησια μεταξυ items απο τριτους, ειναι η ηθικη πλευρα του θεματος. Δηλαδη εχουμε μια σκατοκατασταση που προσπαθουμε χρονια να καταπολεμησουμε και τωρα επειδη "if you cant beat them, join them" φαση ας πουμε? Και μαλιστα απο το πουθενα? Φακ δατ ρε.

Δημοσ.

Σταμάτα να κάνεις ποστ με παραθέσεις γεμίζει η σελίδα χωρίς νόημα, βάλτα σε spoiler στην τελική.

Όσο για το ότι δε μπορείς να αλλάξεις από Gold AH σε Real-Money AH αυτό είναι εντελώς λάθος μιας και είναι 2 διαφορετικά πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους.

Όπως βλέπεις κανέναν δεν τον νοιάζει για το αν θα αγοράσει κάποιος items ή όχι μιας και γίνεται κατά κόρων τόσα χρόνια και όλοι απλά δεν τους νοιάζει.

Πάρτε ένα ενδιαφέρον άρθρο από κάποιον που το κάνει σαν 2η δουλειά (botting και να πουλάει gold). Αν έχετε ώρα καθίστε διαβάστε το και τα comments του ΟΡ είναι ένα ενδιαφέρων insider look

Δημοσ.

Γίνεται πολύ φασαρία για το τίποτα αυτο νομίζω εγώ, δεν νομίζω οτι αξίζει να ασχολείσαι (δεν πάει για τον φίλο αυτο αλλα γενικά μιλάω) για ενα παιχνίδι για την ηθική πλευρά του πράγματος για το αν ειναι νόμιμο αν σε εξαπατά η blizzard και η κάθε blizzard και δεν ξερω γω τι αλλο, δηλαδή το θέμα εχει πλατιάσει παρα πολύ χωρίς λόγο.

Ποιο απλα αν σε ενδιαφέρει το παιχνίδι το παίρνεις ,παίζεις και το ευχαριστιέσαι οπως εσυ θές αν οχι απλα αγνοείς το παιχνίδι και την ίδια την εταιρία

Δημοσ.

Και ένα νέο της τελευταίας στιγμής!Η AMD έκανε πάλι το θαύμα της!Ο νέος catalyst 12.4 ΔΕΝ θα υποστηρίζεται απο το diablo 3 και η blizzard προτείνει το rollback σε previous εκδοση...ότι να ναι

Δημοσ.

Καλά αυτή η AMD με έχει κάνει και την συνέχομαι πια. Πόσο σκατά drivers μπορείς να βγάζεις, για πόσα χρόνια μέχρι να νιώσεις και να σοβαρευτείς;

Δημοσ.

Αφού ο chief στην ομάδα του catalyst maker είναι Έλληνας δεν περίμενα τίποτα καλύτερο (Τerry Makedon) :devil:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...