Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω το παρίγγειλα απο gameexplorers γιατι μετά απο εποικινωνία μαζι τους μου είπαν οτι θα το έχω στις 15 (αν έρθει νωρίτερα θα μου το στείλουν να φτάσει 15 και πεφτει Τετάρτη το release. οπότε σε περίπτωση που δεν το έχουν νωρίτερα ισως ακυρόσω την παραγγελεία μου και το πάρω απο κάπου αλλού , όμως η τιμή ειναι πολυ καλή και έτσι δεν θα γκρίνιαζα και να το έπερνα στα χέρια μου στις 16 , γιατι και πάλι η διαφορά τιμής ειναι ΜΕΓΑΛΗ.

με τα λεφτα που θα περισέψουν θα βάλω μερικά ακόμα να πάρω ενα αξιοπρεπές headset και ειμαι κομπλε.

μπας και είναι κανένας πιο sneaky τρόπος για να μπαίνουν σιγά σιγά οι παίχτες στους σέρβερ και όχι ΜΠΑΜ κατευθείαν όλοι;

Υ.Γ. Δεν άντεξα να περιμένω το τσάκωσα digital, και πλέον είμαι ο μοναδικός του ινσόμνια που το πήρε/θα πάρει digital;

ίσως και να είναι , αν ναι τότε είχαν μυαλό γιατι όσο καλοι και να ειναι στην δουλειά τους , όσο καλους server και net connections και αν έχουν ενα μαζικό ταφτοχρονο ντου πιστευω θα τους γονάτιζε για πλάκα, γιατι πιστευω πως ο αριθμός των παιχτών θα ειναι μεγάλος.

για το τελευταίο που λες δεν ξέρω ,εγώ πχ δεν πηρα την digital γιατι 1ον θα το πάρω 15, ίσως και 20 euro φθηνότερα 2ον μου αρέσει να έχω την θήκη και το βιβλιαράκι και ότι άλλο έχει και 3ον επειδή λατρέβω αυτή την παλια καλη αισθηση οταν ανοίγεις ενα παιχνίδι που σε ξετρελένει και περιμένεις ΤΟΣΟ καιρο με ανυπομονισία και το περιεργάζεσε μέχρι αηδίας μέχρι και το τελευταίο αυτοκόλητο.

τελευταία φορά που το ένιωσα αυτό ηταν με το dark souls και προτελευταία οταν ειχα πάρει nintendo 64 και κόντεψα να τρελαθώ απο την χαρά μου. λολ

-------------------------------------------------------------

με χτύπησε λιγο ρευμα τώρα που μπήκα στο mail μου και ειδα το δελτιο παραγγελείας

Diablo III (PC) Διαθέσιμο προς πώληση 15-05-12 ώρα 00:01 τα μεσάνυχτα

Εκτιμώμενη διαθεσιμότητα: 15/05/2012

Εκτιμώμενη αποστολή παραγγελίας: Τετάρτη 16/05/2012

ελπίζω τελικα να του το στείλουν νωρίτερα απο την blizz γιατι θα την πληρώσει η γενική ταχυδρομική αν μου κάνουν καμια μλκια και δεν το έχω το ΠΟΛΥ μέχρι την Παρασκευη στα χέρια μου :-) i just wish it was acs :S

(Παρασκευη - Σ/Κ = δεν ειμαι εδώ για κανέναν και καταστάσεις "στο αιμα μου ρεει καφείνη λολ")

μηπως μπέρδεψαν τις ημέρες ρε παιδιά ? τετάρτη δεν ειναι 15 ? γιατι λέει αποστολή τετάρτη 16 ?

--------------------------------------------------------------------

@zeniath ρε μαν να σου πω , μπορεις να μπεις στην beta τώρα?

Δημοσ.

