Weiss Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Επος το level στο Cathedral. Ωραιο φαινεται πολυ σφαξιμο και αρκετα απλοικο θα προσελκυσει νεο κοσμο. Αν δεν ειχε και αυτα τα disconnect...
klainmaingr Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Btw όσο παίζω με τον demon hunter τόσο ψάχνω να κάνω tumble/condemn. Ίδιο feeling με την vayne.
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Θες κι εσύ να φας ignore όπως o Ex3lmei που το μόνο που κάνει είναι να γράφει flamebait όπου ποστάρω έτσι; So be it. Θα στενοχωρηθώ πολύ εάν με κάνεις εσύ Ignore. Να δω πως θα κοιμηθώ..
dterzakis Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Κατάφερα και έπαιξα σήμερα 2,5 χαρακτήρες. Ωραίο παιχνιδάκι αλλά δεν μου άρεσε η υπεραπλούστευση των skills. Κατά την γνώμη μου θέλουν να δώσουν όλο το βάρος της διαφοροποίησης των χαρακτήρων στον εξοπλισμό, δηλαδή στο real money auction house! Θα το καταντήσουν σαν τα FarmVille, Travian και λοιπά browser games που όποιος πληρώσει τα πιο πολλά έχει τον καλύτερο χαρακτήρα. Προσφάτως είχα διαβάσει ότι αυτά τα παιχνίδια έχουν τις 6 ή 7 θέσεις από το top 10 πιο κερδοφόρων παιχνιδιών στις μέρες μας.
kanesaxo Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Υπάρχει κάποια συσχέτιση με την αργοπορία, αναλόγως του σερβερ που θα επιλέξω; Επελεγα ευρώπη και προσπαθώ εδω και ώρα να μπω, αλλά τζίφος.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δεν έχει στην Ευρώπη. H Beta του week-end είναι μόνο σε αμερικάνικο server.
Ynwa Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Αυτό το Enter Ctrl+V Enter καταντάει κουραστικό.
zeniath Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Μέχρι στιγμής που έκανα 3 playthrough τον Demon Hunter, 1 τον Barbarian και είμαι στα μισά του Wizard έχω να πω πως για μένα πιο fun to play είναι ο Demon Hunter, από την άλλη μου φαίνεται ή ο Wizard είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ αδύναμος στο low level; Δέκα χρόνια να φάει χρυσά μομπς, να δούμε αν την ανεβάσω λίγο (5 lvl τωρα νομίζω) Αλλά πολύ error 37 ρε συ
aris1986 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Αυτο το Remember account name τσαμπα το τικάρω................. :mad: :mad:
Chrisxxx Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Μέχρι στιγμής που έκανα 3 playthrough τον Demon Hunter, 1 τον Barbarian και είμαι στα μισά του Wizard έχω να πω πως για μένα πιο fun to play είναι ο Demon Hunter, από την άλλη μου φαίνεται ή ο Wizard είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ αδύναμος στο low level; Δέκα χρόνια να φάει χρυσά μομπς, να δούμε αν την ανεβάσω λίγο (5 lvl τωρα νομίζω) Αλλά πολύ error 37 ρε συ Εδω και 3 ώρες ερρορ 37...
Stavrakas13 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Για όσους δεν γνωρίζουν ακόμα,ο μόνος λειτουργικός σερβερ βρίσκεται στο Αμέρικα...
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Μια χαρά μπαίνει στον Αμερικάνικο. Και από ότι είδα τα Roll-Back σταμάτησαν τελείως..
Προτεινόμενες αναρτήσεις