Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
  Στις 22/4/2012 στις 10:20 ΜΜ, Stavrakas13 είπε

Τα attributes(str,dex,vita,intelligence) θα μπαίνουν αυτόματα και διαφορετικά σε κάθε χαρακτήρα.

Thankz.

Παίζω αυτή τη στιγμή με wizard και δεν έχω καταλάβει το εξής:

την έχω με ένα wand το οποίο κάνει ice damage. Στο αριστερό όμως click έχω κάνει assign το shock pulse, οπότε πάντα κάνει attack μ' αυτό.

Με το wand τί ακριβώς γίνεται; Δεν θα έπρεπε να κάνει attack μ' αυτό;

@ Privateer

Πέρασα κι εγώ το DARKD3 mod και φυσικά είναι πολύ ποιο όμορφο το dark περιβάλλον.

Thankz.

• Super Moderators
Δημοσ.

το spell κάνει scale και με το dmg του wand, όσο καλύτερο weapon κρατάς τόσο περισσότερο dmg κάνει το spell...

Δημοσ.
  Στις 23/4/2012 στις 9:24 ΠΜ, aris1986 είπε

Καλα με τα 10 χρονια ηρεμηστε!

Γραψτε 5-6 να μαστε ρεαλιστες!

Έχεις δίκιο φίλε... my fault...

oh wait...

source: http://en.wikipedia.org/wiki/Diablo_III

"Development on Diablo III began in 2001 when Blizzard North was still in operation."

θα πεις όμως εσύ " και που το ήξερες ρε μάγκα? στην blizzard μέσα είσαι?"

και γι αυτό παραθέτω και το

"Prior to that announcement, Diablo III had existed only in rumors -- more than eight years of rumors that were so powerful the hypothetical game had taken on an almost mythical status. While this was the first official acknowledgment of the game, careful observers were in near-unanimous agreement that development of Diablo III had begun at Blizzard North in the early 2000s, and continued at Blizzard Irvine following the closing of Blizzard North in late 2005."

source: http://www.diablowiki.net/Diablo_3_History

2012 - 2008 announced + 8 years of rumors = ?

εμείς το 2002 συζητούσαμε για d3 και φτιάχναμε pc που θα το τρέχει άρα επειδή είμαι ρεαλιστής 10 χρόνια το περιμένω.

Δημοσ.

Επειδή έχει καταντήσει κουραστικό το θέμα με τα 11 χρόνια Development..

Η ανάπτυξη του Diablo 3 ξεκίνησε το 2000/2001 αλλά σταμάτησε και ξεκίνησε από το 0 το 2006, επομένως το Development είναι 6 χρόνια από τα οποία 6 χρόνια, τα 2-3 τα αφιέρωσαν στην ανάπτυξη το SC2.

Άλλο πόσο καιρό το περιμένει κάποιος και άλλο πόσα χρόνια το φτιάχουν..

Δημοσ.

Εγώ να πω κάτι.

Θυμάμαι το 2008 που μπήκε ένας φίλος μου φαντάρος και κοροϊδευτικά λέγαμε ότι όταν θα είναι μέσα εμείς θα παίζουμε Diablo III.

Μετά το 2009 μπήκε άλλο φιλαράκι και το αστείο συνεχίστηκε, μετά το 2010 μπήκα εγώ και πάλι τα ίδια, το 2011 μπήκε άλλος φίλος και συνεχίσαμε να λέμε για το ότι θα χάσει που θα είναι μέσα και εμείς θα λιώνουμε στο Diablo III.

Σήμερα άλλος φίλος μου είναι μέσα φαντάρος και δείτε τι λέει στο Facebook.

Dimitris G*********

FUK MY LIFE! TWRA POU KATEBHKA KUPRO GAMW!!!!

Saturday at 6:10pm · Like

Ήταν σαν ρώσσικη ρουλέτα :P κάποιος έπρεπε να την φάει

Δημοσ.

έπαιξα όλα τα classes , το χάρηκα και τώρα τελείωσε η beta/stress test.

άντε να δω τι θα κάνω πάλι θα περιμένω σε αναμμένα κάρβουνα ...

οι μέρες περνούν ΤΟΣΟ αργα :cry:

ελπίζω μονο να φτιάξουν το πρόβλημα με το lag/low fps που αντιμετώπισαν άτομα ακόμα και με 8gb ram , cpu,gpu τούμπανα.

Δημοσ.
  Στις 23/4/2012 στις 9:24 ΠΜ, aris1986 είπε

Καλα με τα 10 χρονια ηρεμηστε!

Γραψτε 5-6 να μαστε ρεαλιστες!

To Diablo II εμφανίστηκε στην αγορά το 2000 και το expansion το 2001. Τουτεστιν τελη του 2001 ειχες τελειώσει και το expansion πολλακις (με ολους τους χαρακτηρες, με φιλαρακια μεσω lan κλπ κλπ).

Από 2002,2003 και μετά περιμέναμε κάποιο νέο για Diablo III τo οποίo πάγωσε (???) η Blizzard ελέω WoW, οποτε είναι ρεαλιστικά τα περί 10 χρόνων που γράφουν αρκετοί...

Συνδέθηκα στην ΒΕΤΑ έκδοση του Σαβ/κου, την τερμάτισα με monk / barbarion χαρακτήρα και μέχρι το Cathedral Level 2 με τους άλλους 3... Σαν ΒΕΤΑ έκδοση μου άφησε αρκετά καλά συναισθήματα τα οποία λίγο πολύ έχουν αναφερθεί ήδη και κάποια άσχημα τα οποία επίσης αναφέρθηκαν....

Καλήν κακώς το παιχνίδι αυτό έχει πολυσυζητηθεί, σχολιαστεί, αναφερθεί εξονυχιστικά τόσα χρόνια παγκοσμίως οπότε λίγο-πολύ έχουν φτάσει "ταβάνι" οι απαιτήσεις των παιχτών...Λίγος ρεαλισμός δεν βλάπτει..

Προσωπικα το έχω προπαραγγείλει και το σίγουρο είναι ότι θα το λύωσω εντός καλοκαιριού και κατόπιν από Σεπτέμβριο θα συζητάμε για το expansion και για το τι θα πρέπει να περιέχει αυτό...

Με λένε roha και είμαι καθαρός 12 ώρες (περίπου 02:00 σταμάτησα το ΒΕΤΑ γιατί έπρεπε το πρωί να ξυπνήσω για να πάω δουλειά...) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Super Moderators
Δημοσ.
  Στις 23/4/2012 στις 11:10 ΠΜ, nicoc89 είπε

εντομεταξί η beta έχει κανα 5,5-6 ώρες ακόμα πριν κλείσει.

Πάω να καώ.

η Open Beta, η Closed συνεχίζει κανονικά μέχρι την 1η Μαΐου...

Δημοσ.
  Στις 23/4/2012 στις 11:09 ΠΜ, Stavrakas13 είπε

Δεν είναι ρεαλιστικά αυτά περί 10 ετών,δεν θα μπω στον κόπο να εξηγώ πάλι...

Καλοκαίρι του 2002 έχω τερματίσει το expansion...από εκείνη τη στιγμή και μετά περίμενα κάποια ανακοίνωση / νέο για το Diablo III... για μενα είναι αναμονή 10 χρόνων... Εσύ προσωπικά μπορεί να το περίμενες από τότε που η Blizzard ανακοίνωσε ότι θα βγει στην παραγωγή το παιχνίδι, εδώ και 3-4 χρόνια...

Επειδή δηλαδή έχουμε διαφορετικά "στάνταρ" στο τι σημαίνει αναμονή δεν είναι ρεαλιστικό το δικό μου εύρος αναμονής αλλά το δικό σου ?

Υπάρχει δηλαδή μόνο ο δικός σου "ρεαλισμός" -βάση των δικών σου στάνταρ- και όλων των άλλων είναι απλά ουτοπίες ?

Έλεος δηλαδή....

Δημοσ.

Βασικά επειδή δεν βρίσκω πουθενά τέτοια επιλογή, γίνεται να βγάλω καπως απο το social τους recent players και να βλέπω μονο τους φίλους μου ?

Δημοσ.
  Στις 23/4/2012 στις 11:19 ΠΜ, SPANK είπε

Βασικά επειδή δεν βρίσκω πουθενά τέτοια επιλογή, γίνεται να βγάλω καπως απο το social τους recent players και να βλέπω μονο τους φίλους μου ?

Και εγώ το έψαχνα αλλά δε βρήκα κάτι.Είναι κάτι σαν history λογικά γιατί σου δείχνει τους 10 τελευταίους.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...