έλα μωρε, σε όλα τα παιχνίδια της blizzard γινόταν αυτό. Από wow δε θυμάσαι έκτακτο δελτίο στο mega ότι άνοιξε ο παπασωτηρίου κ έχει το lich king? Που έδειχνε τις ουρές χαχαχα. Καλά περα από τη φάση που θα χει η αλήθεια είναι ότι είναι κατιτίς γελοίο να στήνεσαι με τις ώρες στην ουρά αντί να πας την επόμενη το πρωί κύριος. Αλλά θα πάμε :devil: :devil:

Και θα το πάρω και στη δουλειά να χαζεύω το κουτί του χαχαα

Ναι, θυμάμαι με τα expansion του wow που γινόταν το ίδιο.Άνοιγε το Πλαίσιο τα μεσάνυχτα και τρελά.Μεγαλεία σου λέω. ^_^

Δημοσ.

Α τρίτη πέφτει ... έλεος το pc μου δεν πάει καλα.

για να δουμε τι θα δουμε.. ελπίζω να το έχω νωρίς στα χέρια μου :ph34r:

οχι τίποτα άλλο αλλα ειναι σπαστικό να βλέπεις του άλλους να παίζουν και να περιμένεις να έρθει , ειναι πως να το πω ... PAIN!

Δημοσ.

Όχι δε μπορώ να μπω beta

Παρατηρήσατε όμως κάτι που δεν είναι και τόσο γνωστό; Λέει Global όχι EU. Γενικά να ξέρετε, θα μπορούμε με το ίδιο account να μπαίνουμε σε όποιο server γουστάρουμε, απλά οι characters θα είναι αποθηκευμένοι στον εκάστοτε σέρβερ.

Δημοσ.

καλό αυτό.

πάντως δεν καταλαβαίνω γιατι να μην έχουμε beta access οσοι θα το αγοράζαμε pre-order , απλά για να πάρουμε το annoual pass πως λέγεται ? ...

τέσπα δεν πειράζει .. δυομισι εβδομάδες έμειναν ...υπομονή..

Δημοσ.

Ήδη λένε μισό εκκατομύριο έχουν πάρει annual pass βάλε και εμάς τους μαλάκες που δεν μπορούμε να περιμένουμε και πήραμε digital αυτό θα σήμαινε όχι beta αλλά early headstart :P

Δε με πειράζει να σου πω την αλήθεια, δε θα με χάλαγε ένα headstart μόνο και μόνο για να μπω να παίξω όχι να lvlάρω πιο γρήγορα, αλλά εφόσον η Blizzard λέει για midnight events κλπ πάει να πει ότι παντού την ίδια ώρα θα ξεκινήσει η διάθεση του hard copy, έχουμε να δούμε λοιπόν βιντεάκια σε φάση new ipad/iphone :D

Δημοσ.

Όλοι θα το έχουμε στην ώρα μας.

@zeniath, εγώ θα το έχω 100% από annual pass αλλά μαλλόν θα έχω ήδη και collector's edition!

Σίγουρα θα γίνουν midnight events! Και δυστυχώς δε θα είμαι Αθήνα γιατί αυτά είναι τα ωραία, αυτά εχουν πλάκα. Σιγά να πάρεις 10-15 lvl πιο μπροστά απ'ότι κάποιοι άλλοι. Σιγά το πράμα. Το τζέρτζελο μετράει!

Δημοσ.

Αν δεν είσαι σε μεγάλη πόλη, υπάρχει περίπτωση να έχεις σε κουτί το παιχνίδι με το άνοιγμα των servers;

Δημοσ.

Αν δεν είσαι σε μεγάλη πόλη, υπάρχει περίπτωση να έχεις σε κουτί το παιχνίδι με το άνοιγμα των servers;

Κουτί με το άνοιγμα των σέρβερ απ'όσο βλέπω δεν υφίσταται μιας και όλα τα κουτιά θα ξεκινήσουν το distribute στις 00:01 της 15ης Μαΐου. Εκτός αν κάπως καταφέρει το κατάστημα στην πόλη σου να σου το δώσει στα μουλωχτά αλλά και πάλι δε ξέρω...

Δημοσ.

Το cataclysm το είχα το πρωί της προηγούμενης μέρας. Δηλαδή ας πούμε 6/12 και το βράδυ 00.01 (7/12) άνοιγαν οι servers

(Ημερομηνίες δε θυμάμαι σίγουρα, παράδειγμα δίνω)

Νομίζω τα στέλνουν ώστε να τα έχεις λίγο πριν, όχι όμως 1 εβδομάδα πριν. Απλώς την προηγούμενη μέρα, γιατί κάνει και 1 μέρα να έρθει :Ρ

edit: καλά τα θυμάμαι,ορίστε και ss

screenshot20120426at813.png

Δημοσ.

