altair Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 εγω να ρωτήσω πάλι... απόδειξη για τα λεφτά που θα εισπράτουμε σε ποιον θα κόβουμε? Θα στέλνει συγκεντρωτικό έτους η μπλε μαμά ?
zeniath Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Για ebay υπάρχει φορολόγηση; Αυτά είναι θέμα της Paypal, και από την στιγμή που δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πλαίσιο νόμου για έσοδα μέσω ιντερνετ δε μας νοιάζει κιόλας.
Bigi444444 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Να ρωτήξω κι εγώ την εξυπνάδα μου;Εντάξει ο λόγος να κρατάς προμήθεια σε συναλλαγή με χρήματα είναι προφανής.Ο λόγος να το κάνεις σε συναλλαγή με in game gold ποίος είναι;;;
LRoi Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Να ρωτήξω κι εγώ την εξυπνάδα μου;Εντάξει ο λόγος να κρατάς προμήθεια σε συναλλαγή με χρήματα είναι προφανής.Ο λόγος να το κάνεις σε συναλλαγή με in game gold ποίος είναι;;; Για να αρμέξεις και τον Κινέζο
zeniath Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Γιατί αν οι τιμές σε κανονικά λεφτά είναι υπέρογκες, με λιγότερα μπορείς να αγοράσεις gold και να πάρεις τα items που θες από το κανονικό;
ScarletK Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Για να αρμέξεις και τον Κινέζο Τα gold sink σε κάθε online δεν είναι τυχαία. Γίνονται για να ελέγχεται το πόσο χρήμα κυκλοφορεί στο παιχνίδι. Τα λεφτά "δημιουργούνται" από τα mobs που σφάζεις και πέρα από τη μεταφορά χρημάτων από τον ένα παίκτη στον άλλον, πρέπει να παράγεται άρα και να "καταστρέφεται" gold συνεχώς.
Bigi444444 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Εντάξει, στο goldfarming πήγε κι εμένα το μυαλό μου.Αλλά από την άλλη για να το καταπολεμήσει δημιούργησε το real money auction house.Γιατί θα πρέπει να βάλει και προμήθεια στις λοιπές συναλλαγές δυσκολεύομαι να το καταλάβω.Αυτό που λέει ο zeniath έχει λογική, αλλά πώς ξέρουν πώς θα λειτουργήσει ακριβώς το σύστημα;Θέλω να πω δηλαδή πως αν δε δούμε τιμές και πώς λειτουργεί ο μικρόκοσμος του παιχνιδιού δε μπορούμε από τώρα να κάνουμε προβλέψεις για το πώς συμφέρει να κινηθεί κανείς.Έτσι πιστεύω εγώ δηλαδή, δε μπορώ να ξέρω πόσο καλές εκτιμήσεις μπορούν να κάνουν.Προφανώς και θα το κατέουν λιγάι καλύτερα από εμένα.
BlackScorpionX Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Για ebay υπάρχει φορολόγηση; Αυτά είναι θέμα της Paypal, και από την στιγμή που δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πλαίσιο νόμου για έσοδα μέσω ιντερνετ δε μας νοιάζει κιόλας. Αν θυμάμαι καλά, υπάρχει σχετικό κουτάκι στα έντυπα για τη φορολογική δήλωση που λέει "έσοδα από δραστηριότητα στο διαδίκτυο" ή κάτι τέτοιο. Αν τυχόν υπάρχει κάποιος λογιστής εδώ, θα μας το επιβεβαιώσει αλλιώς όταν συμπληρώσω φέτος τη δήλωση θα σας πω!
zeniath Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Καλά και εγώ πρέπει να κάνω την φορολογική την προηγούμενη βδομάδα ήρθαν τα χαρτιά αλλά βαριέμαι να το ψάξω
nzeppos Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Αχχχχ, τι ωραία που τα γράφετε. Όσο περισσότερα διαβάζω, τόσο λιγότερο θέλω να πληρώσω έστω και ένα ευρώ για το παιχνίδι αυτό. Πλέον το πήρα απόφαση ότι θα περιμένω έκδοση μπάρμπα ή μεγάλη μείωση στην τιμή του digital download (εννοείται σε "γκρίζα" cd keys).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 καλή τύχη με τους private servers?
Xvipes Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 καλή τύχη με τους private servers? Ναι το είδα και στην beta.Με την μια βγήκε prive για την beta.(δε παιζόταν αλλά και πάλι καραδοκούν όλοι ποιος θα την ανοίξει πρώτος ) Νομίζω πως θα δούμε πολλούς prive servers και ελπίζω και χωρίς bugs.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 χωρίς bugs? yeah sure επίσης ποιος θα "τολμήσει" να ξοδέψει ώρες σε prive server πέρα από ένα απλό τερμάτισμα (και πολύ λέω) του game?
Xvipes Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 λολ? εδώ στο lineage δίναν 500 και 1000 ευρώ για να αγοράσουν αντικείμενα ενώ ξέραν ότι ο server θα κλείσει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις