Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 εγώ δεν έχω παράπονο, άσε που με higher settings και φίλτρα θα φαίνονται μια χαρά... από εκεί και πέρα το style είναι γούστο...
gdp77 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Χα, καλή δικιολογία. Μα αυτή η Crytek είναι για φτύσιμο που δεν έφτιαξε παιχνίδι για τον χρυσό μου Amstrad. Τώρα θα αναγκαστώ να τον βάλω στο πατάααριιιι..... Η Blizzard μετά το Diablo έγινε GTP. Στάση στο Game Engine, και φούντo για τους συνταξιούχους μαθημένους σε περιβάλλον Tetris. Δικάστε με όσο θέλετε. Δε μπορεί μια ΤΟΣΟ μεγάλη εταιρία, με κτήρια, τουρνουά, ΠΟΣΟ ΚΟΣΜΟ να δουλεύει για αυτή, ΤΟΣΗ διαφήμιση κτλπ κτλπ να μην εχει ΕΝΑΝ μ__ακα Game Programer να βγάλει ενα γραφικό να παίζει λίγο το μάτι μας! Αλλα τα κάνει ολα φρικτά και άσχημα, με καλό Gameplay!! Ε ας παω να παίξω τάβλι μέχρι να πεθάνω....φοβερό Gameplay και ωραίο ΤΑΜΠΛΟ. Τι να πω, με εξοργίζει η όλη ιστορία με τη Blizzard. Να δω ΠΟΤΕ θα σταματίσω να έχω πρόβλημα με τη φάτσα και την ΓΕΛΟΙΑ εμφάνιση του Class μου στα RP της. /Μαρία.. Εντάξει, δεν απαντάω... warcraft. starcraft, diablo, wow ... Λίγος σεβασμός δε βλάπτει... Όσο για την crytek, τι να πω... Μακάρι να εξαφανιστεί και να ψοφήσει... Τόσο σίχαμα κώδικα στο crysis, που ακόμα και μια GTX 295 σε quad sli να βάλεις, πάλι stuttering θα έχεις και 30 fps... epic fail το post σου imo
liopyr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Noμίζω σε τέτοιου τύπου παιχνίδια είναι προτιμότερο να "καρτουνίζουν" λίγο τα γραφικά, δίνουν μία πιο παραμυθένια διάσταση. Και νταξ, μην τα ισοπεδώνουμε και όλα, δεν είναι άσχημα τα screenshots... Πέρα από αυτό, είναι άτοπο να συγκρίνουμε την Blizzard με την Crytek. Άλλο πράγμα προσφέρει ο ένας και άλλο ο άλλος. Και οι πωλήσεις δείχνουν ξεκάθαρα τι προτιμούν οι περισσότεροι gamers.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Noμίζω σε τέτοιου τύπου παιχνίδια είναι προτιμότερο να "καρτουνίζουν" λίγο τα γραφικά, δίνουν μία πιο παραμυθένια διάσταση. Δεν είναι καθόλου παραμυθένιο, να μην μπορώ να βρω ενα Class χωρίς κρεατοελιές και χωρίς παραπληγικά Jumps! Πέρα από αυτό, είναι άτοπο να συγκρίνουμε την Blizzard με την Crytek.Άλλο πράγμα προσφέρει ο ένας και άλλο ο άλλος. "Άλλο πράγμα" θα έλεγα τη συγχώνευσή τους Και οι πωλήσεις δείχνουν ξεκάθαρα τι προτιμούν οι περισσότεροι gamers. DotA. Πόσο ομως ακόμα? Τυφλός διοικεί τη Blizzard? Γιατί τέτοια καταραμένη ασχήμια? Για να πείσω εναν φίλο να παίξει DotA και να μπεί στα ΑΛΛΑ hertz παιχνιδιού. ΚΑΝΩ ΑΜΑΝ! Θα την κοροιδέψουν για 1-2 μήνες και θα γελάνε με τα Sentinel, και μετά θα πουν "καλό παιχνιδάκι". Εντάξει, δεν απαντάω... warcraft. starcraft, ------, wow ... Λίγος σεβασμός δε βλάπτει... ΟΛΑ αυτά* με το Game Engine του Crysis για RP, θα ήταν ΘΡΥΛΟΙ! Και όχι απλά πετυχημένα παιχνίδια.. Αλλα η Blizzard στάθηκε ανίκανη σε αυτόν τον τομέα. Εαν προσέξεις βήμα βήμα τα Expansion του Lineage2 θα παρατηρήσεις ΠΟΣΟ καλοδουλεμένο είναι και τα γραφικά να απογειώνονται απο Chronicle σε Chronicle, απο Throne σε Throne.. Και ποιά είναι η NCSoft μπροστά στην IMBA ΜΟΔΑ Blizzard που την πιπιλάνε οι IMBA BADASS GAMERS? Απλά μια εταιρία που ασχολήθηκε με τα μάτια των πελατών της. Who cares 'bout what you see? The point is behind it! (Η ατάκα του 21ου αιώνα) Και μη μου λες τι να σεβαστώ και τι οχι. Είμαι 20 χρονών, και τολμώ να ξεστομήσω την ατάκα "όταν έπαιζα Diablo εγω, εσυ....." Αν και με χάλια μνήμη, θυμάμαι τότε που είχες εκφέρει τη δική σου epic "γνώμη" στο Topic του Crysis..Οι αντιδράσεις γράψανε. It was fun.- Υ.Γ: Το επόμενο που περιμένω απο τη Blizzard πια, είναι αναβαθμισμένο PACMAN. Αναβάθμιση: Θα έχεις τον έλεγχο και των φαντασμάτων ;/. Τα τυφλά σοφιστικέ Blizz-Fanbois είμαι σίγουρη οτι θα το λατρέψουν. Blizzard ! Εμπρός πίσω ! Δικάστε με. /Μαρία..
