Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηρα τηλεφωνο την CdMedia, για να δω εαν εχει περισσεψει κανα Collectors για ενα φιλαρακι, και μου ειπαν καποια στιγμη σημερα το απογευμα θα ανεβασουν μια περιορισμενη ποσοτητα στο site τους, και να εχω τον νου μου για να βαλω παραγγελια απο εκει!! Οποιος προλαβει!!!!!!! B)

παλίκαρε ευχαριστώ για την πληροφορία τσίμπησα έναν κολέκτορα

να σαι καλά :)

Δημοσ.

παλίκαρε ευχαριστώ για την πληροφορία τσίμπησα έναν κολέκτορα

να σαι καλά :)

Δεν κανει τιποτα :)

Ο θεος να μας λυπηθει....θα κλεισουν πολλα σπιτια!!!Λιγοτερο απο 20 μερες.....

Δημοσ.

Ετσι μπράβο και άσε τον zeniath να κακομιριάζει!! Φίλε zeniath η ζωή είναι μικρή και ωραία άρπα τον κολλέκτορα και άσε τις φιλοσοφίες

Ρε δεν έχω λεφτά και το digital με κλεμμένη πιστωτική θα το πάρω :mrgreen:

Δημοσ.

Diablo III Midnight Launch Events

Whether you’re attending a launch event, grabbing the game at a local store, or waiting patiently at home for your digital version to unlock, you’ll want to be ready to jump in right when the servers open. For the European region, the game servers will go live at 00:01 CEST on May 15. As a reminder to our Russian players, the Russian-language version of the game will be available digitally and at retail starting June 7.

Δηλαδή 1.01 το πρωί νύχτα 14 Μαΐου με πρωί 15ης θα μπορούμε να παίξουμε! 9 ώρες νωρίτερα από την Αμερική TROLOLOL

Δημοσ.

Την διαφημιση καλυτερα να μασας παρα να μιλας την ξερεις??? τρολολολολ :rolleyes:

γαμωτο!!! και οτι ελεγα να το ξενυχτησω και να παω καπακι για δουλεια, τωρα πρεπει να παρω αδεια ΓΜΤ!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...