Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είπα να κάτσω να διαβάσω απο την αρχή για πλάκα το thread αλλα στην 33κάτι σελίδα το μόνο που μπορώ να quoteάρω είναι αυτό. :mrgreen:

Τόσες μπούρδες μαζεμένες δεν έχω ξαναδιαβάσει..

Δημοσ.

Επειδη πηγα και απο εκει λογικα στις 14 θα το εχει.

Φυσικα και να το παρεις :-D

μια χαρά τότε , θα το πάρω απο εκεί .

ευχαριστώ μαν ;)

Δημοσ.

Καλα βλεπω να μην μενει φραγκο.

Steelseries Diablo 3 Headset

http://xsreviews.co.uk/reviews/peripherals/steelseries-diablo-3-headset/ :wub:

120 ευρώ?????

Thanks αλλά ξέρω από τώρα την μοίρα τους.Στον πρώτο ψόφο στο τελευταίο επίπεδο τα ακουστικά θα την πληρώσουν και δε λέει :P

Δημοσ.

120 ευρώ?????

Thanks αλλά ξέρω από τώρα την μοίρα τους.Στον πρώτο ψόφο στο τελευταίο επίπεδο τα ακουστικά θα την πληρώσουν και δε λέει :P

εμένα θα την πληρώσει το πληκτρολόγιο γιαυτό έχω ενα παλιό φθηνό της MS που ειναι αθάνατο πραγματικα. Δεν έχεις ιδέα τι του έχω κάνει πάνω στα νεύρα μου απο τότε που έπαιζα l2 και ακόμα κρατάει γερά ! (είχε πάρει πληκτρολόγιο με 90κάτι euro και πέθανε στον πρώτο χρόνο , τότε αποφάσισα να ξεθάψω αυτό και απο τότε δεν το αλλάζω :-D

Δημοσ.

Πηρα τηλεφωνο την CdMedia, για να δω εαν εχει περισσεψει κανα Collectors για ενα φιλαρακι, και μου ειπαν καποια στιγμη σημερα το απογευμα θα ανεβασουν μια περιορισμενη ποσοτητα στο site τους, και να εχω τον νου μου για να βαλω παραγγελια απο εκει!! Οποιος προλαβει!!!!!!! B)

Δημοσ.

Εγώ δε μπορώ να καταλάβω τους καθυστερημένους στα μαγαζιά, Online και μη. Υποτίθεται ότι για να μην προκληθεί ανταγωνισμός, το digital download από την Blizzard είναι πιο ακριβό από το hard copy γιατί αν ήταν πιο φτηνό όλοι θα αγόραζαν από το digital και θα πέφτανε έξω οι μαγαζάτορες.

Και μπαίνεις και βλέπεις cdmedia, plaisio, public κοκ να έχουν ίδια τιμή με το digital. Να παν στο διάολο λοιπόν, digital it is και στο καλό. Από άμαζον δε παίρνω γιατί έχω ένα θέμα με το "i pay now i want it now" και για πιο μικρά μαγαζάκια δεν τα εμπιστεύομαι.

Αν δεν πέσουν τιμές, σκατά να φάνε, digital και πάλι digital δε με νοιάζει άλλωστε να το έχω hard copy, ποτέ δεν με ένοιαζε tbh

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...