Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Και θα το πάρω και στη δουλειά να χαζεύω το κουτί του χαχαα Θυμάμαι παλιά με τα Doom, Diablo, κλπ που έκανε ο (non-playing) κόσμος "ου sixsixsix!" και τέτοια. Εποχές...
dsp Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 43,40 και ολο πεφτει , κανενα 40 αρι το κοβω με το release. http://www.gameexplorers.gr/item.php?hl=el&id=6028623
remalis Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 ΧΑχαχαχα αυτό σκεφτόμουνα και γω. Πως και δεν έχει γίνει τπτ με καμιά Λουκά, κανέναν "ευαισθητοποιημένο γονιό" κλπ? Είναι και νωρίς βέβαια, μπορεί να μην το χουν πάρει χαμπάρι. edit: στο post του ghostrider πήγαινε, με πρόλαβες dsp
BlackScorpionX Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Κοστίζει 60 δολάρια στις ΗΠΑ και 60Ε στην ευρώπη οπότε το σωστό είναι Ευρωπη - Αμερική ---1-------1--- Εγώ νομίζω γιαυτό έγινε έτσι. Γιατί στο φορουμ τις blizzard χρόνια κράζουν το $=Ε οπότε μας το χρώσταγε. Όχι ότι θα το χαρώ εγώ γιατί δουλέυω την επόμενη μέρα αλλά για σας. Επίσης έχει ρωτήσει κανείς στο gameexplorers αν θα ανοίξουν το βράδυ? Αυτό δεν το κατάλαβα ποτέ, που εξισώσουν το $ με το €, μεγάλη μ....ία σε πολλά προϊόντα Γιατί να μην το χαρείς; Κάνε αυτό που θα κάνω και εγώ. Θα φροντίσω εκείνη τη μέρα να είμαι κομμάτια, να κοιμηθώ κατευθείαν μετά τη δουλειά, να ξυπνήσω 2-3 το πρωί και να το πάω σερί! (λέω 2-3 για να έχει περάσει και καμία ώρα μετά το μπαμ της πρώτης ώρας, να στρώσουν λίγο οι servers) Κανονικά ξυπνητήρι και έτσι, ζεστό ρόφημα κλπ, ησυχία.... Όπως όταν είχα πάρει το D2 (μαθητής λυκείου τότε) ή το Plancescape: Torment (που σηκώνομουν από τις 6 να παίξω κάνα 2-ωρο γιατί απλά είχα ενθουσιαστεί!) και φυσικά όπως και με το WoW στο cataclysm (δυστυχώς στα προηγούμενα είχα άλλες υποχρεώσεις ) Τι είναι η ζωή χωρίς μικρές χαρές;!
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Η εξίσωση $ = € είναι λόγω φόρων που εμείς έχουμε ενώ αυτοί όχι..
activex Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 43,40 και ολο πεφτει , κανενα 40 αρι το κοβω με το release. http://www.gameexplorers.gr/item.php?hl=el&id=6028623 Γνωρίζουμε αν είναι digital download ή κανονικό ;
The_Sheep Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 εγω δεν καταλαβαινω γιατι τα "physical" copies , πρεπει να ξεκινησουν να τα πουλανε στις 15...αφου ετσι και αλλιως και απο τις 10 μαη να το εχεις δεν θα μπορεις να παιξεις αν δεν ανοιξουν οι servers
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 γιατί δεν θα έχει νόημα να τα σκάσεις για την digital?
BlackScorpionX Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 εγω δεν καταλαβαινω γιατι τα "physical" copies , πρεπει να ξεκινησουν να τα πουλανε στις 15...αφου ετσι και αλλιως και απο τις 10 μαη να το εχεις δεν θα μπορεις να παιξεις αν δεν ανοιξουν οι servers Απλά γιατί εκείνη η μέρα έχει οριστεί για κυκλοφορία, φαντάζομαι. Δεν μπορείς να λες 15-5 και να ξεκινήσουν να το πουλάνε στις 10! Φαντάζομαι. Δεν ξέρω κιόλας. Και αυτό που λέει ο thresh φυσικά!
christos_75 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Για να εχει νοημα, και saspens! Πως αλλιως μπορεις να κανεις launch parties, events? Ολα αυτα εχουν τον χαβαλε και την μαγεια τους που εχει χαθει. Εαν δεν θες, κατσε σπιτι με τα σωβρακα και παρε το digital.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Πως αλλιως μπορεις να κανεις launch parties, events? Εγώ θέλω να δω LARP από το Insomnia για D3.
nicoc89 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 να περιμένω 4-5 μέρες πριν το release για να το παραγγείλω η μήπως να το παραγγείλω απο τώρα για σιγουριά μην ξεπουλήσει και βρεθώ στην θέση "η σκάς 60 η μένεις με τον ματσαφλόκο?" πωωω δεν ξέρω τι να κάνω πάντως και 43-44 ειναι πολυ καλή τιμή!
remalis Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Γιατί να περιμένεις? Αν ειναι να το πάρεις από gameexplorers έχουν "προστασία τιμής". Εγώ το είχα κλείσει 54Ε και τώρα θα το πάρω στην πιο χαμηλή τιμή που είχε από όταν το παρήγγειλα μέχρι να κυκλοφορίσει. Μπουμπούνα το και αν μετά θες να το πάρεις από αλλού απλά ακυρώνεις την παραγγελία.
Moderators Malthador Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Έχω κάνει προ-παραγγελία την CE από το Public. Τηλεφωνικά που μίλησα μου είπαν ότι δεν θα το έχουν νωρίτερα και ότι θα το παραλάβω 15/05. Ερώτηση κρίσεως: Υπάρχει περίπτωση το Public (ή κάποιο άλλο κατάστημα) να κάνουν midnight launch event;
zeniath Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Και εκεί που σκεφτόμουνα να μην το πάρω digital αυτό. Πρέπει να είναι η οδηγία τις Blizzard λόγω των midnight launch events μπας και είναι κανένας πιο sneaky τρόπος για να μπαίνουν σιγά σιγά οι παίχτες στους σέρβερ και όχι ΜΠΑΜ κατευθείαν όλοι; Υ.Γ. Δεν άντεξα να περιμένω το τσάκωσα digital, και πλέον είμαι ο μοναδικός του ινσόμνια που το πήρε/θα πάρει digital;
Προτεινόμενες αναρτήσεις