alexzzz Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Γιατί να σε δικάσουμε; Εσύ και μερικοί άλλοι έχετε άλλη άποψη... για αυτό δεν λατρεύουν όλοι τα παιχνίδια της μπλίζαρντ αλλά οι περισσότεροι...
gdp77 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Και μη μου λες τι να σεβαστώ και τι οχι. Είμαι 20 χρονών, και τολμώ να ξεστομήσω την ατάκα "όταν έπαιζα Diablo εγω, εσυ....." Δεν κατάλαβα τι θες να πεις. Αν είσαι 20 χρονών α) έγραφα κώδικα όταν ήσουν (κυριολεκτικά) αγέννητη β) δεν έχεις ιδέα τι εστί diablo, starcraft και warcraft (έστω και αν τα έχεις παίξει). Δεν είναι υποτιμητικό αυτό. Είναι λογικό στην ηλικία σου να εντυπωσιάζεσαι από τα γραφικά. Προσωπικά δε θα έδινα ούτε μισό ευρώ για να παίξω το crysis (ποτέ δεν το εγκατέστησα - το έπαιξα σε φίλους). Έχω άλλη κουλτούρα και παιδεία από εσένα στο χώρο του pc gaming. Άλλο αυτό όμως και άλλο να βγαίνεις και να κατηγορείς τη Blizzard. Και αν εγώ δε σε πείθω, οι πωλήσεις της δε σε πείθουν; Το ότι όλες οι εταιρείες το γυρνάνε στις κονσόλες για να καταπολεμήσουν την πειρατεία και να προσεγγίσουν ένα άλλο target group "λιγότερο ψαγμένο", ενώ η Blizzard γελάει μαζί τους, δε σε πείθει; Το ότι το diablo θα κυκλοφορήσει σε 2 χρόνια (στην καλύτερη) και ήδη έχουν γραφτεί εκατομμύρια posts στα forum όλου του κόσμου γι' αυτό δε σε πείθει; Αν και με χάλια μνήμη, θυμάμαι τότε που είχες εκφέρει τη δική σου epic "γνώμη" στο Topic του Crysis..Οι αντιδράσεις γράψανε. It was fun.- Τις αντιδράσεις τις έχω γραμμένες. Το κράξιμο που τρώω π.χ. για το linux είναι epic και αυτό. Το μόνο που "μετράω" είναι τα επιχειρήματα και ο προκλητικός διάλογος. Υ.Γ: Το επόμενο που περιμένω από τη Blizzard πια, είναι αναβαθμισμένο PACMAN. Αναβάθμιση: Θα έχεις τον έλεγχο και των φαντασμάτων ;/. Τα τυφλά σοφιστικέ Blizz-Fanbois είμαι σίγουρη οτι θα το λατρέψουν. Εντάξει έχεις δίκιο... Συμβουλή : Πάρε κονσόλα και παίζε παιχνίδια σε αυτήν. α) Θα είσαι πολύ πιο χαρούμενη β) θα απαλλαχτείς από την Blizzard Αλλα η Blizzard στάθηκε ανίκανη σε αυτόν τον τομέα. Εαν προσέξεις βήμα βήμα τα Expansion του Lineage2 θα παρατηρήσεις ΠΟΣΟ καλοδουλεμένο είναι και τα γραφικά να απογειώνονται απο Chronicle σε Chronicle, απο Throne σε Throne.. lineage2 1 εκ. vs wow 12+ εκ. Αντιλαμβάνεσαι ότι μιλάμε για άλλα μεγέθη... Όσον αφορά στο ποιος είναι ανίκανος, δε θα σχολιάσω... Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2009 από gdp77
