ikaruga24 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 1)Η ταρίφα είναι τετραπλή μόνο αν τελικά τα λεφτά καταλήξουν "εκτός παιχνιδιού" δηλαδή στην τσέπη κάποιου. 2)Αυτός που πληρώνει πληρώνει ακριβώς όσο βλέπει. Δραχμή παραπάνω δεν δίνει. Συνεπώς αν θες να αγοράσεις κάτι με Ευρώ σου δίνεται αυτό το δικαίωμα με έναν πιο official και ασφαλή τρόπο σε σχέση με το παρελθόν χωρίς να χάνεις τίποτα απολύτως. (Αν κάτι γράφει 10Ε και θες να το παρεις δε νομίζω ότι σε αφορά αν η Blizzard θα πάρει 1 2 ή κανενα Ευρώ. Εσύ 10 θα δωσεις) Τώρα αν για κάποιο περίεργο λογο θες να βγάλεις λεφτά από το παιχνίδι....1ον είσαι βλάκας ή κινέζος...2ον μπορείς να το κάνεις. Δε βλέπω πουθενά κάποιο θέμα ηθικής ή κανα νταβατζιλίκι. Τόσα χρόνια είχαμε γεμίσει ebay με items σε ΟΛΑ τα παιχνίδια και δεν ενοχλούνταν κανένας. Βασικα κανουμε λαθος και οι 2. Το παιχνιδι σου κραταει λεφτα ετσι και αλλιως. Εδω και ολοκληρη η εξηγηση του.
zeniath Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Ναι κατ'αρχήν είναι λάθος γιατί λέει ότι θα σου κρατάει ταρίφα για να βάλεις ένα item στο RMAH ότι και να γίνει. Λάθος, αν δε το πουλήσεις δε κρατάει ΤΙΠΟΤΑ. Δεύτερον, μου θυμίζει το bitching για το Mass Effect 3 που όλοι κράζανε και τελικά όλοι το παίξανε (για να μην πω την κοροϊδία "θα το κάνω μποϋκοτάζ και δε θα το παίξω" και άλλες τέτοιες βλακείες) Τρίτον, πολύ γκρίνια για το τίποτα. Από την στιγμή που θα είναι ένα Single Player with Co-Op mode δε καταλαβαίνω τι σκατά τον πειράζει που κάποιοι θα αγοράζουν gear; Γιατί κάποιοι που θέλουν να βγάλουν πρώτοι το Inferno για να το λένε στα φόρουμ μπορεί να αγοράσουν gear για να το κάνουν πιο γρήγορα; Από πότε νοιάζει κάποιον που παίζει ένα single player game τι σκατά κάνει κάποιος άλλος; Δεν άκουσα κανένα να κράζει για το ότι υπάρχουν cheats στο Skyrim πχ. Τις ταρίφες τις έγραψα σε ποστ 2-3 σελίδες ποιο πριν, καθίστε διαβάστε τις, αυτές είναι + το entrance fee σε περίπτωση που πουλήσεις ένα item, αν δεν το πουλήσεις, ξαναλέω δεν χρεώνεσαι τίποτα. Όσο για το σχόλιο "δε μπορείς να παίξεις D3 στο αεροπλάνο/τραίνο/whatever" απλά είναι γελοίο! Σοβαρά είναι επιχείρημα αυτό; Όταν δεν έχει κάποιος ίντερνετ στο σπίτι του, πιο σίγουρο είναι ότι θα βγει για καφέ παρά θα κάτσει να παίξει ένα offline game! Ναι δεν λέω είναι μαλακία το always online αλλά σίγα το θέμα έλεος. Τέλος, γενικά αυτές του τύπου κριτικές είναι φτιαγμένες βλέποντας τι θέλουν οι fans. Κράζουνε οι fans το παιχνίδι στα e-mail; Το κράζει και ο video maker γιατί αυτό θέλει το κοινό του. Στην τελική δεν είναι υποχρεωμένος να χρησιμοποιήσει το RMAH/AH. Με το σκεπτικό "αυτοί θα έχουν καλύτερο gear από μένα γιατί το αγοράσανε" τότε δεν θα έπρεπε να παίζουνε οι casual gamers καθόλου γιατί οι πιο hardcore gamers πάντα έχουν καλύτερο gear! Bitching just to have something to bitch about. Πήξαμε ποια με τους wannabe reviewrs που δεν λένε τίποτα κακό για το παιχνίδι αυτό καθεαυτό αλλά παρ'όλα αυτά το κάνουν μποϋκοτάζ...
