christos_75 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 1. Ολοι ακολοθουν την προτεινομενη τιμη της Bliz 2. Ολες οι αλυσιδες (Πλαισιο, Multirama, Public) κοιταζουν για το μεγαλυτερο κερδος στην τσεπη. 3. Ευχομαι, να γινει οπως στην Αγγλια, που τα super market, χρησιμοποιουν τα games για κραχτη, και τα σφαζουν (στο γονατο ομως!!) για να βαλουν κοσμο στα μαγαζια τους (βλεπε COD, BF, Fifa κλπ κλπ)για να πουλησουν και το τυρακι και οι μεγαλες game orientated retail chains κλεινουν (βλεπε Game) 4.Αντιθετα, το μεγαλυτερο ποσοστο προτιμει, και απο την στιγμη που η τιμη ειναι ιδια, hard copy και μεσα σε αυτους ειμαι και εγω. αυτα...
kitsosdigital Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Εγώ δε μπορώ να καταλάβω τους καθυστερημένους στα μαγαζιά, Online και μη. Υποτίθεται ότι για να μην προκληθεί ανταγωνισμός, το digital download από την Blizzard είναι πιο ακριβό από το hard copy γιατί αν ήταν πιο φτηνό όλοι θα αγόραζαν από το digital και θα πέφτανε έξω οι μαγαζάτορες. Και μπαίνεις και βλέπεις cdmedia, plaisio, public κοκ να έχουν ίδια τιμή με το digital. Να παν στο διάολο λοιπόν, digital it is και στο καλό. Από άμαζον δε παίρνω γιατί έχω ένα θέμα με το "i pay now i want it now" και για πιο μικρά μαγαζάκια δεν τα εμπιστεύομαι. Αν δεν πέσουν τιμές, σκατά να φάνε, digital και πάλι digital δε με νοιάζει άλλωστε να το έχω hard copy, ποτέ δεν με ένοιαζε tbh Πολύ ξυνίλα καλέ μου κύριε!!!Ολοι προτιμάνε το cd copy, οι μερακλήδες τουλάχιστον . Τώρα αν περιμένεις να πέσει η τιμή σε βλέπω να το παίρνεις μαζί με το Diablo 4
zeniath Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Καταλαβαίνετε ότι λόγο ανταγωνισμού είναι υποχρεωμένη να το βάζει (το digital) πιο ακριβά έτσι; Το ότι οι μαγαζάτορες το εκμεταλλεύονται για να βγάλουν ακόμα μεγαλύτερο κέρδος απλά δεν σας νοιάζει δηλαδή; Θέλετε hard copy πάρτε από amazon Πολύ ξυνίλα καλέ μου κύριε!!!Ολοι προτιμάνε το cd copy, οι μερακλήδες τουλάχιστον . Τώρα αν περιμένεις να πέσει η τιμή σε βλέπω να το παίρνεις μαζί με το Diablo 4 Δεν περιμένω να πέσει η τιμή γι'αυτό θα το πάρω digital να τελειώνω και επειδή θέλω 1st day to play δεν το παίρνω από amazon. Απλά λέω ότι με τα ίδια λεφτά (59 ευρώ) μπορώ να το πάρω από Ελλάδα ή από digital BLizzard Store. Το ότι είναι ίδια τιμή εμένα με κάνει να αγοράσω το digital. Και όχι, οι περισσότεροι δεν τα αγοράζουν τα παιχνίδια hard copy, το digital market έχει τρελή άνοδο, αλλά αν κάποιος έχει 1mbit σύνδεση, ναι οκ, θα πάρει το hard copy. Δεν είναι ξινίλα είναι εκνευρισμός με το δούλεμα που τρώμε.
zeniath Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Θέλουμε hard CE copy Δεν υπάρχουν λεφτά ρε πατριώτη
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 έτσι όλοι "hard" copy...
remalis Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Συμφωνώ με όσα λες. Μεγάλη παπαριά να βάζουν 59.9Ε νέα παιχνίδια όπως και 49.9 τα υπόλοιπα νέα παιχνίδια. Ιδίως με αυτήν τη πολιτική της blizzard την οποία δεν ήξερα. Νόμιζα απλά ότι αυτή η τιμή είναι τιμή εκδότη. Αυτή η πληροφορία κάνει τους κάνει ακόμα πιο λαμόγια. Αλλά γιατί απορρίπτεις τα μικρά μαγαζιά? Γιατί θεωρείς ότι το Πλαίσιο(που ήταν ένα από τα πιο καλά κομπιουτεράδικα στη στουρνάρα και έχει καταντήσει να είναι σουπερ μαρκετ ειδών γραφείου που απλά έχει και τμήμα pc games) πιο αξιόπιστο από ένα μαγαζί που είναι παιχνιδάδικο (δλδ εξειδικευμένο κατάστημα) και ασχολείται μόνο με τα παιχνίδια? Ίσα ίσα που ο άλλος ξέρει και τι πουλάει και θα το πάρει και ο ίδιος και γιαυτό θα κοιτάει πάντα να έχει ευχαριστημένους πελάτες, γιατί ο άλλος θα πάει να πάρει παιχνίδια και αν δε τα πάρει δεν έχει χαρτοταινίες, μολύβια, καρέκλες και τοστιέρες να του πουλήσει οπότε θα πάει αλλού.
