Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Τι θα γινει δηλαδη αν καποιες μερες (και στην αρχη αναμενεται) εχει αρκετο φορτο ετσι ωστε εγω να μην μπορω να παιξω ουτε single?

ετοιμάσου για realms... :-D

Εμενα με νοιαζει οτι εδω που ειμαι το Internet μου ειναι ασταθες, μια πεφτει, μια ερχεται. Τι θα γινει δηλαδη? Θα με πεταξει καθε τρεις και λιγο εξω ακομα και στο single player?

qq :P

ευκαιρίες να πρήξεις μπάλες στον ISP μέχρι να το φτιάξει...

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κοίτα, αν κρίνεις από τον εαυτό σου για το "μούσκαροι" δικαίωμά σου, εγώ μια φορά δε θεωρώ τον εαυτό μου "μούσκαρο".

Τα έχουμε ξαναπει άπειρες φορές...

Ειναι τουλαχιστον γελοιο να νομιζει καποιος οτι το προβλημα ειναι η πειρατεια και γι αυτο κανουν οτι κανουν οι εταιριες. Οσο για του "μουσκαροι" ναι θεωρω τον εαυτο μου ετσι ακριβως οπως και τους αλλους που επικροτουν τετοιες κινησεις με τα λεφτα τους. Ευτυχως εχω καταφερει να αποφυγω πολλα παιχνιδια με τετοια τακτικη αλλα σε καποια τα εχω σκασει και Diablo 3 θα ειναι ενα απο αυτα (εστω και αρκετα αργοτερα). Δεν υπαρχει καμια δικαιολογια για το μονιμο online στο single player, απολυτως καμια.

Δημοσ.

Σωστα...εμεις οδηγησαμε την Blizzard να πουλα το παιχνιδι σε DD Μορφη 50 ευρω. Και σε retail μορφη xtypa kai 60αρι.

Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος αλλά σε DD δεν είναι ακριβότερο από ό,τι σε retail και μάλιστα το συζητούσαμε και λέγαμε ότι είναι έτσι για να μην κλείσουν τα μαγαζιά και γιατί το DD είναι πιο γρήγορο και άμεσο; (επίσημη δικαιολογία ας πούμε) ?

Το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει καμια ερευνα που να αποδεικνυει οτι η δρακοντεια DRM καταπολεμα την πειρατεια. Το αντιθετο συμβαινει. Επισης δες και παραδειγματα με παιχνιδια που οι developers ηταν πολυ τιμιοι απεναντι στους gamers και τα παιχνιδια πουλησαν εκατομμυρια.

Το diablo 3 το 90% θα το αγραζαν original για να παιξουν online. Ειναι υπερβολη να πρεπει να ειναι καποιος μονιμα συνδεδεμενος στο internet για να παιξει. Και τελος παντων αυτους που δεν εχουν internet τι θα τους κανουμε; Στην πυρα;

Συμφωνώ με τους προβληματισμούς σου. Και εγώ θεωρώ ότι είναι υπερβολή που δεν έχει offline single. Παρόλο που ελάχιστοι θα το αγόραζαν αν ήταν να παίξουν μόνο single offline. Θα περίμεναν να βγει σπασμένο στο internet.

Ειναι τουλαχιστον γελοιο να νομιζει καποιος οτι το προβλημα ειναι η πειρατεια και γι αυτο κανουν οτι κανουν οι εταιριες. Οσο για του "μουσκαροι" ναι θεωρω τον εαυτο μου ετσι ακριβως οπως και τους αλλους που επικροτουν τετοιες κινησεις με τα λεφτα τους. Ευτυχως εχω καταφερει να αποφυγω πολλα παιχνιδια με τετοια τακτικη αλλα σε καποια τα εχω σκασει και Diablo 3 θα ειναι ενα απο αυτα (εστω και αρκετα αργοτερα). Δεν υπαρχει καμια δικαιολογια για το μονιμο online στο single player, απολυτως καμια.

Αν δεν το κάνουν για την πειρατεία τότε γιατί το κάνουν;

Δημοσ.

Η ερωτηση ειναι ρητορικη? Αν σε περιπτωση δεν ειναι παντως προφανως και σου εχει ξεφυγει το νεο real money auction house.

Δημοσ.

Η ερωτηση ειναι ρητορικη? Αν σε περιπτωση δεν ειναι παντως προφανως και σου εχει ξεφυγει το νεο real money auction house.

Ναι επειδή είναι αναγκαστικό,δεν μπορείς να κάνεις trade με in game gold...

Δημοσ.

Είναι μια υπόθεση που συζητάγαμε με την παρέα μου εχθές για τον λόγο που το diablo 3 είναι μόνο online.

Όπως θα ξέρετε το innovating σύστημα με το lag free που έχει ενσωματώσει η blizzard στο diablo είναι το εξής:

όλες οι πράξεις θα γίνονται εσωτερικά (σε local mode) στο p.c σου και θα στέλνεται στον server μόνο το αποτέλεσμα.

Αυτό έχει ως επακόλουθο να μειωθεί δραματικά το input latency και το ping προφανώς :D

Αν λοιπόν το single player δεν ήθελε καθόλου internet τότε θα ήταν θέμα χρόνου να βρουν τους αλγόριθμους που γίνονται οι πράξεις και να τους κάνανε modify.Με το να συνδέεσαι κάθε φορά online για να παίξεις προφανώς από πίσω σου κατεβάζει κάτι kb για να αλλάζουν τα "κλειδώματα" ίσως που έχουν για να μην μπορείς εσύ να το σπάσεις ή και να το σπάσεις να μην έχει κανένα νόημα :)

Just my 2 cents χωρίς να το έχω διαβάσει κάπου.

Δημοσ.

Έφτασα έναν Witch Hunter μέχρι εκεί που μπορεί να φτάσει στην open beta, ξεκίνησα κι έναν Monk. Πόσα χρόνια είπαμε πως πέρασαν από το Diablo II? 10; 15; 20; Πραγματικά, σα να μην πέρασε μια μέρα :P Για μένα αυτό το παιχνίδι είναι μέτριο. Και να το αγόραζα αμφίβολο αν θα το τερμάτιζα, όπως έγινε και με το Diablo II.

Καλή διασκέδαση και καλή συνέχεια στους υπόλοιπους που θα το παίξουν :)

Δημοσ.

Είναι μια υπόθεση που συζητάγαμε με την παρέα μου εχθές για τον λόγο που το diablo 3 είναι μόνο online.

Όπως θα ξέρετε το innovating σύστημα με το lag free που έχει ενσωματώσει η blizzard στο diablo είναι το εξής:

όλες οι πράξεις θα γίνονται εσωτερικά (σε local mode) στο p.c σου και θα στέλνεται στον server μόνο το αποτέλεσμα.

Αυτό έχει ως επακόλουθο να μειωθεί δραματικά το input latency και το ping προφανώς :D

Αν λοιπόν το single player δεν ήθελε καθόλου internet τότε θα ήταν θέμα χρόνου να βρουν τους αλγόριθμους που γίνονται οι πράξεις και να τους κάνανε modify.Με το να συνδέεσαι κάθε φορά online για να παίξεις προφανώς από πίσω σου κατεβάζει κάτι kb για να αλλάζουν τα "κλειδώματα" ίσως που έχουν για να μην μπορείς εσύ να το σπάσεις ή και να το σπάσεις να μην έχει κανένα νόημα :)

Just my 2 cents χωρίς να το έχω διαβάσει κάπου.

final-facepalm-face-palm-fail-demotivational-poster-1248281712.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...