Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις μπήκα!

Ντου αδέρφια :mrgreen:

Τελείωσα κι εγώ με τον barbarian τη beta και τώρα δεν μπορώ να συνδεθώ. :(

Μόλις τα καταφέρω θα δοκιμάσω και τον demon hunter, να δω τί παίζει και μ' αυτόν.

Επειδή κάπου χάθηκα με τα classes και ο αδερφός μου στα D & DII έπαιζε με την amazon, αν θέλεις στο DIII να παίξεις με τόξο και fireball, υπάρχει κάποιο class που να τα συνδιάζει; Ίσως ο wizard;

Αδερφέ από ότι είδα Ingame στα όπλα άλλου class βγάζει ένα μεγαλοπρεπέστατο κόκκινο Χ και δεν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις (πχ με τον demon hunter δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω axes)οπότε το να παίξεις τόξο με fireballs το κόβω χλωμό..

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Οπότε το class amazon και κυρίως ο συνδιασμός τόξο + fireball + lightning που υπήρχε στα 2 πρώτα παιχνίδια, δεν υπάρχει.

Δημοσ.

Παιδες ξερει κανεις αν θα υπαρξουν κιαλλες ρυθμισεις στο θεμα των γραφικων?! Δλδ μονο εμενα μου φαινοντουσαν θολα, κακοφτιαγμενα και με πολλες γωνιες??! :/ παρολαυτα καλουτσικο ειναι,βολευει παρα πολυ το συστημα που εχει κανει για να παιζεις με την παρεα και με το loot. Η υπεραπλουστευση των παντων ηταν λογικο να γινει ( αν και ειμαι αντιθετος με αυτο) οπως εγινε στο wow,ωστε να φερουν περισσοτερο κοσμο...το καταφεραν και το ιδιο θελουν να πετυχουν εδω.. -.-

• Moderators
Δημοσ.

Δοκίμασα και Witch Hunter, Witch Doctor, Monk και όπως φαίνεται δεν θα δοκιμάσω Wizard, γιατί τελικά πάλι melee-happy είμαι.

Οπότε Barbarian και Monk for me. :)

Δημοσ.

Ποιά είναι η υπεραπλούστευση στο WoW? Παίχτε κανέναν Shadow Priest ή κανένα γατί και το ξανασυζητάμε.

Ευτυχώς που έδωσε η Blizz open beta και θα απαλλαγούμε νωρίς από τους Haters

Δοκίμασα και Witch Hunter, Witch Doctor, Monk και όπως φαίνεται δεν θα δοκιμάσω Wizard, γιατί τελικά πάλι melee-happy είμαι.

Οπότε Barbarian και Monk for me. :)

+1

Από ranged μόνο demon hunter θα δω, στη θέαη του Barbarian. Monk δεν αλλάζω, με συνεπήρε :)

Δημοσ.

Ποιά είναι η υπεραπλούστευση στο WoW? Παίχτε κανέναν Shadow Priest ή κανένα γατί και το ξανασυζητάμε.

Ευτυχώς που έδωσε η Blizz open beta και θα απαλλαγούμε νωρίς από τους Haters

+1

Από ranged μόνο demon hunter θα δω, στη θέαη του Barbarian. Monk δεν αλλάζω, με συνεπήρε :)

Λολ ακου hater,οτι ναναι ομως.. Που κολλαει ρε φιλε ο shadow priest και αλλο class με τις αλλαγες που ηρθανε απο το Lich King και μετα??? Μαλλον δεν γνωρισες ποτε ΤBC και Vanilla οποτε παω πασο...

Δημοσ.

Μα τι γίνεται;Κάθε φορά που θα λείπω για Σ/Κ θα βγαίνουν όλες οι αναπάντεχες μπέτες; :mad:

Πώς σας φαίνεται ως τώρα στους λιγότερο μλιζαρντοκολλημένους;

• Moderators
Δημοσ.

Φάση έχει. Μπόλικο σφάξιμο. :P

Γεγονός είναι ότι θέλω κι άλλο. (και έκανα και εγώ προπαραγγελία...)

Δεν θεωρώ ότι είναι το σούπερ-ουάου, αλλά καιρό είχα να παίξω hack n' slash και μου έχει λείψει νομίζω. :P

Barbarian και τα μυαλά όπου πέσουν! ;)

• Moderators
Δημοσ.

Βιάζεσαι, μπορεί το Final να είναι χειρότερο από την Beta..

Θες κι εσύ να φας ignore όπως o Ex3lmei που το μόνο που κάνει είναι να γράφει flamebait όπου ποστάρω έτσι;

So be it.

Δημοσ.

Μέσα/έξω/μέσα/έξω/μέσα/έξω/μέσα/έξω.

Πιο της υπομονής beta δεν νομίζω να έχω δεί.

Για το παιχνίδι εντάξει δεν έχω λόγια. Είμαι και diablo fanboy βέβαια αλλα ανυπομονώ για τις 15. Τίποτα άλλο.

Καλύτερο transition απο το diablo 2 σε νέα τεχνολογία δεν θα μπορούσαν να κάνουν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...