christos_75 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Μισο λεπτο ρε Zeniath, γιατι εδω πας να βγαλεις ηλιθιους διοτι παιρνουμε hard copy στα 59, και εσυ εισαι ο μαγκας και ο σωστος, που παιρνεις digital στην ιδια τιμη. Ενω το λογικο ειναι απο την στιγμη που ειναι digital, να ειναι πιο φτηνο... ΜΠΗΚΕ... http://www.cdmedia.gr/Product/DIABLO-3-COLLECTORS-EDITION-2777.htm ΓΙΟΥΡΓΙΑ!!!!
zeniath Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Μισό λεπτό γιατί κάτι κάνετε λάθος. Η blizzard δεν έχει πει σε κανέναν πούλα το τόσο. Το digital πουλιέται πιο ακριβά από τα πάντα για να μην έχει επίπτωση στην αγορά των μαγαζιών. Πως είναι ο OTE με του άλλους πάροχους; Που λόγω ανταγωνισμού είναι αναγκασμένος να έχει μεγαλύτερες τιμές από τους άλλους; Κάπως έτσι. Αν έλεγε στα μαγαζιά να το πουλήσουν 59.90 τότε γιατί υπάρχουν άλλα μικρά και μεγάλα που το πουλάνε σε διαφορετικέ τιμές; Αυτό που διαφέρει μεταξύ των μεγάλων μαγαζιών και των μικρών είναι ότι σίγουρα μεγάλους τίτλους θα τους έχουν εδώ 2-3 μέρες πριν το launch όπως έγινε με το SWTOR που το είχα στα χέρια μου 1 βδομάδα πιο πριν. Τα μικρά μαγαζιά θέλει από την μία να τα ξέρεις και από την άλλη να είσαι σίγουρος ότι θα στο φέρουν στην ώρα του. Εγώ ούτε τους ξέρω ούτε τους εμπιστεύομαι γιατί έχω καεί στο παρελθόν από τα γλυκούλια συνοικιακά μαγαζάκια. Αν κατακλείδι, αν δεν σε νοιάζει το really hard wood copy όπως εμένα είναι σαν να έχω να διαλέξω μεταξύ Forthnet, HOL, OTE στο ίδιο πρόγραμμα με τα ίδια λεφτά. Ε πιο θα διαλέξεις αν και τα 3 σου δίνουν ίδιες τιμές στα ίδια προγράμματα; Μισο λεπτο ρε Zeniath, γιατι εδω πας να βγαλεις ηλιθιους διοτι παιρνουμε hard copy στα 59, και εσυ εισαι ο μαγκας και ο σωστος, που παιρνεις digital στην ιδια τιμη. Ενω το λογικο ειναι απο την στιγμη που ειναι digital, να ειναι πιο φτηνο... Εξήγησα γιατί πρέπει να είναι πιο φτηνό το hard copy και πιο ακριβό το digital. Δεν σας βγάζω ηλίθιους απλά συνειδητοποίησες μάλλον ότι η αγορά 59.90 από Ελλάδα είναι πιασοκώλημα, σόρρυ αλλά έτσι είναι, δεν ήταν σκοπός μου να βρίσω ή να προσβάλω κανέναν Περιττό να πω ότι αν είναι να πάρεις hard copy από Ελλάδα αξίζει για τα λεφτά του το CE παρά το standard
kitsosdigital Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Παιδιά μπήκα στο www.cdmedia.gr και παράγγειλα το συλλεκτικό . Επίθεση τώρα
nicoc89 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 εγω δεν μπορώ να καταλάβω την λογική να το πάρεις 59,99. πας εδω βλέπεις τιμές 44,40 44,80 46,74 κλπ μέχρι τα 50 euro (6 μαγαζιά) δηλαδή θέλετε να μου πείτε οτι αυτά τα μαγαζιά ΔΕΝ θα το έχουν η ΔΕΝ θα το στήλουν απο την πρώτη μέρα ? (γιατι κάποιο απο όλα δεν θυμάμαι πιο μου είχε στίλει dark souls ce για xbox 360 2-3 μέρες πριν την κυκλοφορία του και το είχε λάβει και ο ίδιος μια εβδομάδα πριν μου το στείλει. Αρα τα μαγαζιά τα παίρνουν στα χέρια τους νωρίτερα κατα πάσα πιθανότητα και όχι την μέρα του release. Ενα τηλεφωνάκι για συνενόηση και όλα κομπλε ακόμα και αν λεει πως δεν το πουλάει στο site. και έτσι το έχουμε στα χέρια μας νωρίτερα και στα 45 euro πχ. γιατι να δώσεις 14 euro παραπάνω? δεν το καταλαβαίνω. Οσο για τα "μεγάλα" μαγαζιά ας πάρουν το μακρύτερο . αυτά.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 και δεν τα δίνω στο AH τα extra λεφτά?
zeniath Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 και δεν τα δίνω στο AH τα extra λεφτά? Στο RMAH μόνο θα πουλάμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις