Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επος το level στο Cathedral.

Ωραιο φαινεται πολυ σφαξιμο και αρκετα απλοικο θα προσελκυσει νεο κοσμο.

Αν δεν ειχε και αυτα τα disconnect...

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θες κι εσύ να φας ignore όπως o Ex3lmei που το μόνο που κάνει είναι να γράφει flamebait όπου ποστάρω έτσι;

So be it.

Θα στενοχωρηθώ πολύ εάν με κάνεις εσύ Ignore.

Να δω πως θα κοιμηθώ..

Δημοσ.

Κατάφερα και έπαιξα σήμερα 2,5 χαρακτήρες.

Ωραίο παιχνιδάκι αλλά δεν μου άρεσε η υπεραπλούστευση των skills. Κατά την γνώμη μου θέλουν να δώσουν όλο το βάρος της διαφοροποίησης των χαρακτήρων στον εξοπλισμό, δηλαδή στο real money auction house! Θα το καταντήσουν σαν τα FarmVille, Travian και λοιπά browser games που όποιος πληρώσει τα πιο πολλά έχει τον καλύτερο χαρακτήρα.

Προσφάτως είχα διαβάσει ότι αυτά τα παιχνίδια έχουν τις 6 ή 7 θέσεις από το top 10 πιο κερδοφόρων παιχνιδιών στις μέρες μας.

Δημοσ.

Υπάρχει κάποια συσχέτιση με την αργοπορία, αναλόγως του σερβερ που θα επιλέξω;

Επελεγα ευρώπη και προσπαθώ εδω και ώρα να μπω, αλλά τζίφος.

Δημοσ.

Μέχρι στιγμής που έκανα 3 playthrough τον Demon Hunter, 1 τον Barbarian και είμαι στα μισά του Wizard έχω να πω πως για μένα πιο fun to play είναι ο Demon Hunter, από την άλλη μου φαίνεται ή ο Wizard είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ αδύναμος στο low level; Δέκα χρόνια να φάει χρυσά μομπς, να δούμε αν την ανεβάσω λίγο (5 lvl τωρα νομίζω)

Αλλά πολύ error 37 ρε συ

Δημοσ.

Μέχρι στιγμής που έκανα 3 playthrough τον Demon Hunter, 1 τον Barbarian και είμαι στα μισά του Wizard έχω να πω πως για μένα πιο fun to play είναι ο Demon Hunter, από την άλλη μου φαίνεται ή ο Wizard είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ αδύναμος στο low level; Δέκα χρόνια να φάει χρυσά μομπς, να δούμε αν την ανεβάσω λίγο (5 lvl τωρα νομίζω)

Αλλά πολύ error 37 ρε συ

Εδω και 3 ώρες ερρορ 37...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...