Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν έχει άλλο, αλλά μπορείς να ξαναρχίσεις με τον ίδιο char (lvl,items,gold) ή με άλλο ξανά από την αρχή...

Πώς ξαναρχίζουμε με τον ίδιο character?

Τέλειωσα με Barbarian και Monk και ξεκίνησα Hunter, αλλά θέλω κι άλλο Monk, δεν χόρτασα...

• Super Moderators
Δημοσ.

βγαίνεις, επιλέγεις τον χαρακτήρα που θες και πατάς πάλι Start Game έχοντας επιλεγμένο το πρώτο quest

Δημοσ.

Παιδιά όσοι καταφέρατε να παίξετε τη beta ποιές είναι οι εντυπώσεις σας από το gameplay?

Άντε να γράψω και μια φορά σοβαρά εδώ να μην λέτε :P

Τα γραφικά τα περίμενα λίγο καλύτερα αλλά σε καμία περίπτωση δε λέω πως δε μαρέσουν.

Έχει φοβερό animation και δε κολλάει πουθενά(καλά αυτό είναι και θέμα υπολογιστή), αλλά γενικά δε το λες βαρύ παιχνίδι.

Έχει ωραία ατμόσφαιρα με ωραία εφέ ηχητικά και μη.

ΜΗΔΕΝ lag (έπαιξα γύρω στις 3 ώρες σύνολο) και με πολύ καλό χειρισμό(κλασικό diablo style)

Βέβαια για εμένα έχει και αρκετά αρνητικά που κάποιοι δε θα τους έχουν δώσει καν σημασία αλλά αν θέλω να είμαι αντικειμενικός ή αυστηρός πρέπει να τα πω.

Δε μαρέσει που είναι τόσο εύκολο.Θα μου πείτε όλοι ότι ναι έτσι είναι η beta αλλά εφόσον έχω μόνο αυτό σαν δείγμα από αυτό θα βγάλω συμπεράσματα και όχι από το τι είπαν ότι θα είναι(γιατί το έχω δει και σε άλλα παιχνίδια άλλα λένε και αλλιως είναι τελικά)

Μου την σπάει που όταν ανοίγεις full screen το map δε μπορείς να προχωράς ταυτόχρονα (αλλά φαντάζομαι αυτό θα το φτιάξουν)

Δεν έχει auto rearrange κουμπί(αλλά λογικά θα το βάλουν και αυτό)

Λίγο φτωχό interface και γενικά το ui είναι σαν να παίζεις custom mod του diablo 2 με antialliasing :P

Σαν σύνολο από ότι είδα στην beta και όχι από αυτό που λένε ότι θα είναι το παιχνίδι, 50 ή 60 ευρώ δε θα τα έδινα με τίποτα και απλά θα το κατέβαζα από τον θείο.

Ίσως αν βρω κανένα account από άτομο που το αγόρασε δε του άρεσε και το δίνει να το αγοράσω και εγώ αλλά μέχρι στιγμής του δίνω ένα 7/10 :P

Δημοσ.

Μου την σπάει που όταν ανοίγεις full screen το map δε μπορείς να προχωράς ταυτόχρονα (αλλά φαντάζομαι αυτό θα το φτιάξουν)

Αυτό ακριβώς!Άλλοι είναι 2 μήνες στη beta!Δεν το πρότειναν καν;

Δημοσ.

Το τελείωσα κι εγώ. Λεβελ 10 με βαρβαρο και καμμια 40.000 χρυσό, εβραίος γάρ.

Εμένα προσωπικά μου άρεσε. Αν και έγινε πολύ απλοϊκό, σε runes,skills,attributes. Αυτό το μεγαλύτερο του μειονέκτημα.

Επίσης μου φάνηκε πανεύκολο.

Δημοσ.

Στο 100ο μου dc απο προχθές να πώ και για τον witch doctor... Minions που δεν είναι controllable και τραβάνε random aggro? Rly? Θέλω να το δώ αυτό σε hell difficulty.

Κατα τα άλλα ΜΟΝΟ lag και dc σήμερα. Φτάνει. Στις 15 τώρα η υπομονή έχει και κάποια όρια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...