Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εντάξει, δεν απαντάω... warcraft. starcraft, diablo, wow ... Λίγος σεβασμός δε βλάπτει...

Όσο για την crytek, τι να πω... Μακάρι να εξαφανιστεί και να ψοφήσει... Τόσο σίχαμα κώδικα στο crysis, που ακόμα και μια GTX 295 σε quad sli να βάλεις, πάλι stuttering θα έχεις και 30 fps...

epic fail το post σου imo

Πως ξέρεις τόσα πολλά για παιχνίδια;Σε τι λειτουργικό τα παίζεις; :P

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Πως ξέρεις τόσα πολλά για παιχνίδια;Σε τι λειτουργικό τα παίζεις; :P

1) Έχω επανειλημμένα γράψει ότι χρησιμοποιώ XP μόνο για gaming (μόνο γι΄αυτό είναι κατάλληλα τα win και μαγκιά της M$ που μου τα παίρνει για να παίζω παιχνίδια)

2) Πάντως όλα τα αναφερθέντα games της Blizzard παίζουν άψογα μέσω wine (σήμερα).

• Super Moderators
Δημοσ.
Cpt. Argument βρες μου σε παρακαλώ στατιστικές που μου δείχνουν πόσος κόσμος παίζει το παιχνίδι Lineage2 και πόσος παίζει World of Warcraft στο πλανήτη Γη.

Διαφορετικά, εγω ξέρω οτι L2 παίζουν 21 εκ. και WoW 2-3. :-)

το L2, από ότι μου λέει ο κολλητός μου που παίζει εδώ και χρόνια στους official, έχει αρχίζει και ψοφάει...μόνο ότι κάνουν merge servers για να έχουν περισσότερο κόσμο δείχνει ότι έχουν αρχίσει και μειώνονται οι συνδρομητές...

αλλά καλύτερα να σταματήσουμε τα offtopics, το topic είναι για το Diablo 3...κράξτε το όσο θέλετε, έτσι και αλλιώς θα πουλήσει σαν καραμέλες

Δημοσ.
το L2, από ότι μου λέει ο κολλητός μου που παίζει εδώ και χρόνια στους official, έχει αρχίζει και ψοφάει...μόνο ότι κάνουν merge servers για να έχουν περισσότερο κόσμο δείχνει ότι έχουν αρχίσει και μειώνονται οι συνδρομητές...

αλλά καλύτερα να σταματήσουμε τα offtopics, το topic είναι για το Diablo 3...κράξτε το όσο θέλετε,

έτσι και αλλιώς θα πουλήσει σαν καραμέλες

Aυτο το ξερουμε. Την bl$zzard πλεον την νοιαζουν μονο τα φραγκα. Ναι τα γραφικα του warcraft 3 ηταν καλα για την εποχη του και ισως μπορω να πω το ιδιο και για το WoW. ΓΙΑ ΤΟ 2009-2010 που θα βγει το diablo 3 ,τα γραφικα ειναι ΑΘΛΙΑ.ΗΜΑΡΤΟΝ

Επισης η blizzard παει να χαλασει και τα cinematics της. Ακομα βλεπω τα cinematics του diablo 2 με τον tyrael, τον baal και τον Mephisto ή τα cinematcs του warcraft 3. Αν κρινω απο το αρχικο cinematic του diablo 3 προβλεπω να ειναι cinematics για να μπορουν να το βλεπουν και 5χρονα και να μην φοβουνται. ΡΕ BL%ZZARD το παιχνιδι λεγεται diablo 3(ΔΙΑΒΟΛΟΣ,ΣΑΤΑΝΑΣ ΡΕ) και οχι hello kitty adventures

Δημοσ.

Εγω θα προτιμουσα 2D tiled based γραφικα συγχρονης τεχνολογιας (πολλα frame animation κλπ). Την αισθηση και τις σκιασεις του 2D δεν τις ξεπερναει τιποτα.

• Moderators
Δημοσ.
Επισης η blizzard παει να χαλασει και τα cinematics της. Ακομα βλεπω τα cinematics του diablo 2 με τον tyrael, τον baal και τον Mephisto ή τα cinematcs του warcraft 3. Αν κρινω απο το αρχικο cinematic του diablo 3 προβλεπω να ειναι cinematics για να μπορουν να το βλεπουν και 5χρονα και να μην φοβουνται. ΡΕ BL%ZZARD το παιχνιδι λεγεται diablo 3(ΔΙΑΒΟΛΟΣ,ΣΑΤΑΝΑΣ ΡΕ) και οχι hello kitty adventures

Καλά, δεν ήταν Hello Kitty, αλλά ο σχεδιασμός της τύπισας ήταν πολύ..."ψεύτικος".

Ενώ π.χ. στο WarCraft III είχε την απίστευτη λεπτομέρια ο Arthas και ο χμ... Κορακι-τύπος. :P

Δημοσ.
ΟΛΑ αυτά*(wow,starcraft,diablo,warcraft) με το Game Engine του Crysis για RP, θα ήταν ΘΡΥΛΟΙ! Και όχι απλά πετυχημένα παιχνίδια..

Τα παιχνιδια που αναφερεσαι ειναι ηδη θρυλοι, και μαλιστα ζωντανοι θρυλοι. Οταν μεγαλωσεις θα λες οτι επαιζες παιχνιδια την εποχη του WoW.

Επιτυχια θα ειναι και το diablo 3 οπως ολα τα παιχνιδια της Blizzard, μη το περιμενουμε ομως νωριτερα απο το 2010. Θα βγει το starcraft 2 πρωτα.

[offtopic]

το lineage2 εχει 6 servers atm για ευρωπη και αμερικη, που χωρεσανε εκει μεσα 21 εκατομυρια συνδρομητες?

Απο οτι μαθαινω κλεινουν servers και κανουν merge επειδη ο αριθμος των συνδρομητων πεφτει σταθερα. Κανουν κινησεις να το ζωντανεψουν, βοηθοντας τους νεους παιχτες, αλλα τωρα πια ειναι πολυ αργα.

Ειναι ξεκαθαρο οτι δε την ενδιαφερει πλεον την ncsoft για το lineage και ριχνει ολο της το βαρος στο Aion, οπου ηδη εχει ξεκινησει και παιζει κανονικα σε κορεα και ιαπωνια, και αναμενεται να ερθει σε μερικους μηνες προς τα εδω.

Το lineage υπηρξε καποτε, ειχε τον χρονο του, εμεινε στην ιστορια, αλλα να μιλαμε τωρα για lineage ειναι ασεβεια προς τους νεκρους.

[/offtopic]

Δημοσ.
Το κανει αυτο η bioware για να μπορουν να παιξουν το παιχνιδι ακομα και αυτοι που θα εχουν 8800gt και οχι μονο αυτοι με 4870Χ2 καρτες

Είπα ξεκάθαρα οτι το παραπάνω ΔΕΝ είναι δικιολογία.

1ον, δεν παίζει στον Pentium 1 μου το WoW. Fail'd.

2ον, η 8800GT παίζει και Crysis με τα μισά στο GAMER. Την έχετε για κακή GPU στο χωριό σου? :P

3ον, το Lineage2 που σε μερικές φάσεις εχει ΕΚΘΑΜΒΩΤΙΚΑ γραφικά, δε ζητάει τίποτα..

Από wikipedia:

Από ΒΒC :

Δε μου μετράνε πόσοι παίζουν Lineage2 στο πλανήτη Γη, μου λέει πόσοι παίζουν σε Official Servers. ;)

το L2, από ότι μου λέει ο κολλητός μου που παίζει εδώ και χρόνια στους official, έχει αρχίζει και ψοφάει...μόνο ότι κάνουν merge servers για να έχουν περισσότερο κόσμο δείχνει ότι έχουν αρχίσει και μειώνονται οι συνδρομητές..

Δεν εχεις άδικο αγάπη, εγω θα έχεις ακούσει τι είμουν στον Official και σε πόσους άλλους Server σε άλλες συζητήσεις (και αν έπαιζε ο φίλος σου Lionna/Teon θα με ξέρει κι' όλας). Το Game το παράτησα....τι έχει να λέει? Και εγω και ολη η Clan μου..

Ξέρεις ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ παίζω? Έπρεπε να ασχοληθώ και με κάτι άλλο.. :-)

Δεν έχει να λέει κάτι όμως αυτό :o

Ας σταματήσει εδω το Sidetopic μας, τις θέσαμε τις γνώμες μας..Απλά δε καταλαβαίνετε ενα πράγμα, οτι όσο λέτε "όλα είναι τέλεια" ποτέ δε θα γίνει καλύτερη η Blizzard. Και ΜΗ μου λέτε "θέλουμε άθλια γραφικά οικειοθελώς" γιατί μου σκάει πολύ γελοία..Άσε που δεν είναι κακό να αναφέρετε το παράπονό σας.......Το WoW ΔΕΝ είναι τέλειο, δε πα να χτυπάτε το πισινό σας κάτω :-) Και έτσι οπως το βλέπω, πάντα θα απέχει million miles away απο τη τελειότητα.

/Koritsi_Gia_PC!

Δημοσ.
Το WoW ΔΕΝ είναι τέλειο, δε πα να χτυπάτε το πισινό σας κάτω :-) Και έτσι οπως το βλέπω, πάντα θα απέχει million miles away απο τη τελειότητα.

Μα κανείς δεν είπε ότι το WoW είναι τέλειο!!!Ρίξε μια ματιά στο thread του WoW και θα διαβάζεις για μέρες παράπονα για την Blizzard και το WoW.

Αυτό που λέμε είναι ότι για κάποιους από εμάς τα γραφικά δεν είναι το πάν. Έτσι και το Diablo, μπορεί να μην έχει τα super duper γραφικά αλλά σπέρνει!Γιατί? Λόγω σεναρίου, διαχρονικότητας, ιστορίας κτλ. :-)

Δημοσ.
Δε μου μετράνε πόσοι παίζουν Lineage2 στο πλανήτη Γη, μου λέει πόσοι παίζουν σε Official Servers.

Το είπα οτι παίρνεις αργά τις στροφές

Επειδή είναι η δεύτερη φορά που με προσβάλλεις: Τουλάχιστον κατάφερα (παρά το χαμηλό ΙQ μου) να γράφω ορθογραφημένα στο 99,9% των περιπτώσεων. Αντίθετα, τα γραπτά σου είναι ανορθόγραφα και κατά περιπτώσεις ασύντακτα. Θα πρότεινα λοιπόν να ανοίξεις μερικά βιβλία, για να βελτιώσεις τις επιδόσεις σου σε αυτό το θέμα και να αφήσεις τη Blizzard ήσυχη γιατί ό,τι και να λες εσύ, στον τομέα της είναι το No1 παγκοσμίως.

Υ.Γ. 1) Και το WoW έχει private servers, αν θέλεις να ακολουθήσω την επιχειρηματολογία σου.

2) Στο εξής θα μιλάμε όμορφα και ευγενικά έτσι; In rl θα μου μιλούσες στον πληθυντικό ffs...

Δημοσ.
Επειδή είναι η δεύτερη φορά που με προσβάλλεις: Τουλάχιστον κατάφερα (παρά το χαμηλό ΙQ μου) να γράφω ορθογραφημένα στο 99,9% των περιπτώσεων. Αντίθετα, τα γραπτά σου είναι ανορθόγραφα και κατά περιπτώσεις ασύντακτα.

ORLY :-) That was an argument :P

να αφήσεις τη Blizzard ήσυχη γιατί ό,τι και να λες εσύ, στον τομέα της είναι το No1 παγκοσμίως.

Αν ο τομέας της είναι τα Cartoon Classics τότε καλώς. :P

Υ.Γ. 1) Και το WoW έχει private servers, αν θέλεις να ακολουθήσω την επιχειρηματολογία σου.

Μια χαρούλα τότε, ψάξε βρες τις Statistics που σου ζήτησα απο την ΑΡΧΗ. Δηλαδή το παρακάτω.

Statistic: How many of the human kind play Lineage2 and how many WoW?

Και μόνο μα ΜΟΝΟ τότε θα μπορέσεις να μου αναφέρεις νούμερα και αριθμούς :-)

2) Στο εξής θα μιλάμε όμορφα και ευγενικά έτσι;

Έτσι, και σας ζητώ συγνώμη εαν σας προσέβαλα..Και συγνώμη εαν τα Post μου δεν είναι μεστά και με σωστή σύνταξη. Στο δημοτικό έλειπα απο το τμήμα Ελληνικιάς Γραμματικιάς, για να είμαι στο τμήμα Φανμποϊσμού :P

/Μαρία

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...