Millennium Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Τραγικο παντως να χρειαζεσαι νετ για το single για χιλιους-δυο λογους.Περιμενω αντιδρασεις απτον κοσμο αν και πολλοι μασανε να μιλησουν λογω "σεβασμου" προς τη Blizzard η λογω φανμπουσμου.
Xorxhs! Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Ασε γιατι αμα μπεις θα κλαις τα λεφτα που εδωσες για τον Collector's χαχαχαχαχ ενα fanboy δεν κλαιει ποτέ τα λεφτα που δινει στη μαμα Blizzard
jim22479 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Τραγικο παντως να χρειαζεσαι νετ για το single για χιλιους-δυο λογους.Περιμενω αντιδρασεις απτον κοσμο αν και πολλοι μασανε να μιλησουν λογω "σεβασμου" προς τη Blizzard η λογω φανμπουσμου. σεβασμο μονο στην Σημαια !!!
aris1986 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Tα 59 ευρω για Ελλαδα μιλαμε παντα δεν τα αξίζει!κανα 30αρι οταν παει ναι!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Tα 59 ευρω για Ελλαδα μιλαμε παντα δεν τα αξίζει!κανα 30αρι οταν παει ναι! γενικά δεν αξίζει να δώσεις λεφτά αν δεν το έχεις ψάξει πρώτα... http://www.skroutz.gr/s/317701/Diablo-III.html?keyphrase=diablo+3
Red_Phantom Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Μια χαρά ειναι το game. Συνδρομή δεν έχει. Κλασσικό diablo κυνηγάς το lloot. Οκ και η blizzard, δείτε το και σαν demo PS. Άλλοι θέλουν prepurchase χωρίς να ξέρεις τι αγοράζεις. Γουρούνι στο σακί δλδ. (Μου ήρθε και 1 μήνας swtor free αν και έχω σταματήσει απο τον Γενάρη.....)
MostDef Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 πότε θα είναι UP οι σέρβερ; λέει για 8 PDT θα πέσουν αλλά πότε θα ανέβουν;
Xorxhs! Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 παντως παρατηρω οτι υπαρχει μια απλουστευση στα skills και στα attributes σε σχεση με το diablo 2. Ειναι κριμα, αντι το d3 να γίνει πιο 'πολυπλοκo' λόγω προηγούμενης εμπειριας, να υπεραπλουστευεται με αυτον τον τρόπο. I blame marketing golden boys....
alan2 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 ακομα δεν εχουμε δει τελική μορφή, αλλα ειναι και οτι εχει instance μονο .
nevermore Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Πρώτες εντυπώσεις από το game πολύ θετικές,(ατμόσφαιρα, γραφικά, μουσική) λίγο στο gameplay θέλει συνήθεια, και όπως είπε και ο φίλος παραπάνω και εμένα με ψιλοχάλασε η απλούστευση στα skills και στα attributes. Μέχρι στιγμής έχω παίξει με βάρβαρο και demon hunter και νομίζω ότι ο demon τα σπάει
Chrisxxx Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Εχω παιξει μονο με demon hunter και θα συμφωνησω ότι τα σπαει.. Ο Χειρισμός μου πήρε 10" για να τον συνηθισω, ειναι ίδιος αλλωστε με αυτον του diablo 2, μου αρεσε πολύ η ατμόσφαιρα και στους ανοιχτους και στους κλεισους χώρους (ειδικά στους κλειστους) οπως και η μουσικη. Για γραφικά δεν έχω γνώμη γιατι δεν με απασχολουν αλλά μου φανηκαν καλα. Και σε εμενα δεν αρεσε η υπεραπλουστευση των σκιλς αλλά είναι ότι πρέπει γι' αυτο που ψαχνω αυτη τη περιοδο, ενα mindless hack&slash, τουλάχιστον στα 2 πρώτα λεβελ.
manost Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Τελείωσα κι εγώ με τον barbarian τη beta και τώρα δεν μπορώ να συνδεθώ. Μόλις τα καταφέρω θα δοκιμάσω και τον demon hunter, να δω τί παίζει και μ' αυτόν. Επειδή κάπου χάθηκα με τα classes και ο αδερφός μου στα D & DII έπαιζε με την amazon, αν θέλεις στο DIII να παίξεις με τόξο και fireball, υπάρχει κάποιο class που να τα συνδιάζει; Ίσως ο wizard;
Chrisxxx Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Χμμμμ, δε νομιζω. O Demon Hunter έχει τόξα, ασπιδα και μικρά σπαθια, δεν ειδα να εχει σπελλς, ο wizard λογικά θα έχει staff και κανα wand.
Προτεινόμενες αναρτήσεις