Stavrakas13 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Η αρένα θα προστεθεί με patch αργότερα. Φέτος υποθέτω.
nicoc89 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 αυτο το διάβασα , το θέμα όμως δεν ειναι τι μας λένε αλλα τι θα γίνει πάντως δεν την φοβάμαι την blizzard , εδω που τα λέμε οτι βγάζει ειναι διαμάντι (ανάλογα με τα γούστα πάντα). τι σκέφτεστε να κάνετε? θα παίξετε lan partys απο την αρχή η θα τελειώσετε το easy mode και μετά?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 lan parties? ελπίζω να εννοείς multiplayer + skype
Stavrakas13 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Easy mode + lan parties Someone needs to get his facts straight
zeniath Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 lan parties? ελπίζω να εννοείς multiplayer + skype What he said. Το ωραίο αλλά και πάλι σε higher dif πολύ άσχημο, είναι το quick join που εκεί που παίζεις χαλαρός τσουπ πετάγεται μέσα ένας από το friend list σου, και σκέψου να είσαι σε boss inferno diff και να πετάγεται ο άλλος μέσα να πει ένα γεια και να ψοφάς γιατί τα τέρατα γίνανε πιο δυνατά co-op & skype αλλά τα sound effects στο 30 να μην ακούμε τα σφαξίδια από το skype πιο δυνατά από το pc μας
Stavrakas13 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Για αυτό disable το quick join ειδικά σε hardcore για να μην έχουμε δολοφονίες.
left13 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Έχουμε τπτ νέο απο πλαίσιο για midnight? Περιμένω CE ! ! !
jim777 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Παίδες αν το πάρω απο battle.net σε digital copy προφανώς και θα το εχω απο το πρωτο λεπτο χωρις να με απασχολει ενδεχομενη ελλειψη κομματιων σωστα? (Ο λογος που ρωταω ειναι επειδη εχω κατι δουλειες 18-22 και θα ηθελα να παιξω λιγο πιο πριν)
BlackScorpionX Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Παίδες αν το πάρω απο battle.net σε digital copy προφανώς και θα το εχω απο το πρωτο λεπτο χωρις να με απασχολει ενδεχομενη ελλειψη κομματιων σωστα? (Ο λογος που ρωταω ειναι επειδη εχω κατι δουλειες 18-22 και θα ηθελα να παιξω λιγο πιο πριν) Ναι θα το έχεις από το πρώτο λεπτό Όχι, φυσικά και δε σου καίγεται καρφί για έλλειψη κομματιών (δεν καταλαβαίνω καν πώς σου γεννήθηκε η απορία για να είμαι ειλικρινής )
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 (δεν καταλαβαίνω καν πώς σου γεννήθηκε η απορία για να είμαι ειλικρινής )
zeniath Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Το ίδιο συμβαίνει αυτή την στιγμή με το Guildwars2 αλλά είναι για όσους θέλουν να πάρουν τώρα digital, για όσους το έχουν πάρει ήδη δεν τρέχει μία On a plus note δεν δέχεται το battle.net (ρώτησα και σε ticket να βάλεις Maestro κάρτα Ταμιευτηρίου, μόνο πιστωτικές & debit(χρεωστικές) κάρτες για τα φράγκα από το RMAH)
BlackScorpionX Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Συγγνώμη, δεν ήξερα! Που να το φανταστεί κανείς... Edit: Και μετά βλέπω την υπογραφή σου και κουνάω συγκαταβατικά το κεφάλι...
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Που να το φανταστεί κανείς... Το κακο ειναι οτι πιανει...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 και ύστερα η ΕΑ ψηφίστηκε η χειρότερη εταιρεία για πέρσυ και κλαιγόντουσαν με δικαιολογίες του στυλ "υπάρχουν και χειρότερες από εμάς" μπουχού...
Xorxhs! Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Honestly if your character dropping all of your items when you die in Hardcore is something a lot of people want, we'd very seriously consider it. So far in my experience feedback on it has been mixed at best, but it's tough to tell the actual Hardcore players from the riffraff. It's important to keep in mind through that without any kind of ladder resets to zero out the economy it could mean a completely different item landscape for Hardcore years down the road. For us, items being removed from the game when a Hardcore character dies is kind of exciting. Our approach at this point is to see how this works out, because we think being a bit harsher on Hardcore is ok. Absolutely people may be scared to keep items on them, but maybe that becomes part of the fun and the strategy of it. We're taking a wait and see, but definitely after release we'll be interested to hear thoughts from Hardcore players and see how it's working out. Στο pvp που θα εισαχθεί αργότερα.νομιζω οτι πρεπει να βρεθει η χρυση τομή, θα ήθελα να δω ενα looting system, όπου θα έχεις μια μικρη πιθανότητα π.χ.5% ( περισσοτερη σε hardcore ) να μπορεί να γίνει looted ενα αντικείμενο το οποίο φοράς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις