Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 να το παρω? ειναι το μονο παιχνιδι της blizzard που δεν εχω παιξει ποτε. Εννοείται.
zeniath Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Είπα να κάτσω να διαβάσω απο την αρχή για πλάκα το thread αλλα στην 33κάτι σελίδα το μόνο που μπορώ να quoteάρω είναι αυτό. Τόσες μπούρδες μαζεμένες δεν έχω ξαναδιαβάσει..
Tetrabitos Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Η blizzard με τις πωλησεις του Diablo 3 θα αγορασει την Ελλαδα στο Τέλος!
Xorxhs! Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Η blizzard με τις πωλησεις του Diablo 3 θα αγορασει την Ελλαδα στο Τέλος! Είναι καιρό πουλημένη αυτή...
nicoc89 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Επειδη πηγα και απο εκει λογικα στις 14 θα το εχει. Φυσικα και να το παρεις μια χαρά τότε , θα το πάρω απο εκεί . ευχαριστώ μαν
dsp Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 μια χαρά τότε , θα το πάρω απο εκεί . ευχαριστώ μαν Παρακαλω
dsp Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Καλα βλεπω να μην μενει φραγκο. Steelseries Diablo 3 Headset http://xsreviews.co.uk/reviews/peripherals/steelseries-diablo-3-headset/
Xvipes Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Καλα βλεπω να μην μενει φραγκο. Steelseries Diablo 3 Headset http://xsreviews.co.uk/reviews/peripherals/steelseries-diablo-3-headset/ 120 ευρώ????? Thanks αλλά ξέρω από τώρα την μοίρα τους.Στον πρώτο ψόφο στο τελευταίο επίπεδο τα ακουστικά θα την πληρώσουν και δε λέει
nicoc89 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 120 ευρώ????? Thanks αλλά ξέρω από τώρα την μοίρα τους.Στον πρώτο ψόφο στο τελευταίο επίπεδο τα ακουστικά θα την πληρώσουν και δε λέει εμένα θα την πληρώσει το πληκτρολόγιο γιαυτό έχω ενα παλιό φθηνό της MS που ειναι αθάνατο πραγματικα. Δεν έχεις ιδέα τι του έχω κάνει πάνω στα νεύρα μου απο τότε που έπαιζα l2 και ακόμα κρατάει γερά ! (είχε πάρει πληκτρολόγιο με 90κάτι euro και πέθανε στον πρώτο χρόνο , τότε αποφάσισα να ξεθάψω αυτό και απο τότε δεν το αλλάζω
christos_75 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Πηρα τηλεφωνο την CdMedia, για να δω εαν εχει περισσεψει κανα Collectors για ενα φιλαρακι, και μου ειπαν καποια στιγμη σημερα το απογευμα θα ανεβασουν μια περιορισμενη ποσοτητα στο site τους, και να εχω τον νου μου για να βαλω παραγγελια απο εκει!! Οποιος προλαβει!!!!!!!
BlackScorpionX Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 btw collector's edition + annual wow pass = 4 months wow free (που μετράνε για το annual pass) blizzard
christos_75 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Ενταξει, λογικο μου ακουγεται να δινει 4 μηνες, αφου σε αυτους που παιρνουν annual pass δινει το D3.
zeniath Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Εγώ δε μπορώ να καταλάβω τους καθυστερημένους στα μαγαζιά, Online και μη. Υποτίθεται ότι για να μην προκληθεί ανταγωνισμός, το digital download από την Blizzard είναι πιο ακριβό από το hard copy γιατί αν ήταν πιο φτηνό όλοι θα αγόραζαν από το digital και θα πέφτανε έξω οι μαγαζάτορες. Και μπαίνεις και βλέπεις cdmedia, plaisio, public κοκ να έχουν ίδια τιμή με το digital. Να παν στο διάολο λοιπόν, digital it is και στο καλό. Από άμαζον δε παίρνω γιατί έχω ένα θέμα με το "i pay now i want it now" και για πιο μικρά μαγαζάκια δεν τα εμπιστεύομαι. Αν δεν πέσουν τιμές, σκατά να φάνε, digital και πάλι digital δε με νοιάζει άλλωστε να το έχω hard copy, ποτέ δεν με ένοιαζε tbh
Προτεινόμενες αναρτήσεις