Stavrakas13 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Μα για αυτό το κάνουν Stress Testing για να προετοιμαστούν,τι δηλαδή ξαφνικά έγιναν φιλάνθρωποι και θέλουν να παίξουν όλοι? Όχι φίλε,θέλουν να δουν πόσα μπορεί να σηκώσει ένας και μόνο σερβερ..
BlackScorpionX Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Μα για αυτό το κάνουν Stress Testing για να προετοιμαστούν,τι δηλαδή ξαφνικά έγιναν φιλάνθρωποι και θέλουν να παίξουν όλοι? Όχι φίλε,θέλουν να δουν πόσα μπορεί να σηκώσει ένας και μόνο σερβερ.. Έτσι ακριβώς. Και καλή κίνηση κατά τη γνώμη μου αλλά πλέον περιμένω να πάει ΚΑΛΑ στις 15-5. Εντάξει δεν περιμένω να μπω αμέσως αλλά περιμένω να μπω μέσα σε 30 λεπτά - 1 ώρα και να παίζω κανονικά.
ikaruga24 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Έτσι ακριβώς. Και καλή κίνηση κατά τη γνώμη μου αλλά πλέον περιμένω να πάει ΚΑΛΑ στις 15-5. Εντάξει δεν περιμένω να μπω αμέσως αλλά περιμένω να μπω μέσα σε 30 λεπτά - 1 ώρα και να παίζω κανονικά. Η καλη κινηση θα ηταν να ειχαν το single player ελευθερο απο το internet αλλα ειμαστε τοσο μουσκαροι που ειμαστε ικανοι να δικαιολογησουμε τα παντα. Δηλαδη δες τι γραφεις, για ενα παιχνιδι που εχει single player...να περιμενεις...μιση-μια ωρα για να μπεις να παιξεις...
Stavrakas13 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Θα στο ξαναπώ ikaruga ο περισσότερος κόσμος θα παίξει Multi μεταξύ αυτών και εγώ. Αν έπαιζες Diablo 2 στο Bnet και ήξερες τι γινόταν με bugged και imported items δεν θα τα έλεγες αυτά.
aris1986 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Θα στο ξαναπώ ikaruga ο περισσότερος κόσμος θα παίξει Multi μεταξύ αυτών και εγώ. Αν έπαιζες Diablo 2 στο Bnet και ήξερες τι γινόταν με bugged και imported items δεν θα τα έλεγες αυτά. E ναι προστατεύει την επιχείρηση της η blizzard.
Stavrakas13 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δεν ξέρω τι άλλο προστατεύει,φτάνει που θα έχω καλύτερο online gaming experience...
Xorxhs! Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 οι servers είναι κατω αυτη τη στιγμή? Ή να συνεχιζω να προσπαθώ να κανω login?
lefteris210 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 ειναι full o server..... εχει δίκαιο ο φίλος παραπάνω , τουλάχιστον έπρεπε να σε αφήσει να παίξεις το Single Player χωρίς να σου σπάει τα @@.
screaming_trees Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 οι servers είναι κατω αυτη τη στιγμή? Ή να συνεχιζω να προσπαθώ να κανω login? Ασε γιατι αμα μπεις θα κλαις τα λεφτα που εδωσες για τον Collector's χαχαχαχαχ
lefteris210 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 κατάφερα έπαιξα κανένα 30 λεπτο , φαίνεται πολύ καλοφτιαγμένο με τρομερή ατμόσφαιρα!! το κόβω χαλαρά best seller όπως και το diablo 2.
BlackScorpionX Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Η καλη κινηση θα ηταν να ειχαν το single player ελευθερο απο το internet αλλα ειμαστε τοσο μουσκαροι που ειμαστε ικανοι να δικαιολογησουμε τα παντα. Δηλαδη δες τι γραφεις, για ενα παιχνιδι που εχει single player...να περιμενεις...μιση-μια ωρα για να μπεις να παιξεις... Κοίτα, αν κρίνεις από τον εαυτό σου για το "μούσκαροι" δικαίωμά σου, εγώ μια φορά δε θεωρώ τον εαυτό μου "μούσκαρο". Τα έχουμε ξαναπει άπειρες φορές και δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να τα ΞΑΝΑλέμε. Τέλοσπάντων. Όλοι θα θέλαμε να έχει offline single player. Δυστυχώς η τάση είναι όλα να είναι online για την καταπολέμηση της πειρατίας. Αυτή είναι η αλήθεια, αυτή είναι η εξέλιξη, μας βγάζει από τη βόλεψή μας, το ξέρω και εμένα δε μου αρέσει. Και εγώ θα ήθελα να έχει offline single player άσχετα αν θα έπαιζα με τη μια multi Είναι μια κίνηση να προστατέψουν το κέρδος τους. Δε μου αρέσει, το κατακρίνω αλλά κατανοώ τους λόγους που τους οδήγησαν σε αυτό και ίσως αν ήμουν στη θέση τους να έκανα το ίδιο. Είμαι ευχαριστημένος από τα υπόλοιπα οπότε θα παίξω παρόλο που δε μου αρέσουν μερικά πραγματάκια. Σε άλλους φαίνοται περισσότερο αρνητικά και δε θα παίξουν, ο καθένας με τις απόψεις του, όπως νομίζει. Και αν έχεις όρεξη, να κάνουμε και λίγο αυτοκριτική, η πλειοψειφία τα παιχνίδια τα κατεβάζει αβέρτα τζάμπα οπότε κάπου, ο καθένας στο ποσοστό του, οδηγήσαμε τις εταιρείες σε αυτό το δρόμο. Δεν είναι το σωστό τοπικ για τέτοια κουβέντα αλλά το λέω για να δείξω ότι πρέπει να υπάρχει μια σφαιρική αντίληψη των πραγμάτων και όχι μόνο ό,τι μας βολεύει.
