Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρουμε αν ισχύει αυτό το Lvl system ;

Normal difficulty: Levels 1 – 30

Nightmare difficulty: Levels 30 – 50

Hell Difficulty: Levels 50 – 60

Δημοσ.

το loot που πεφτει μπορει να το σηκωσει ο οποιοσδηποτε ή τα mechanics αποφασιζουν οτι αυτο που βλεπεις ως dropped ειναι αποκλειστικα για σενα ?

hmm παει το σασπενς για το αν τελικα προλαβα να σηκωσω το super uber unique item...ισως να ειναι και καλυτερα ετσι, αλλα ολα αυτα του δ2 ηταν που το εκαναν να παραμενει ακομη και τωρα ΤΟ 'τζογαδορικο' game...

Δημοσ.

εγω που παιζω εχω πολυ λιγοlag εως καθολου, dc δεν εχω φαει

ο monk απλα τα σπαει, δεν εχω δοκιμασει hunter+barbarian ακομα

και ο witch μου αρεσε

Δημοσ.

Mετά τον βάρβαρο τελείωσα και με τον demon hunter και πραγματικά δεν ξέρω με ποιον από τους δύο να ξεκινήσω το παιχνίδι όταν μου έρθει από το blahdvd.

Τα skills σου (strength, dexterity, vitality κτλ.) δεν μπορούσαμε να τα 'πειράξουμε' λόγω του ότι είμασταν στη beta και στην full έκδοση τα πάντα θα είναι όπως σ' όλα τα action rpg ή έχει αναφερθεί/ανακοινωθεί ότι δεν θα ασχολούμαστε μ' αυτά στο D3, και δεν το διάβασα;

Δημοσ.

Λοιπόν είδαμε και μεις την Beta και από τα λίγα που είδαμε έχω να πω.

1) Μου την σπάει που δεν μπορώ να αλλάζω skills στο αριστερό και δεξί κλικ on the fly, όμως σε θέματα παραμετροποίησης δεν έχω κανένα παράπονο, πιστεύω πως σε θέματα skills, spells και άλλα τέτοια το Diablo είναι ανώτερο του προκατόχου. Δύσκολα θα υπάρξουν 2 ίδιοι ήρωες ακόμα και όταν δούμε τα περισσότερα builds στο Internet.

2) Δε μου άρεσαν τα κλειδωμένα stats αλλά καταλαβαίνω γιατί το κάνανε.

3)Αντικείμενα δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα το ίδιο και με το crafting, φαίνεται όμως να είναι πολύ ενδιαφέρον.

4) Δυσκολία , ε εντάξει , ούτως η άλλως παίζουμε την εισαγωγή του παιχνιδιού , υποτίθεται πως πρέπει να είναι εύκολο.

5) Γραφικά και ήχος είμαι ικανοποιημένος. Δεν έχω θέμα με τα σκοτεινά και τέτοια. Μια χαρά μου φάνηκε.

Με άλλα λόγια το καλύτερο θα ήταν να το πάρετε αλλά μετά από 2 μήνες στην κυκλοφορία.

Δημοσ.

Όι χαρακτήρες και το progress που κάναμε στη beta θα σωθούν στο bnet account και για όταν βγει το παιχνίδι ή είναι ξεχωριστό και όταν βγει θα φτιάξουμε νέους?

Δημοσ.

1) ήδη έχουν γίνει 17 φορές (περίπου) wipe, δεν βρίσκω λόγο να μην γίνουν τώρα... 2) εάν δεν κάνω λάθος μπήκες στον αμερικάνικο server (λογικά) με αμερικάνικο λογαριασμό. Πες ότι δεν τους έσβηναν, πως θα τους ένωναν με τα ευρωπαϊκά account :P

Δημοσ.

duh! σωστός δε το σκέφτηκα χαχα.

Εγώ κατέληξα μάλλον σε wd και monk (και barbarian για μετά) αλλά δεν ξέρω το φύλλο. Wd σίγουρα άντρας τώρα μια monk που έφτιαξα δε φάνηκε άσχημη και είμαι σε δίλλημα μεταξύ του μουσάτου ή της ξανθίας. B)

Δημοσ.

εγώ ξέρω ότι τελειώνει η beta και στεναχωριέμαι.. καιρό είχα να παίξω παιχνίδι και να μην θέλω να το κλείσω... μπορεί να ήταν τα (μόνο) ~10 χρόνια αναμονής? αν και ξεκίνησα πλήρως προκατειλημμένος για το παιχνίδι μιας και 9,9/10 που περίμενα πως και πως βγήκαν πατάτες, το έπαιξα την παρασκευή και το Σάββατο περίμενα να μπω να παίξω το ίδιο και την Κυριακή. ΝΑΙ έχει αρκετή δουλεία ακόμα (ιδικά αυτό με τα hot swap skills που δεν αλλάζουν και βρίσκεσαι να τρέχεις ντουγρού στο boss πατώντας το "s" για να τα αλλάξεις) αλλά λόγω blizzard, i have faith in the system...

my 2 cents

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...