SPANK Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Σε 10 λεπτά νομίζω τελειώνει το open beta και εχουν μπουκάρει ολοι τώρα
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 επρεπε να είναι 10 μέρες το beta είναι πολύ λίγο 3 μερες
Chris_85 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 έπαιξα όλα τα classes , το χάρηκα και τώρα τελείωσε η beta/stress test. άντε να δω τι θα κάνω πάλι θα περιμένω σε αναμμένα κάρβουνα ... οι μέρες περνούν ΤΟΣΟ αργα ελπίζω μονο να φτιάξουν το πρόβλημα με το lag/low fps που αντιμετώπισαν άτομα ακόμα και με 8gb ram , cpu,gpu τούμπανα. laptop hp i5, 8gb ram, radeon 6770 τα fps ειναι σταθερα κατω απο 20. Σε pc 8ετιας ειναι γυρω στα 30.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 επρεπε να είναι 10 μέρες το beta είναι πολύ λίγο 3 μερες η closed συνεχίζεται μέχρι το τέλος του μήνα
SPANK Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Τώρα που έκλεισε η οpen beta ακόμα full ειναι o server
zeniath Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 1 καταραμένη μπάρα στον Witch Doctor για να πάρω το achiev για max out όλους τους χαρακτήρες... Την περισσότερη πλάκα πρέπει να ομολογήσω πως είχε ο Witch Doctor πετάει κανάτια πετάει βατράχια κοπρόσκυλα πάνε βόλτα τρελό γέλιο. Τρελό γέλιο και το co-op στις 4δες απλά γίνεται πολύ καταστροφή αλλά πολύ καταστροφή. Όλοι οι χαρακτήρες τα σπάνε δε ξέρω με πιο να ξεκινήσω για πρώτο ρε γμτ... Εκτός από 2 super minor bugs δε βρήκα κανένα πρόβλημα και φαίνεται αρκετά εντάξει για launch. σε 23 μέρες λοιπόν πανικός.....
grouspen Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 στον ευρωπαϊκό σερβερ δεν κατάφερα να μπω καθόλου . 3003 ερρορ . μόνο στον αμερικάνικο κατάφερα . μήπως δεν έχουν ανοίξει τον ευρωπαϊκό ? κάπου διάβασα κάτι τέτοιο.... θέλω να δοκιμάσω κ άλλους παίχτες αν και ο μονκ μου άρεσε πολύ.
SPANK Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 στον ευρωπαϊκό σερβερ δεν κατάφερα να μπω καθόλου . 3003 ερρορ . μόνο στον αμερικάνικο κατάφερα . μήπως δεν έχουν ανοίξει τον ευρωπαϊκό ? κάπου διάβασα κάτι τέτοιο.... θέλω να δοκιμάσω κ άλλους παίχτες αν και ο μονκ μου άρεσε πολύ. H open Beta τελείωσε, μονο αμερικάνικος server υπάρχει για την ώρα , οταν βγεί το παιχνίδι θα υπάρχει κανονικά και ευρωπαικός Ορίστε και ο δικός μου o wizard με τον οποιό και θα αρχίσω με το καλο
grouspen Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 H open Beta τελείωσε, μονο αμερικάνικος server υπάρχει για την ώρα , οταν βγεί το παιχνίδι θα υπάρχει κανονικά και ευρωπαικός Ορίστε και ο δικός μου o wizard με τον οποιό και θα αρχίσω με το καλο Μλκια . θα μπορέσουμε να κρατήσουμε την πρόοδο μας από την Beta στο κανονικό ή μπαααα???
Moderators Gi0 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 θα μπορέσουμε να κρατήσουμε την πρόοδο μας από την Beta στο κανονικό ή μπαααα??? Φανταζομαι πως οχι
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Μλκια . θα μπορέσουμε να κρατήσουμε την πρόοδο μας από την Beta στο κανονικό ή μπαααα??? προφανώς κι όχι, σε κανένα game δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο, άσε που οι χαρακτήρες είναι στον Αμερικάνικο server ενώ εμείς θα παίζουμε στον Ευρωπαϊκό...
SPANK Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Για αυτο και μαλλον αν και έβαζα real id friends απο wow και starcraft δεν πήραν ποτε το inv , λογω του αμερικάνικου server
zeniath Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Ρε που είδατε επιλογή server και λέτε όλοι για ευρωπαϊκό όλη την ώρα; Όλος ο κόσμος Ασία Ευρώπη, Αφρική Ωκεανία ακόμα και οι πιγκουίνοι στην ανταρκτική που έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ στον ίδιο σέρβερ παίζανε Και εννοείται δεν κρατάς progress μόνο τα beta achievment που είναι στο account σου λογικά... Για αυτο και μαλλον αν και έβαζα real id friends απο wow και starcraft δεν πήραν ποτε το inv , λογω του αμερικάνικου server Έβαλα real id από 5 από EU WoW και μια χαρά παίζαμε, απλά σε έκλασαν και δεν έκαναν ποτέ accept
SPANK Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Οχι δεν πήρε κανένας το inv γιατι τους ρώτησα χμμμμ... Ειμαι βασικά ακόμα στο closed beta και τώρα που στέλνω δεν το βλέπουν καν
Προτεινόμενες αναρτήσεις