SPANK Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Πολύ σωστή κίνηση έκανε η blizzard κατα την γνώμη μου, θέλει να δει σε καταστάσεις stress δηλαδή που θα μπαίνει ολος ο κόσμος ποσο μπορεί να αντέξει ο server ωστε να προλάβει πιθανά προβλήματα στο release. Επίσης για πολοστή φορά μην ξεχνάμε οτι δεν υπάρχουν servers για το παιχνίδι ακόμα στην ευρώπη (αυτο θα γίνει με το release) οποτε έχουμε και τα διάφορα προβλήματα. Οσο δεν ηταν open beta και για περιορισμένο αριθμό ατόμων ολα καλα και ωράια τι γίνεται όμως οταν μπει ενας μεγάλος αριθμός μέσα ? εχουμε τα ταδε προβλήματα οποτε και προσπαθούμε να κάνουμε τις οποιες παραμετροποιήσεις στους servers για να μην παρατηρηθούν ξανά. Απλα πρέπει να καταλάβουμε οτι σκοπος του stress test κυρίως ειναι να τεσταριστούν τα μηχανήματα και οχι να παίζουμε smooth το παιχνίδι απο θέμα lag , αποσυνδέσεις κτλπ Μπορεί να ειναι σπαστικό για οσουν θέλουν να δουν το παιχνίδι εστω και για λίγο αλλα ετσι ειναι δυστηχώς ο σκοπός του stress test
screaming_trees Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Κοίτα, αν κρίνεις από τον εαυτό σου για το "μούσκαροι" δικαίωμά σου, εγώ μια φορά δε θεωρώ τον εαυτό μου "μούσκαρο". Τα έχουμε ξαναπει άπειρες φορές και δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να τα ΞΑΝΑλέμε. Τέλοσπάντων. Όλοι θα θέλαμε να έχει offline single player. Δυστυχώς η τάση είναι όλα να είναι online για την καταπολέμηση της πειρατίας. Αυτή είναι η αλήθεια, αυτή είναι η εξέλιξη, μας βγάζει από τη βόλεψή μας, το ξέρω και εμένα δε μου αρέσει. Και εγώ θα ήθελα να έχει offline single player άσχετα αν θα έπαιζα με τη μια multi Είναι μια κίνηση να προστατέψουν το κέρδος τους. Δε μου αρέσει, το κατακρίνω αλλά κατανοώ τους λόγους που τους οδήγησαν σε αυτό και ίσως αν ήμουν στη θέση τους να έκανα το ίδιο. Είμαι ευχαριστημένος από τα υπόλοιπα οπότε θα παίξω παρόλο που δε μου αρέσουν μερικά πραγματάκια. Σε άλλους φαίνοται περισσότερο αρνητικά και δε θα παίξουν, ο καθένας με τις απόψεις του, όπως νομίζει. Και αν έχεις όρεξη, να κάνουμε και λίγο αυτοκριτική, η πλειοψειφία τα παιχνίδια τα κατεβάζει αβέρτα τζάμπα οπότε κάπου, ο καθένας στο ποσοστό του, οδηγήσαμε τις εταιρείες σε αυτό το δρόμο. Δεν είναι το σωστό τοπικ για τέτοια κουβέντα αλλά το λέω για να δείξω ότι πρέπει να υπάρχει μια σφαιρική αντίληψη των πραγμάτων και όχι μόνο ό,τι μας βολεύει. Σωστα...εμεις οδηγησαμε την Blizzard να πουλα το παιχνιδι σε DD Μορφη 50 ευρω. Και σε retail μορφη xtypa kai 60αρι. Το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει καμια ερευνα που να αποδεικνυει οτι η δρακοντεια DRM καταπολεμα την πειρατεια. Το αντιθετο συμβαινει. Επισης δες και παραδειγματα με παιχνιδια που οι developers ηταν πολυ τιμιοι απεναντι στους gamers και τα παιχνιδια πουλησαν εκατομμυρια. Το diablo 3 το 90% θα το αγραζαν original για να παιξουν online. Ειναι υπερβολη να πρεπει να ειναι καποιος μονιμα συνδεδεμενος στο internet για να παιξει. Και τελος παντων αυτους που δεν εχουν internet τι θα τους κανουμε; Στην πυρα;
ikaruga24 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Θα στο ξαναπώ ikaruga ο περισσότερος κόσμος θα παίξει Multi μεταξύ αυτών και εγώ. Αν έπαιζες Diablo 2 στο Bnet και ήξερες τι γινόταν με bugged και imported items δεν θα τα έλεγες αυτά. Μιλησα για single player, οχι για Multi. Ειναι μαλακια να χρειαζομαι μονιμη συνδεση για να παιξω single player. Απο τη beta φενεται οτι το πραγμα δεν παει καλα. Τι θα γινει δηλαδη αν καποιες μερες (και στην αρχη αναμενεται) εχει αρκετο φορτο ετσι ωστε εγω να μην μπορω να παιξω ουτε single? Δεν με νοιαζει τι θα κανει ο περισσοτερος κοσμος. Εμενα με νοιαζει οτι εδω που ειμαι το Internet μου ειναι ασταθες, μια πεφτει, μια ερχεται. Τι θα γινει δηλαδη? Θα με πεταξει καθε τρεις και λιγο εξω ακομα και στο single player?
Προτεινόμενες αναρτήσεις