Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ έκανα join μπας και πάρει και ο bro κανένα account και να μην λιώνει το δικό μου :mrgreen: ή για ένα φίλο από Ιταλία (όποιος είναι καλύτερο παιδί αν κερδίσω θα το πάρει)

Δημοσ.

Εμένα το 28% μου φαίνεται λογικό, αν σκεφτεί κανείς ότι μιλάμε για ένα κλειστό οικοσύστημα. Εδώ άλλοι ζητάνε 30% για δικά σου δημιουργήματα (βλέπε AppStore) και όχι για ingame items. Το μόνο που δεν μου αρέσει είναι το 1 ευρώ ταρίφα, που σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν αντικείμενα με κόστος < 1 ευρώ.

Τέλος πάντων, το παιχνίδι το αγόρασα από Amazon στα 35 γιούργια, θα το παίξω 1-2 φορές σε multi με φίλους και δεν θα ασχοληθώ με AH εκτός αν σταθώ τυχερός σε κανά drop.. Οπότε εγώ είμαι ευχαριστημένος για το κόστος μέχρι τώρα.

Δημοσ.

Απο αρχές την επόμενης εβδομάδας θα τα εχουν πιστεύω και οι αντιπρόσωποι μας στην ελλάδα (CDMEDIA) στις αποθήκες τους έτοιμα για διάθεση χονδρική κα λιανική αν και μπορεί να τα έχουν πάρει ηδη

Δημοσ.

Εμένα το 28% μου φαίνεται λογικό, αν σκεφτεί κανείς ότι μιλάμε για ένα κλειστό οικοσύστημα. Εδώ άλλοι ζητάνε 30% για δικά σου δημιουργήματα (βλέπε AppStore) και όχι για ingame items. Το μόνο που δεν μου αρέσει είναι το 1 ευρώ ταρίφα, που σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν αντικείμενα με κόστος < 1 ευρώ.

Τέλος πάντων, το παιχνίδι το αγόρασα από Amazon στα 35 γιούργια, θα το παίξω 1-2 φορές σε multi με φίλους και δεν θα ασχοληθώ με AH εκτός αν σταθώ τυχερός σε κανά drop.. Οπότε εγώ είμαι ευχαριστημένος για το κόστος μέχρι τώρα.

Και μένα αυτό με πείραξε! Στην αρχή στο ποστ του zeniath δεν το είχα δει και έγραφα βλακείες ότι τα περισσότερα θα είναι κάτω από 1 € κτλ αλλά όπως το βλέπω δε θα έχει νόημα να δούμε αντικείμενα κάτω των 2+ €. Αν το κόστος είναι 1 ευρώ, ε πρέπει να βγάλεις και εσύ κάτι, σωστά; Άρα 2+. Εκτός και αν την ταρίφα την πλερώνει αυτός που αγοράζει; Πώς θα γίνεται δηλαδή;

Επίσης η ταρίφα θα πέφτει σε κάθε αντικείμενο, ακόμα και όταν δεν αγοράζεται αυτό ή αν κάποιο αντικείμενο δεν αγοράζεται δε θα πέφτει ταρίφα;

HBP8V.jpg

Δώσε πράμα στο λαό!

Δημοσ.

Θα έχεις την εβδομάδα νομίζω 10 free listings και μετά θα χρεώνεσαι για να βάλεις πάλι δημοπρασία,αλλά όχι δεν χρεώνεσαι αν δεν πωληθεί.

Δημοσ.

...η ταρίφα θα πέφτει σε κάθε αντικείμενο, ακόμα και όταν δεν αγοράζεται αυτό ή αν κάποιο αντικείμενο δεν αγοράζεται δε θα πέφτει ταρίφα;

Η ταριφα ειναι τετραπλη προς την Blizzard αν αγοραστει το αντικειμενο. Τουλαχιστον στην αρχη ετσι θα ειναι γιατι το βλεπω πολυ γρηγορα να βαζει ρητρες η Blizzard ειτε πουλησεις ειτε δεν πουλησεις αντικειμενο.

Προσωπικα δεν μου αρεσει το συστημα καθαρα για ηθικους λογους.

Δημοσ.

1)Η ταρίφα είναι τετραπλή μόνο αν τελικά τα λεφτά καταλήξουν "εκτός παιχνιδιού" δηλαδή στην τσέπη κάποιου.

2)Αυτός που πληρώνει πληρώνει ακριβώς όσο βλέπει. Δραχμή παραπάνω δεν δίνει.

Συνεπώς αν θες να αγοράσεις κάτι με Ευρώ σου δίνεται αυτό το δικαίωμα με έναν πιο official και ασφαλή τρόπο σε σχέση με το παρελθόν χωρίς να χάνεις τίποτα απολύτως. (Αν κάτι γράφει 10Ε και θες να το παρεις δε νομίζω ότι σε αφορά αν η Blizzard θα πάρει 1 2 ή κανενα Ευρώ. Εσύ 10 θα δωσεις)

Τώρα αν για κάποιο περίεργο λογο θες να βγάλεις λεφτά από το παιχνίδι....1ον είσαι βλάκας ή κινέζος...2ον μπορείς να το κάνεις.

Δε βλέπω πουθενά κάποιο θέμα ηθικής ή κανα νταβατζιλίκι. Τόσα χρόνια είχαμε γεμίσει ebay με items σε ΟΛΑ τα παιχνίδια και δεν ενοχλούνταν κανένας.

Δημοσ.

Δεν εχει νόημα η καταστροφολογία,τα νούμερα είναι κάπως μεγάλα αλλά κανείς δεν ανάγκασε κάποιον να παίξει αναγκαστικά με RMAH.Εξακολουθεί να είναι πολύ καλή λύση για όσους θέλουν μόνο να πουλάνε,μιας και θα βγάζεις λεφτά από το τίποτα ας πούμε.

On a side note:Η CdMedia με ενημέρωσε πως θα έχω το copy μου το αργότερο 15 του μήνα.

Δημοσ.

ναι...παραγγειλε πολλά για να είναι σίγουρος ότι δεν θα είναι χαλασμένο το DVD :rolleyes:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...