Βρε και εγώ είχα πολλά παιχνίδια πριν το launch καμιά βδομάδα κυρίως απλά φαίνεται ότι δεν το θέλει αυτό η Blizzard, μακάρι να βγω λάθος και όλοι να παίζουμε στις 00:01

Δημοσ.

Το cataclysm το είχα το πρωί της προηγούμενης μέρας. Δηλαδή ας πούμε 6/12 και το βράδυ 00.01 (7/12) άνοιγαν οι servers

(Ημερομηνίες δε θυμάμαι σίγουρα, παράδειγμα δίνω)

Νομίζω τα στέλνουν ώστε να τα έχεις λίγο πριν, όχι όμως 1 εβδομάδα πριν. Απλώς την προηγούμενη μέρα, γιατί κάνει και 1 μέρα να έρθει :Ρ

από που το είχες παραγγείλει φίλε μου;

Δημοσ.

ρε σεις παιδες εχω απορια για το annual pass...ο λογαριασμος μου στο wow ειναι ανενεργος εδω κ κανα μηνα κ παλιοτερα ειχα κανει μια διακοπη παλι για κανα μηνα..ειχα λοιπον την εντυπωση πως το free diablo δεν ισχυει πλεον για μενα κ θα πρεπει να αγορασω αντιτυπο η συγκεκριμενα το Game σε digital..παω λοιπον να προπαραγγειλώ απο bnet κ κει βλεπω πως λεει κατω απο το Game "license limit reached" οπως ακριβως κ κατω απο το starcraft2 που εχω αγορασει παλιοτερα...τι παιζει τωρα? εφοσον εκανα annual pass δεν υπαρχει αλλος τροπος να παιξω diablo III παρα να ενεργοποιησω την wow συνδρομη μου? παρολα αυτα αν κ το wow δεν εχει λεφτα μεσα ο λογαριασμος diablo φενεται ενεργος κ μαλιστα μπορω να κατεβασω κ τον client...τι ακριβως συμβαινει τωρα ξερει καποιος να μου πει?

ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

από που το είχες παραγγείλει φίλε μου;

cd media / εδώ ελλάδα :mrgreen:

btw όπως φαίνεται από το ss ήταν το collector's edition του cataclysm, αν έχει οποιαδήποτε σημασία αυτό.

ρε σεις παιδες εχω απορια για το annual pass...ο λογαριασμος μου στο wow ειναι ανενεργος εδω κ κανα μηνα κ παλιοτερα ειχα κανει μια διακοπη παλι για κανα μηνα..ειχα λοιπον την εντυπωση πως το free diablo δεν ισχυει πλεον για μενα κ θα πρεπει να αγορασω αντιτυπο η συγκεκριμενα το Game σε digital..παω λοιπον να προπαραγγειλώ απο bnet κ κει βλεπω πως λεει κατω απο το Game "license limit reached" οπως ακριβως κ κατω απο το starcraft2 που εχω αγορασει παλιοτερα...τι παιζει τωρα? εφοσον εκανα annual pass δεν υπαρχει αλλος τροπος να παιξω diablo III παρα να ενεργοποιησω την wow συνδρομη μου? παρολα αυτα αν κ το wow δεν εχει λεφτα μεσα ο λογαριασμος diablo φενεται ενεργος κ μαλιστα μπορω να κατεβασω κ τον client...τι ακριβως συμβαινει τωρα ξερει καποιος να μου πει?

ευχαριστω εκ των προτερων

εάν δεν έχει λεφτά το wow account για το annual pass ΛΟΓΙΚΑ δε θα μπορείς να ΠΑΙΞΕΙΣ diablo. Λογικά. Οπότε θα πρέπει να το αγοράσεις . Επειδή όμως δεν είμαι σίγουρος, ψάξε στο faq για το annual pass και ειδικά στα νομικά που έχει ένα link.

Αλλιώς ρώτα την blizz. ή περίμενε να δεις τι θα γίνει 15-5

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...