nzeppos Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 // offtopic: Εεεε, λίγα για το bitching του Mass-Fail Effect 3. Ναι, το έπαιξα κι εγώ για να δω πώς τελειώνει η τριλογία, αλλά ακόμα κράζω (δικαίως). Πού να το είχα αγοράσει κιόλας...
zeniath Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 //offtopic τα έχω ξαναπεί, όλοι κάνουμε bitching για τα 3 ίδια τελειώματα αλλά όλοι παραδέχονται ότι ήταν παιχνιδάρα εκτός των τελευταίων 5 λεπτών και επειδή έχει hype όλοι κράζανε για να είναι cool ενώ κανένας δεν μίλαγε για το συνολικό παιχνίδι που τα έσπασε //endofftopic Μην ξεφεύγουμε
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Κοίτα ναι είναι για το ότι γκρίνια για την γκρίνια άλλα και πάλι σκέψου ότι το χειρότερο για μένα και δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί μέχρι τώρα, όσο πουλάνε τετοιες τακτικες και σιγουρα πουλανε ολο και περισοτερες εταιρίες θα τις εστερνιστουν και αναπτύξουν. Και εχει μια λογικη η σκεψη του τυπου που ειρωνευτικα ειπε πως το παιχνιδι προμοταρετε απο την μπλιζαρντ ως γκιαρ φεστ, ενω υπαρχει το ah.. Το μονο λαθος ειναι οτι πολλοί γκρινιάζουν απο τωρα ενω δεν εχουν δει στην πραξη πως θα εξελιχθεί το ολο θεμα. Σιγουρα οχι τοσο δραματικα οσο το παρουσιαζουν.
Tobajara Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 1) Τρίτον, πολύ γκρίνια για το τίποτα. Από την στιγμή που θα είναι ένα Single Player with Co-Op mode δε καταλαβαίνω τι σκατά τον πειράζει που κάποιοι θα αγοράζουν gear; [...] 2) Στην τελική δεν είναι υποχρεωμένος να χρησιμοποιήσει το RMAH/AH. Με το σκεπτικό "αυτοί θα έχουν καλύτερο gear από μένα γιατί το αγοράσανε" τότε δεν θα έπρεπε να παίζουνε οι casual gamers καθόλου γιατί οι πιο hardcore gamers πάντα έχουν καλύτερο gear! 1) Νομίζω πως η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου το αντιμετωπίζει σα multiplayer / ladder / PvP όταν βγει παιχνίδι, όχι σα single. Και η ίδια η Blizzard στηρίζει πολύ τη multiplayer πλευρά. 2) Δεν έχω κάτι παραπάνω να πω από ό,τι είχα πει σε μια συζήτηση με τον ikaruga κάμποσες σελίδες πίσω. Για την επίδραση στο gameplay θα μπορούμε να μιλήσουμε μετά από τουλάχιστον ένα χρόνο. Είναι η νομιμοποίηση μιας προϋπάρχουσας αρρωστημένης κατά τη γνώμη μου κατάστασης αλλά μεταξύ Blizzard και random κορεάρικου site διαλέγω Blizzard. Όντως, θεωρητικά κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να το χρησιμοποιήσει, αλλά δεν είμαι βέβαιος πως το gear των άλλων δε θα επηρρεάζει την εμπειρία σου ή το ladder. Και πάλι, με κάθε επιφύλαξη, γιατί αν δε στρώσει το πράγμα δε μπορούν να βγουν συμπεράσματα και πιστεύω πως θα αργήσουμε πολύ να κατασταλάξουμε επί της ουσίας.
