zeniath Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Το μόνο HC που θα αξίζει πραγματικά θα είναι το solo. Γιατί αν είσαι με πάρτυ και ψοφήσεις μπορούν να σε κάνουν ressurect άλλα party members άρα σκατά HC είναι. Μου αρέσει πάντως που πριν βγει το παιχνίδι άρχισαν τα reviews, μωρέ μπράβο!
shooterg Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 14 Μερουλες μενουν θα περασουν που θα παει!! εδω περιμεναμε τοσα χρονια!
ippo00 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Το μόνο HC που θα αξίζει πραγματικά θα είναι το solo. Γιατί αν είσαι με πάρτυ και ψοφήσεις μπορούν να σε κάνουν ressurect άλλα party members άρα σκατά HC είναι. Μου αρέσει πάντως που πριν βγει το παιχνίδι άρχισαν τα reviews, μωρέ μπράβο! Αυτό από το μυαλό σου το έβγαλες;
zeniath Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Όχι απ'τον ποπό μου τες πα, υπάρχει φημολογία ότι θα μπορείς σε co-op να κάνεις ress έναν ψόφιο teamate στο HC όπως μπορείς και στο κανονικό, όταν βγει θα δούμε βαριέμαι να το ψάξω περαιτέρω
ippo00 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Οχι σοβαρά τώρα. Δεν είναι πρωταπριλιά.. 'Εχεις δει κάπου να λένε για ανάστάσεις; edit: Ναι οκ, δεν παίζει.
GaGaS_Thess Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 13 Ημέρες 22 Ώρες 43 Λεπτά........ ~ 334 Ώρες ~ 20.000 Λεπτά .... !!!!
paularas Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 και ένα ευχάριστο νέο σχετικά με το πόσο εύκολο είναι το παιχνίδι (ΝΟΤ).... - Was anyone in the internal test team able to beat D3 Inferno difficulty? - No (Source) https://twitter.com/#%21/Angryrobotics/status/197027154352013313
Xvipes Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Άμα θέλετε την φωνούλα μου battletags biatches! Δεν εννοώ ότι θα streamarw δεν μπορώ με την σύνδεσή μου, απλά ότι θα "streaρω" για μένα παίζοντας άιντε πια όχου... Σοβαρά ψηθείτε ένας να streamarei για το καλό όλων εδώ να ξέρουμε τουλάχιστον που να τον "κράζουμε" όταν θα κάνει noobies 50 ευρώ δε τα δίνω έτσι εύκολα πλέον για ένα παιχνίδι(ναι ακόμα και για το Diablo )
left13 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 πληροφορίες εδώ http://d3ts.blogspot.com/ για να μπείτε στον διαγωνισμό και να κερδίσετε 1 μέρα gametime Diablo 3
Tetrabitos Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 13 Ημέρες 22 Ώρες 43 Λεπτά........ ~ 334 Ώρες ~ 20.000 Λεπτά .... !!!! Ουτε οταν απολυόσουν δεν εκανες ετσι ε;
keravnos21 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Τικ τακ τικ τακ ..... ας πατησει καποιος επιτελους το Fast forward να τελειωνουμε
Bspus Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Όχι απ'τον ποπό μου τες πα, υπάρχει φημολογία ότι θα μπορείς σε co-op να κάνεις ress έναν ψόφιο teamate στο HC όπως μπορείς και στο κανονικό, όταν βγει θα δούμε βαριέμαι να το ψάξω περαιτέρω Νομιζω οτι με res το HC γινεται βιωσιμη επιλογη για ολους. Το απλο οσο και να σε διασκεδαζει στην αρχη μεχρι να δεις το περιεχομενο, στο τελος θα βαρεθεις. Το HC παντα θα ανεβαζει την αδρεναλινη. Και σιγουρα θα υπαρχουν wipe ολοκληρων παρτυ, και μετα ομαδικο κλαμα. Αφου κουτσουρεψαν το pvp, αν δεν εχει και HC που να αξιζει λιγο, το online κομματι θα με αφησει τελειως αδιαφορο
zeniath Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Είπαν ότι αν πεθάνεις στο PVP HC πέθανες για τα καλά και δεν έχει turning back και γι'αυτό θα είναι πολύ περίεργο το pvp ladder και δύσκολο για το HC. Μετά από ψάξιμο βρήκα ότι είπαν πως δεν θα έχει ress ούτε από teamates τελικά και κάποιοι προτείνουν για once only pay-to-ress το οποίο και πάλι το αρνούνται. Οπότε all well το HC θα είναι hardcorίλα σωστό.
Stavrakas13 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Βασικά είπαν ότι αν πεθάνεις στο pvp HC συνεχίζεις κανονικά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις