Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλοκαίρι του 2002 έχω τερματίσει το expansion...από εκείνη τη στιγμή και μετά περίμενα κάποια ανακοίνωση / νέο για το Diablo III... για μενα είναι αναμονή 10 χρόνων... Εσύ προσωπικά μπορεί να το περίμενες από τότε που η Blizzard ανακοίνωσε ότι θα βγει στην παραγωγή το παιχνίδι, εδώ και 3-4 χρόνια...

Επειδή δηλαδή έχουμε διαφορετικά "στάνταρ" στο τι σημαίνει αναμονή δεν είναι ρεαλιστικό το δικό μου εύρος αναμονής αλλά το δικό σου ?

Υπάρχει δηλαδή μόνο ο δικός σου "ρεαλισμός" -βάση των δικών σου στάνταρ- και όλων των άλλων είναι απλά ουτοπίες ?

Έλεος δηλαδή....

Το θέμα είναι ότι ο δικός μου ρεαλισμός στηρίζεται σε facts και όχι σε προσωπικά στανταρ...

Εσυ μπορεί να περίμενες το Diablo 3 πριν καν βγεί το 2 επειδή έχεις ένα περίεργο προσωπικο στάνταρ,το κάνει ρεαλιστικό αυτό?

Ή το ότι τερμάτισες το expansion το 2002.Τι άκυρο είναι αυτό πάλι?Θα περιμένει δηλαδή η Blizzard τον πρώτο που θα το τερματίσει για να τρέξει να αρχίσει το επόμενο... Το diablo 2 είχε τόνους content στο multiplayer που ένας χρόνος δεν έφτανε απλά για να γίνεις τοπ,αυτό μπορεί να είναι στανταρ άλλων παικτών.

Δηλαδή πόσα παράλληλα σύμπαντα πρέπει να έχουμε για να δικαιολογίσουμε τι είναι ρεαλιστικό?

Σου απαντώ,κανένα.

Η Blizzard ξεκίνησε dev στο D3 όταν το τερμάτισες εσύ πάνω κάτω(η blizzard north συγκεκριμένα)το έκαναν όμως τόσο crap που η Blizz δεν πίστευε ότι ανταποκρίνεται στις προσδοκίες,οπότε κάποιοι από την Blizz North έφυγαν και κάποιοι μπήκαν στα κεντρικά για να δουλέψουν ξανά στο Diablo.

Τι έγινε μετά?Το project το scraparan και ξανα-ασχολήθηκαν το 2005-2006 ξεκινώντας από το μηδέν.

Για μένα και γενικά για όσους δεν δημιουργούν προσωπικούς ρεαλιστικούς τους κόσμους,έτσι έχουν τα πράγματα.

Υ.Γ Το Dev του D3 ακόμα και το 2006 δεν είχε τόσο μεγάλη προσοχή μιας και τότε προήχε το SC2 και το ξέρω και αυτό γιατί καθώς παρακολουθούσα τις εξελίξεις μόλις κυκλοφόρησε το SC2 η ίδια η Blizz δήλωσε πως πλέον το περισσότερο δυναμικό της θα αφοσιωθεί στο D3

My 2 cents...

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χαχα ξαναχτύπησε, σταύρακα στείλε κανα cv στη blizzard μαν, χαραμίζεσαι εδώ.(πλάκα κάνω μη τρελαθείς) :P :P

Δε λέει ο άνθρωπος πόση διάρκεια είχε το development του diablo, λέει πόση αναμονή είχε ένας gamer που έπαιξε το 2. Εσύ όταν παίζεις και τερματίζεις ένα παιχνίδι δε λες, ωραία άντε να βγει και το επόμενο?? Ε λοιπόν και στο diablo υπήρχαν άνθρωποι που δεν έκατσαν να λιώσουν το multiplayer 5 χρόνια, αλλά παίξανε πολύ το χαρήκανε κάνανε και κανα lan και είπαν ωραία άντε να βγει και το 3 τώρα.

Όπως και να χει, άλλο ενα φλαμε άσκοπο.

Όταν βγει κανονικά θα έχει και realID friends έτσι? Γιατί τώρα δεν είδα αλλά δε το έψαξα και πολύ.

Επίσης στα ονόματα του γκρουπ δεν έγραφε το όνομα του char αλλά του χρήστη, μόνο στο chat αν μίλαγες είχε το όνομα του char, έτσι θα είναι και στην κανονική έκδοση?

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι ο δικός μου ρεαλισμός στηρίζεται σε facts και όχι σε προσωπικά στανταρ...

Εσυ μπορεί να περίμενες το Diablo 3 πριν καν βγεί το 2 επειδή έχεις ένα περίεργο προσωπικο στάνταρ,το κάνει ρεαλιστικό αυτό?

απλά άκυρο σαν επιχειρημα...δεν ειμαι τρελος να περιμενω να βγει το Νο3 ενω δεν εχει βγει το Νο2...

Δηλαδή πόσα παράλληλα σύμπαντα πρέπει να έχουμε για να δικαιολογίσουμε τι είναι ρεαλιστικό?

Σου απαντώ,κανένα.

άστοχη ερώτηση, άστοχη απάντηση...απλά το προσπερνάω

Η Blizzard ξεκίνησε dev στο D3 όταν το τερμάτισες εσύ πάνω κάτω(η blizzard north συγκεκριμένα)το έκαναν όμως τόσο crap που η Blizz δεν πίστευε ότι ανταποκρίνεται στις προσδοκίες,οπότε κάποιοι από την Blizz North έφυγαν και κάποιοι μπήκαν στα κεντρικά για να δουλέψουν ξανά στο Diablo.

Ευχαριστώ που με επαληθεύεις λοιπόν στο ότι από τότε που το τερμάτισα δικαιολογημέωνς περίμενα το Νο3 τουτέστιν ειναι ρεαλιστικό το διάστημα των 10 χρόνων

^_^ ^_^

Υ.Γ.

ευχαριστώ τον συμφουριτη remalis για την ευστοχη παρατηρηση του την οποια προσπαθω να μεταδωσω (μαλλον λαθος απο τη μερια μου) στον stauraka

"Δε λέει ο άνθρωπος πόση διάρκεια είχε το development του diablo, λέει πόση αναμονή είχε ένας gamer που έπαιξε το 2."

Σημερα που τελειωνει, μεχρι τι ωρα μπορουμε να μπουμε?

Eαν έκανα καλά τους υπολογισμούς μέχρι τις 20:00

Επίσημη ανακοίνωση

From Friday, April 20 at 12:01 p.m. PDT (noon), until Monday, April 23 at 10:00 a.m. PDT

Δημοσ.

Eαν έκανα καλά τους υπολογισμούς μέχρι τις 20:00

Επίσημη ανακοίνωση

From Friday, April 20 at 12:01 p.m. PDT (noon), until Monday, April 23 at 10:00 a.m. PDT

GMT CEST PDT????

Da fuck is going on?

Δημοσ.

Θα ειναι ανοιχτο το παιχνίδι μέχρι τις 20:00 ώρα Ελλάδας....

Η ανακοίνωση αφορά ώρα Ειρηνικού PDT....

Δημοσ.

Και εγώ αυτό που λέω είναι πως είναι παράλογο να περιμένεις από τόσο νωρίς sequel γνωρίζοντας ότι έχεις να κάνεις με την Blizzard...

Τεσπα,ότι γράφω είναι άστοχο και λάθος τελικά.

Δημοσ.

Δε μαρέσει που είναι τόσο εύκολο.Θα μου πείτε όλοι ότι ναι έτσι είναι η beta αλλά εφόσον έχω μόνο αυτό σαν δείγμα από αυτό θα βγάλω συμπεράσματα και όχι από το τι είπαν ότι θα είναι(γιατί το έχω δει και σε άλλα παιχνίδια άλλα λένε και αλλιως είναι τελικά)

Μου την σπάει που όταν ανοίγεις full screen το map δε μπορείς να προχωράς ταυτόχρονα (αλλά φαντάζομαι αυτό θα το φτιάξουν)

Δεν έχει auto rearrange κουμπί(αλλά λογικά θα το βάλουν και αυτό)

Λίγο φτωχό interface και γενικά το ui είναι σαν να παίζεις custom mod του diablo 2 με antialliasing :P

Σαν σύνολο από ότι είδα στην beta και όχι από αυτό που λένε ότι θα είναι το παιχνίδι, 50 ή 60 ευρώ δε θα τα έδινα με τίποτα και απλά θα το κατέβαζα από τον θείο.

Ίσως αν βρω κανένα account από άτομο που το αγόρασε δε του άρεσε και το δίνει να το αγοράσω και εγώ αλλά μέχρι στιγμής του δίνω ένα 7/10 :P

You will die, we promise

http://www.youtube.com/watch?v=U0F2wPZWdYk

Το map είναι επίτηδες έτσι. Το έχουν πει στα forum ότι δεν πρόκειται να αλλάξει γιατί ήταν άσχημο να παίζεις με ανοιγμένο map και να μην βλέπεις τα μέρη που περνάς καθαρά.

Δημοσ.

αφού το τερμάτησα με τα πάντα πλην μάγου και με τον demon hunter κανά 6 φορές και από άλλες 2 -3 με τους άλλους, κατάφερα και βρήκα μονο ΕΝΑ 1h xbow για απο αυτά που φοράει κανονικά για να τα κανω dual wield... μέχρι και το crafting ανέβασα (απο 3 σε 4 θέλει 18k gold) μήπως και μου έδινε κάτι αλλά τζίφος...

• Super Moderators
Δημοσ.

o merchant στο πίσω μέρος δεν πούλαγε? :P

βγήκα 1hand crossbow με σχεδόν 18 dmg και πήρα 2 :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...