Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν δεν είναι τίγκα στο bug, εγώ δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Έτσι όπως το βλέπω αυτή τη στιγμή, ενδιαφέρομαι για ένα "απλό τερμάτισμα" του game. Όπως έκανα και με τα προηγούμενο Diablo. Τώρα αν πειστώ κάποτε πως αξίζει το replayability, ευχαρίστως να αναθεωρήσω.

Δημοσ.

ποιος ο λόγος για prive ?

για να γλιτώσεις 50 ευρώ ?

το ποσό είναι αστείο

αφού μια φορά το πληρώνεις και τέλος

δεν έχει συνδρομή

γιατί λοιπόν να χάσεις το official fun ?

Δημοσ.

Αν με αυτά τα 50 ευρώ πληρώσω το ΚΤΕΟ μου, τότε ναι καλύτερα prive :P Είναι θέμα προτεραιοτήτων. Πάντως η χαμηλότερη τιμή που έχω βρει μέχρι στιγμής για digital download είναι γύρω τα 43 ευρώ. Δεν είναι τόσο το χρηματικό, όσο το ότι δεν έχω πειστεί για την αξία του multiplayer στο D3. Δεν πιστεύω ότι αν τελειώσω το παιχνίδι, θα κάθομαι να ασχολούμαι με nightmare difficulties, online parties, δημοπρασίες ή pvp.

Αν φυσικά οι prive servers αποδειχθούν ανεπαρκείς (ή αργήσουν να "σηκωθούν"), τότε δεν το συζητάω καν. Θα το αγοράσω αναγκαστικά.

Δημοσ.

Ε κυρίως μιλάω για τις γκρίζες αγορές των cd keys, που πουλάνε σκέτο κλειδί και κατεβάζεις τον client από το site της Blizzard. Ξέρετε τώρα, g2play, cdkeyshere, cjs-cdkeys κλπ.

Δημοσ.

Οκ κατάλαβα,απλά θεωρώ ότι αν είναι να πάρεις key σε τέτοια τιμή καλύτερα πάρε hard copy στην ίδια..

Δημοσ.

Δηλαδή λέτε ωρέ παλλικάρια ότι επειδή στο RealMoneyAH που βάζει η Blizzard θα κρατάει μεγάλο ποσοστό δεν θα αγοράσετε το παιχνίδι;

Σοβαρά τώρα είναι λογική αυτή, για μας δουλεύετε; Κανείς δε πρόκειται να πει "ου μαλάκα θα παίξεις σε private server, πάρε official κλπ", αλλά ψάχνω να βρω λογική και δε βρίσκω (εκτός από το ΚΤΕΟ)

Αλήθεια ποιοι είναι οι λόγοι; Γιατί μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κανένας σοβαρός άνθρωπος να πει κάτι κακό για το παιχνίδι καθαυτό παρά μόνο για παρελκόμενα.

Δημοσ.

Μη βαράτε. Η δική μου λογική δεν έχει να κάνει με το RealMoneyAH. Η Blizzard μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, δικό της είναι το παιχνίδι και δεν την κατακρίνω. Η λογική μου έγκειται στο ότι έχω σκοπό να παίξω το παιχνίδι μία και μοναδική φορά. Όσο καλό κι αν είναι, θα πρέπει να συμβούν εξαιρετικά πράγματα για να κάτσω να το ξανατελειώσω. Τόσο απλά.

Δημοσ.

Εμενα μ αρεσει το official auction house και δε με απασχολει καθολου το ποσοστο της Blizzard. Αν δε θες δε το χρησιμοποιεις. Δε σε υποχρεωνει κανεις ουτε να πουλησεις ουτε να αγορασεις αντικειμενα για Ευρω. Ισα ισα σου δινει τη δυνατοτητα αν grindαρεις να "βγαλεις" μερικα Ευρω και να αγορασεις αντικειμενα που παλιοτερα πολυ απλα δε μπορουσες υπο νορμαλ συνθηκες.

Μόνο και μόνο το οτι θα χτυπήσει σε καποιο βαθμο τη "μαυρη αγορα" εμενα μου αρκει.

Δημοσ.

Μη βαράτε. Η δική μου λογική δεν έχει να κάνει με το RealMoneyAH. Η Blizzard μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, δικό της είναι το παιχνίδι και δεν την κατακρίνω. Η λογική μου έγκειται στο ότι έχω σκοπό να παίξω το παιχνίδι μία και μοναδική φορά. Όσο καλό κι αν είναι, θα πρέπει να συμβούν εξαιρετικά πράγματα για να κάτσω να το ξανατελειώσω. Τόσο απλά.

Μια χαρά λογική. Και εγώ αν δε σκόπευα να ασχοληθώ με multi ίσως και να το έκανα έτσι αλλά από την άλλη στο multi είναι ο χαβαλές!

Επίσης το ΚΤΕΟ (και πολλές άλλες οικονομικές προτεραιότητες) είναι σοβαρό επιχείρημα.

Δημοσ.

Λοιπόν ο διαγωνισμός άλλαξε και δίνουμε ολόκληρο Diablo 3 account Link

δλδ κοντά στα 150 ευρώ? χμμ ποιος τα πληρώνει αυτά ?

Δημοσ.

'Diablo 3' account :rolleyes:

ίσως καταφέρουμε και κάνουμε κιάλλο

επίσης θα δίνουμε free legendaries items μόλις με το καλό ξεκινίσει :rolleyes:

Δημοσ.

δλδ κοντά στα 150 ευρώ? χμμ ποιος τα πληρώνει αυτά ?

σιγα μην ειναι και 500

το πολυ 60

και μπραβο στα παιδια αν οντως το κανουν

edit:οποιος νικισει το λεει εδω ε? :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...