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Είναι λογικό στην ηλικία σου να εντυπωσιάζεσαι από τα γραφικά. Προσωπικά δε θα έδινα ούτε μισό ευρώ για να παίξω το crysis (ποτέ δεν το εγκατέστησα - το έπαιξα σε φίλους). Έχω άλλη κουλτούρα και παιδεία από εσένα στο χώρο του pc gaming. Και αν εγώ δε σε πείθω, οι πωλήσεις της δε σε πείθουν; Το ότι όλες οι εταιρείες το γυρνάνε στις κονσόλες για να καταπολεμήσουν την πειρατεία και να προσεγγίσουν ένα άλλο target group "λιγότερο ψαγμένο", ενώ η Blizzard γελάει μαζί τους, δε σε πείθει; Το ότι το diablo θα κυκλοφορήσει σε 2 χρόνια (στην καλύτερη) και ήδη έχουν γραφτεί εκατομμύρια posts στα forum όλου του κόσμου γι' αυτό δε σε πείθει; για αυτό δεν λατρεύουν όλοι τα παιχνίδια της μπλίζαρντ αλλά οι περισσότεροι... Μα ναι. Αυτά να λετε ολοι παιδιά, και να αφήνεται τα στραβάδια της Blizzard να αναπάυονται με τους καλυτερότερους των καλυτεροτέρων τίτλους του κόσμου και του σύμπαντος. Άντε και σε 50 χρονάκια απο τώρα θα έχεται το DotA map "DotA Allstars v9745334.57b" και θα διαδραματίζεται στο περιβάλλον που όλοι αγαπήσαμε, και θα αγαπάμε για μια αιωνιότητα μέχρι να σαπίσουμε στα βάθη του μπετού. Συμβουλή : Πάρε κονσόλα και παίζε παιχνίδια σε αυτήν. α) Θα είσαι πολύ πιο χαρούμενη β) θα απαλλαχτείς από την Blizzard Α) Σιχαίνομαι τις κονσόλες. Β) Δεν θέλω να απαλλαγώ απο τη Blizzard, απλά σε αντίθεση με εσένα προσπαθώ να πω οτι δεν πάνε "όλα τέλεια", και προσπαθώ με μια ψήφο να της ζητήσω να γίνει καλύτερη διορθώνοντας τα λάθη της. Ώ μεγάλε PROgramer. Edit στο Edit του προηγούμενου Edit σου: Το lineage το ξέρει η μάνα του; Έλα ρε! Εσύ είσαι η μάνα του και σε έψαχνα? =/ Να χαίρεσαι το παιχνίδι σου! /Μαρία..
alexzzz Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Ρε καλή μου νεράιδα... δεν μπορούν να μας αρέσουν όλους τα ίδια. Εγώ παιχνίδια δεν παίζω πολλά αλλά της Blizzard θα τα παίξω... χέστηκα για τα γραφικά, δεν έχουν σημασία για μένα. Δεν είναι παράλογο να ενδιαφέρεσαι για τα γραφικά εσύ... και πολλοί άλλοι μαζί με σένα. Οι πλειοψηφία όμως έχει αντίθετη άποψη με σένα. Τόσο απλό.
gdp77 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Έλα ρε! Εσύ είσαι η μάνα του και σε έψαχνα? =/ Να χαίρεσαι το παιχνίδι σου! Μάλλον πρόλαβες να το κάνεις copy πριν το αφαιρέσω. Προφανώς η μάνα του... το ξέρει (έχει 1εκ. συνδρομητές.) Δες το σχόλιο με το οποίο αντικατέστησα το quote σου
liopyr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δεν είναι καθόλου παραμυθένιο, να μην μπορώ να βρω ενα Class χωρίς κρεατοελιές και χωρίς παραπληγικά Jumps! Γούστα είναι αυτά. Άλλος μπορεί να προτιμά αντί για κρεατοελιές βαμμένα νύχια ροζ... (αλέκο δεν λέω για εσένα) "Άλλο πράγμα" θα έλεγα τη συγχώνευσή τους Eίσαι σίγουρη για το αποτέλεσμα? Μη τυχόν δούμε καρτούν με απαίσια υπόθεση και gameplay... DotA. Πόσο ομως ακόμα? Τυφλός διοικεί τη Blizzard? Γιατί τέτοια καταραμένη ασχήμια? Για να πείσω εναν φίλο να παίξει DotA και να μπεί στα ΑΛΛΑ hertz παιχνιδιού. ΚΑΝΩ ΑΜΑΝ! Θα την κοροιδέψουν για 1-2 μήνες και θα γελάνε με τα Sentinel, και μετά θα πουν "καλό παιχνιδάκι". ΟΛΑ αυτά* με το Game Engine του Crysis για RP, θα ήταν ΘΡΥΛΟΙ! Και όχι απλά πετυχημένα παιχνίδια.. Mπα, μετά θα έβγαιναν post "πάμε πάλι για αναβάθμιση", πονεμένη ιστορία...