zeniath Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Ακριβώς ας βγει σε 11 μερούλες και βλέπουμε πως θα πάει, pvp θα μπει από χειμώνα έτσι και αλλιώς (μήπως ένας λόγος που αργεί είναι για να ξεκινήσει ενώ οι περισσότεροι έχουν ήδη gear μετά από τόσους μήνες grind? μπορεί κανείς δε ξέρει). Μέεεχρι τότε έχουμε να βγάλουμε inferno που δε θα είναι και εύκολο πράμα και να ανεβάσουμε 5 ήρωες, επίπτωση θα έχει το RMAH αφού βγει το PVP και μετά και μέχρι τότε ποιος ζει ποιος πεθαίνει. Και όντως μεταξύ κινεζοκορεάτικων περίεργων site προτιμώ το νόμιμο που δε θα κινδυνεύω και με κανα ban (όχι εγώ, δεν πρόκειται να δώσω ποτέ φράγκα έτσι και αλλιώς). Επίσης είναι κάτι που γίνεται κατα κόρων σε ΟΛΑ τα MMOs
ikaruga24 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Ναι κατ'αρχήν είναι λάθος γιατί λέει ότι θα σου κρατάει ταρίφα για να βάλεις ένα item στο RMAH ότι και να γίνει. Λάθος, αν δε το πουλήσεις δε κρατάει ΤΙΠΟΤΑ. Ναι το αλλαξαν προσφατα σε 15% σε εσενα και καποιο αλλο ποσο στον αγοραστη στο checkout μετα την πωληση. Το Listing δεν θα κοστιζει τιποτα. Παρα αυτα 15% ειναι ΠΟΛΥ μεγαλο ποσο. Σκεψου ποσα κοροιδα, βοδια, γελοιοι με ποιο πολλα λεφτα απο μυαλο θα ειναι ετοιμοι να τα σκασουν για ενα item που μολις εβαλες για 100 ευρω. Η Bliizard απο που και ως που θα πρεπει να παρει τα 15 ευρω απο εσενα και το Χ ποσο απο τον αγοραστη? Δεύτερον, μου θυμίζει το bitching για το Mass Effect 3 που όλοι κράζανε και τελικά όλοι το παίξανε (για να μην πω την κοροϊδία "θα το κάνω μποϋκοτάζ και δε θα το παίξω" και άλλες τέτοιες βλακείες) Sorry εγω δεν το επαιξα μονο και μονο για τις πιπες του prothean, origin και φυσικα το τελος που βουηξε το (gaming) συμπαν. Τρίτον, πολύ γκρίνια για το τίποτα. Από την στιγμή που θα είναι ένα Single Player with Co-Op mode δε καταλαβαίνω τι σκατά τον πειράζει που κάποιοι θα αγοράζουν gear; Γιατί κάποιοι που θέλουν να βγάλουν πρώτοι το Inferno για να το λένε στα φόρουμ μπορεί να αγοράσουν gear για να το κάνουν πιο γρήγορα; Από πότε νοιάζει κάποιον που παίζει ένα single player game τι σκατά κάνει κάποιος άλλος; Δεν άκουσα κανένα να κράζει για το ότι υπάρχουν cheats στο Skyrim πχ. Γιατι το παιχνιδι προμοταρει το φαρμινγκ και θα γεμισουν οι servers με κινεζακια ισως κατι το οποιο θα εχει αμεση επιβαρυνση στο ποσο καλα τρεχει το παιχνιδι σου? Αυτο ειναι το πρακτικο του πραγματος, δεν μιλαω καν για το ηθικο κομματι ετσι, μην ξεκινησω να μιλαω γι αυτο γιατι θα χρειαστω σελιδες. Όσο για το σχόλιο "δε μπορείς να παίξεις D3 στο αεροπλάνο/τραίνο/whatever" απλά είναι γελοίο! Σοβαρά είναι επιχείρημα αυτό; Όταν δεν έχει κάποιος ίντερνετ στο σπίτι του, πιο σίγουρο είναι ότι θα βγει για καφέ παρά θα κάτσει να παίξει ένα offline game! Ναι δεν λέω είναι μαλακία το always online αλλά σίγα το θέμα έλεος. Ειναι σοβαροτατο επιχειρημα. Πολυ περισσοτερο απο οσο φανταζεσαι. Θες και εξηγηση τωρα για τα αυτονοητα? Τέλος, γενικά αυτές του τύπου κριτικές είναι φτιαγμένες βλέποντας τι θέλουν οι fans. Κράζουνε οι fans το παιχνίδι στα e-mail; Το κράζει και ο video maker γιατί αυτό θέλει το κοινό του. Σορρυ αλλα μιλαμε για Totalbuscuit, δεν ειναι γνωστος για το οτι "γλυφει" τους ακροατες του. Στην τελική δεν είναι υποχρεωμένος να χρησιμοποιήσει το RMAH/AH. Με το σκεπτικό "αυτοί θα έχουν καλύτερο gear από μένα γιατί το αγοράσανε" τότε δεν θα έπρεπε να παίζουνε οι casual gamers καθόλου γιατί οι πιο hardcore gamers πάντα έχουν καλύτερο gear! Ειναι feature του παιχνιδιου και μαλιστα μεγαλο. Ακομα και να μην θελει να το χρησιμοποιησει θα μπει στο τρυπακι για να αρχισει να ασχολειται με αυτο. Ετσι λειτουργει το "συστημα". Και ναι φιλε οι casual δεν θα επρεπε να παιζουν ενα παιχνιδι που εκ των πραγματων ειναι για hardcore παικτες ασχετα απο το ποσο απλο ειναι. Bitching just to have something to bitch about. Πήξαμε ποια με τους wannabe reviewrs που δεν λένε τίποτα κακό για το παιχνίδι αυτό καθεαυτό αλλά παρ'όλα αυτά το κάνουν μποϋκοτάζ... Φιλε καποιες πρακτικες ειναι καταπτιστες. Πηγαμε απο τη μια ακρη που πολεμουσαμε τους goldfarmers και αλλους τετοιους exploiters-company-επαγγελματιες φαρμερς στο να ειναι πλεον οι ιδιοι χαλιφηδες στη θεση του χαλιφη. Εχουμε σταματησει να μιλαμε για το παιχνιδι σαν παιχνιδι και ασχολουμαστε με το shoping mall της Barbie. Δεν εχω καμια αμφιβολια επισης οτι η Blizzard θα βαζει "λαγους" στο παιχνιδι για να αυξανει, μειωνει τις τιμες αναλογα καθως και σπανια in-game items σε τακτα χρονικα διαστηματα για να κραταει σταθερο το αρμεγμα της. Δεν ξερω φιλε, εγω για αλλους λογους επαιζα Diablo...
zeniath Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Αν εξαιρέσεις την άποψη για Origin/Prothean που είναι σεβαστή σε όλες τις άλλες είσαι εντελώς λάθος. Απλά θα πω τα εξής μικρά χωρίς επεξηγήσεις για να μην αφήνω κενά στο τι θέλω να πω και θα το αφήσω το θέμα. Θέμα φάρμινγκ: Diablo παιχνίδι μιλάμε, μόνο φάρμινγκ έχει άσχετα αν έχει μέσα κινέζους οι όχι. Θέμα online/offline: Σε όλα τα παιχνίδια πλέον πρέπει να είσαι online δεν είναι κάτι καινούριο, πλέον έχουμε μάθει να ζούμε με αυτό το feature Θέμα hardcore/casual: Ασχολίαστο Θεμα RMAH/Gold Farmers στην θέση των Gold Farmers: Άμα μπει κάποιος στο τριπάκι πρόβλημά του, όχι της εταιρίας. Εφόσον δε μπορείς να το καταπολεμήσεις κοίτα να επωφεληθείς εσύ (και το Player base σου) παρά μία μικρή ομάδα farmers. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως πως σε ένα single co-op παιχνίδι θα σε νοιάζει από που και πως βρήκε τα items κάποιος που δεν τον έχεις friend list και δεν τον ξέρεις καν. Θα μου πεις για το PVP. Σόρρυ αλλά το main aspect του παιχνιδιού δεν είναι το PVP για κανένα λόγο. Αν θέλει κάποιος να παίξει ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι ας παίξει LOL. Όπως στις αρένες στο WOW κάποιοι είχαν καλύτερα items από σένα έτσι και εδώ, πάντα θα υπάρχει κάποιος με καλύτερα items από εσένα. Αν τώρα μιλάμε για το top 20 στο ladder όποιος έχει φτάσει με δικά του items και όχι αγορασμένα πάντα θα έχει περισσότερο skill από αυτόν που δεν κουράστικε για αυτά και πάντα ο μουφας με αγορασμένα items δε θα περνάει το mid της ladder.
ikaruga24 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Αν εξαιρέσεις την άποψη για Origin/Prothean που είναι σεβαστή σε όλες τις άλλες είσαι εντελώς λάθος. Και -μονο- για το origin ειχα αποφασισει οτι δεν θα αγορασω το παιχνιδι. Το γεγονος οτι ειχε και αλλα "θεματα" ηταν απλα τα τελευταια καρφακια στην κασα. Θέμα φάρμινγκ: Diablo παιχνίδι μιλάμε, μόνο φάρμινγκ έχει άσχετα αν έχει μέσα κινέζους οι όχι. Δεν διαφωνω, εκει που εχω θεμα οπως ειδαμε απο το ανοιγμα της beta το προηγουμενο ΣΚ ειναι οτι θα μοιραζομαι server space με -επαγγελματιες- κινεζους φαρμερς κατι που θα εχει 100% αμεση επιδραση τις επιδωσεις του παιχνιδιου στο PC μου και στην ολη καταστροφη της ατμοσφαιρας του με συνεχη DC και καθυστερησεις. Θέμα online/offline: Σε όλα τα παιχνίδια πλέον πρέπει να είσαι online δεν είναι κάτι καινούριο, πλέον έχουμε μάθει να ζούμε με αυτό το feature What? Σε ποια ας πουμε? Ξερεις και αλλα "single-player" παιχνιδια που θα πρεπει να ειμαι μονιμα online για να παιξω? Επισης ξερεις και αλλα single player παιχνιδια που με βγαζουν DC αν εχω καποια πτωση γραμμης ή αν οι servers της ιδιας της εταιριας δεν λειτουργουν για τους Χ, Ψ λογους? Θεμα RMAH/Gold Farmers στην θέση των Gold Farmers: Άμα μπει κάποιος στο τριπάκι πρόβλημά του, όχι της εταιρίας. Εφόσον δε μπορείς να το καταπολεμήσεις κοίτα να επωφεληθείς εσύ (και το Player base σου) παρά μία μικρή ομάδα farmers. Εδω με χανεις παντου, τι σκατα σημαινει αυτο ακριβως? Δεν φταιει η εταιρια? Εισαι σοβαρος ρε? Αυτη δημιουργησε την μαλακια και στο χωνει στη μαπα οπου σταθει και οπου βρεθει. Το παρουσιαζει σαν μεγαλο κομματι του παιχνιδιου, πως δεν φταιει δηλαδη? Οσο για εμενα, ασε με εμενα γιατι ειμαι πολυ ιδιαιτερη περιπτωση. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως πως σε ένα single co-op παιχνίδι θα σε νοιάζει από που και πως βρήκε τα items κάποιος που δεν τον έχεις friend list και δεν τον ξέρεις καν. Θα μου πεις για το PVP. Σόρρυ αλλά το main aspect του παιχνιδιού δεν είναι το PVP για κανένα λόγο. Ελπιζω να καταλαβαινεις οτι δεν κανουμε θεμα εδω περα απο που βρηκε και τι items καποιος αλλος παικτης. Σαφως και ΔΕΝ μας ενδιαφερει αυτο. Αν θέλει κάποιος να παίξει ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι ας παίξει LOL. Όπως στις αρένες στο WOW κάποιοι είχαν καλύτερα items από σένα έτσι και εδώ, πάντα θα υπάρχει κάποιος με καλύτερα items από εσένα. Αν τώρα μιλάμε για το top 20 στο ladder όποιος έχει φτάσει με δικά του items και όχι αγορασμένα πάντα θα έχει περισσότερο skill από αυτόν που δεν κουράστικε για αυτά και πάντα ο μουφας με αγορασμένα items δε θα περνάει το mid της ladder. Ρε μιλας για Diablo ρε και αναφερεις WoW, αρενες και κουραφεξαλα. Που πηγε ρε το προμοσιον για την διαδραστικοτητα μεταξυ παικτων? Που πηγε το trading? Που πηγε το ατελειωτο grinding με underpowered χαρακτηρες για να βρουν καλυτερο loot? Που πηγε το moding του παιχνιδιου που στην περιπτωση του Diablo 2 κραταει ακομα και σημερα? Επισης PvP στο Diablo...μαλιστα..αρενα κιολας...πολυ ωραια. Ενα action-hack and slash παιχνιδι με RANDOM loot drops να εχει "competitive" κομματι στη μορφη PvP. Ποσο λαθος και γενικα εντελως αναποδο που ακουγεται αυτο?? Μονο σε εμενα κρουει στα αφτια μου οτι για αλλη μια φορα θα υπαρχουν σιγουρα μοσχαροκεφαλες που θα θελουν το καλυτερο gear για να παιξουν στην αρενα (οποτε θα αναγκαστουν να αγορασουν απο το auction house) και να ειναι competitive. Τωρα θα μου πεις "και τι σε κοφτει εσενα ρε φιλε?", δεν ξερω προφανως με κοφτει γιατι μου ακουγεται πολυ "λαθος" το συγκεκριμενο σχεδιο.
zeniath Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Ubisoft (για το always online) παράδειγμα, ΕΑ παράδειγμα... Δηλαδή προεξοφλείς ότι θα έχεις lag λόγω των κινεζοκορεατών farmer... Έναν σέρβερ για το παιδί παρακαλώ γιατί αν έχει lag θα φταίνε οι φάρμερ όχι τα εκατομμύρια παιχτών... Έλα χριστέ και παναγιά Μιλάω για το PVP και σου φέρνω παράδειγμα ένα άλλο παιχνίδι που έχει ΠΟΛΥ pvp το απορρίπτεις άρα πως σκατα θα κάνουμε κουβέντα για το pvp αν δεν βάλουμε ένα παιχνίδι που ήδη έχει pvp για μέσω σύγκρισης, πόσο μάλιστα το πιο διαδεδομένο MMO; Είσαι κατά του PVP σύμφωνα με τα λεγόμενά σου που λες ότι δεν έχει θέση στο Diablo και είσαι κατά της ιδέας. Άρα πως σκατά σε νοιάζει τι θα πάρει ο άλλος από items όταν δεν θα έχει καμία αλληλεπίδραση με την πάρτη σου; Τέλος πάντως, είσαι απλά ένας καταστροφολόγος και δεν θα ασχοληθώ άλλο, προτιμώ να ασχοληθώ με το 2012 doomsday παρά με το αν/μπορεί/ίσως που αναφέρεις χωρίς καμία βάσιμο στοιχείο. Όπως είπες είσαι ιδιαίτερη περίπτωση
shinigami Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Να απορησω εγω με κατι? Εγω που θα ασχοληθω με το PVP, δεν θα με επιρεαζει εμενα οταν θα τυχω με εναν πλουσιο μετριο σε skills παιχτη που ολο το gear θα ειναι αγορασμενο, θα εχω καμια ελπιδα να τον ριξω ή θα τον πιω στο δευτερολεπτο??? Γιατι πιστευω οτι θα συμβει το δευτερο??? Και μην μου πειτε οτι αμα ξερεις να παιζεις θα τον ριξεις,γτ μιλαμε οτι αυτα θα εχει ΠΟΛΥ καλυτερα items απο μενα....
zeniath Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο; Που θα ξέρεις που βρήκε τα items; Σα να προεξοφλούμε την ήττα μας πριν ξεκινήσει το παιχνίδι έχοντας έτοιμη την δικαιολογία; Και πάλι όμως το PVP δεν είναι το main aspect of the game για να μας ενοχλεί τόσο πολύ, πόσο μάλιστα που όοοοοοταν βγει όλοι θα είναι ντυμένοι. Εγώ προσωπικά που θα ασχοληθώ επίσης με το PVP επειδή δεν θα ξέρω που βρήκε τα items απλά θα λέω "τον ήπια γιατί είχε καλύτερα items" τώρα το που πως και γιατί, δε θα κάτσω να γίνω sherlock holmes κιόλας, άμα πάω στο top ladder θα γκρινιάξω αλλά μέχρι τότε who cares εγώ θέλω για αρχή να βγάλω το inferno
Dakonblackblade Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Παλικάρια αυτοί που γκρινιάζετε για την αγοραπωλησία gear θα το γράψω με κεφαλαία: ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΥΛΟΥΣΕ Η BLIZZARD ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ. Οπότε deal with it. Για αυτους που κλαίνε για τα ποσοστά για την αγοραπωλησία αντικειμένων, πρέπει να θυμήσω πως δεν το αγοράσατε 100 δολάρια και το πουλάτε για 110 και σας τα τρώει η Blizzard. Το βρήκατε από ένα Mob και το πουλάτε με ότι τιμή κατέβει στο κεφάλι σας. Αυτή είναι η λογική. Επίσης αποθαρρύνει τους παίχτες να ασχολούνται μόνο με το auction house. Δεν βγάζεις κέρδος αγοράζοντας κάτι και πουλώντας το σε ελαφρώς υψηλότερη τιμή.
leokoudo Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 ...δε θα κάτσω να γίνω sherlock holmes κιόλας, άμα πάω στο top ladder θα γκρινιάξω αλλά μέχρι τότε who cares εγώ θέλω για αρχή να βγάλω το inferno Δεν θα έχει ladder στο Diablo 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις