Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ερώτηση: Αν παίζεις με 4 παίχτες, οι αντίπαλοι είναι 4x του να παίζεις μονό ή 4x στην δυσκολία (πόσο αντέχουν/ζημιά) ας πούμε;

@Zeniath :lol: :lol:

ελπίζω μόνο να μην βγάλουν pvp items με resilience, resistances και άλλες 1002 @@ριες που κάνανε στo wow και καταστρέψουν το pve.

Δημοσ.

To avatar μου γιατί έχει κολλήσει και δεν λέει να αλλάξει; Ή δεν θα έχει καθόλου η θα έχει αυτή τη φάτσα που την έχω βαρεθεί ενώ έχω άλλο βάλει... :huh: :huh: :huh:

Δημοσ.

To avatar μου γιατί έχει κολλήσει και δεν λέει να αλλάξει; Ή δεν θα έχει καθόλου η θα έχει αυτή τη φάτσα που την έχω βαρεθεί ενώ έχω άλλο βάλει... :huh: :huh: :huh:

Αν είσαι με chrome κάνε ένα clear cache.(φαντάζομαι και στους άλλους broswer το ίδιο θα ισχύει)

• Moderators
Δημοσ.

+75% Health για κάνε επιπλέον παίχτη στο παιχνίδι.

Δλδ

100% + 75% + 75% + 75% = 325% Health, το difficulty παραμένει ίδιο αν δεν κάνω λάθος

:(

Θα γούσταρα να έβαζε 4x πλήθος αντιπάλων. Έτσι να γίνεται χαμός! :P

Δημοσ.

Είμαι ο μοναδικός που προτιμά να παίζει σόλο τέτοια παιχνίδια;

Όχι σίγουρα υπάρχουν κ άλλοι,απλά είστε λιγότεροι γενικά... :-D

Δημοσ.

Αν είσαι με chrome κάνε ένα clear cache.(φαντάζομαι και στους άλλους broswer το ίδιο θα ισχύει)

Retardness spotted. Thanks για το τιπ γιατί είμαι λίγο slow σήμερα (χάλασε η εσπρεσιέρα) B)

Δημοσ.

:(

έπαιξες beta σε 5άρι party για να το πεις αυτό? έαν όχι άστο μίας και ivy bridge με 690 x 2 και ssd σε raid 0 μπορεί να μην σηκώνει ένα τέτοιο πράγμα

Ps1: πάντα βάση της beta που πάντα είναι βέβαια ποιο βαριά και ποιο κακοστημένη

πέρα απο την πλάκα, έχουμε ένα 5αρι όλοι 13άριδες και ξαφνικά κάτι είχε γίνει και από τα πολλά Mobs είχε γεμίσει σχεδόν η οθόνη, πατάω εγώ τα firebats πατάνε και τα rapid fire οι άλλοι μαζί με λίγα wv και απλά όλα παγώσανε

Δημοσ.

για μαλάκες τους έχεις ?

θα κόλλαγε το σύμπαν

edit

με πρόλαβε ο από πάνω

Δημοσ.

εμένα κόλλησαν όλα με i7 o/c 3.6 , 12g ram , gtx 280 x2 , wd black caviar raid 0 όπου το pc είναι κατα πολύ επάνω και απο τα ελάχιστα requirements και απ όλα... είναι τα data πολλά που δεν μπορούν να σταλούν στον server

Δημοσ.

4άρια κατ'αρχήν είναι τα πάρτυ παίδες (μπορεί να είχατε μαζί τον templar και να το μπέρδεψες για 5άρι) αλλά πάντα η λύση είναι μία για να μην κολλάει τίποτα...

Remove Shadows!

Δεν κόλλησα ποτέ με τα πάντα ultra και χωρίς shadows (ποτέ δε βάζω shadows γιατί πάντα και σε όλα τα παιχνίδια είναι κακοφτιαγμένες και κολλάνε το σύμπαν χωρίς να προσφέρουν τίποτα -σε μένα τουλάχιστον-) με το pc της υπογραφής

Δημοσ.

θα ψάξω για μερικά ss που τράβηξα με το fraps και θα σας πω... μπορεί να ήταν όμως και 5αρι!! (ο χαζός συνεχίζει να υποστηρίζει το 5αρι :P )

κάτι άλλο άσχετο, δοκιμάσατε να πάρετε καμιά screenshot? πατούσα το κουμπί, έκανε σαν να τραβούσε αλλά δεν τις έβρισκα πουθενά αποθηκευμένες...

• Moderators
Δημοσ.

Meh... Αν δεν έχεις τον στρατό της Mordor απέναντι... :P

Τέλος πάντων, θα βολευτούμε και έτσι. Ορίστε που φτάσαμε στα "κολλάει" σε τέτοιου είδους game. :(

κάτι άλλο άσχετο, δοκιμάσατε να πάρετε καμιά screenshot? πατούσα το κουμπί, έκανε σαν να τραβούσε αλλά δεν τις έβρισκα πουθενά αποθηκευμένες...

Οnce you go Fraps... ;)

Δεν λέω, αν έχει το game καλό είναι, αλλά για σιγουριά, Fraps.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...