alexzzz Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 (αλέκο δεν λέω για εσένα) δεν σε συμφέρει αυτό ρε alter
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Μάλλον πρόλαβες να το κάνεις copy πριν το αφαιρέσω. Μάλλον είσαι λίγο χαζούλης Προφανώς η μάνα του... το ξέρει (έχει 1εκ. συνδρομητές.) Σλουρπ σλουρπ πιπίλα την ίδια αβάσιμη βλακεία. Νόμιζα οτι είσουν ο Captain Argument. Και απο ολο το Post είπες ΑΥΤΟ. Cpt. Argument βρες μου σε παρακαλώ στατιστικές που μου δείχνουν πόσος κόσμος παίζει το παιχνίδι Lineage2 και πόσος παίζει World of Warcraft στο πλανήτη Γη. Διαφορετικά, εγω ξέρω οτι L2 παίζουν 21 εκ. και WoW 2-3. ΥΓ: Ευελπιστώ αυτό που σου ζητάω να το διαβάσεις καλά. /Koritsi_Gia_PC!
Yperaspisths Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Αντικειμενικα τα γραφικα του WoW και του diablo 3(απο αυτα που βλεπουμε) ειναι μετρια. Το ιδιο παει να κανει και η Bioware. Ενω το mass effect εχει γραφικα που σε κανουν να εισαι με το στομα ανοικτο, στο επερχομενο star wars MMO εχουν διαλεξει να φτιαξουν ενα παιχνιδι με καρτουνιστικα γραφικα σαν του WoW(φυσικα ειναι καλυτερα,αλλα μιλαμε για game που θα βγει 6 χρονια μετα το WoW). Το κανει αυτο η bioware για να μπορουν να παιξουν το παιχνιδι ακομα και αυτοι που θα εχουν 8800gt και οχι μονο αυτοι με 4870Χ2 καρτες. Υ.Γ Μαρια αν ηθελε η blizzard θα εφτιαχνε παιχνιδι με 10 φορες καλυτερα γραφικα απο του crysis,αλλα θα θελαμε 3 gtx 295 για να το παιξουμε. Δεν τους νοιαζει να βγαλουν το τελειο παιχνιδι για να το χαιρονται λιγοι,αλλα ενα καλο παιχνιδι για να το παιζουν πολλοι και να κονομανε φραγκα
gdp77 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Σλουρπ σλουρπ πιπίλα την ίδια αβάσιμη βλακεία. Νόμιζα οτι είσουν ο Captain Argument. Και απο ολο το Post είπες ΑΥΤΟ. Cpt. Argument βρες μου σε παρακαλώ στατιστικές που μου δείχνουν πόσος κόσμος παίζει το παιχνίδι Lineage2 και πόσος παίζει World of Warcraft στο πλανήτη Γη. Διαφορετικά, εγω ξέρω οτι L2 παίζουν 21 εκ. και WoW 2-3. ΥΓ: Ευελπιστώ αυτό που σου ζητάω να το διαβάσεις καλά. Από wikipedia: World of Warcraft, often referred to as WoW, is a massively multiplayer online role-playing game (MMORPG). It is Blizzard Entertainment's fourth released game set in the fantasy Warcraft universe, which was first introduced by Warcraft: Orcs & Humans in 1994.[3] World of Warcraft takes place within the world of Azeroth, four years after the events at the conclusion of Blizzard's previous release, Warcraft III: The Frozen Throne. Blizzard Entertainment announced World of Warcraft on September 2, 2001.[4] The game was released on November 23, 2004, celebrating the 10th anniversary of the Warcraft franchise. The first expansion set of the game, The Burning Crusade, was released on January 16, 2007.[5] The second expansion set, Wrath of the Lich King, was released on November 13, 2008.[6] With more than 11.5 million monthly subscribers,[7] World of Warcraft is currently the world's largest MMORPG in those terms,[6][8][9] and holds the Guinness World Record for the most popular MMORPG.[10] In April 2008, World of Warcraft was estimated to hold 62%[11] of the massively multiplayer online game (MMOG) market. Από ΒΒC : LINEAGE II Lineage II screenshot Dragons can be tamed in Lineage II The sequel to Lineage was released in South Korea in 2003 and has more than one million subscribers. Lineage II expands on its predecessor's "taming" system. which allows players to domesticate non-player characters (NPC) animals such as dogs, wolves and dragons, and to raise them as pets. NCsoft releases regular game expansion packs, or "chronicles", free-to-subscriber downloads which introduce new storylines, quests and game areas.
Προτεινόμενες αναρτήσεις