Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μεγάλη απογοήτευση. Είναι ανέτοιμοι για το beta πόσο μάλλον για το κανονικό παιχνίδι στις 15/5. Προσπαθώ εδώ και 3 ώρες να μπώ χωρίς καμία επιτυχία. Να το έχουν να το χαίρονται το stress beta τους. Απεγκατάσταση και πίσω στο WoW.

κλασικος καθυστερημενος

Δημοσ.

εχω account. Μετα το Σ/Κ θα συνεχιστει η Open beta ή θα ισχυει οτι ισχυε μεχρι την κυκλοφορια του;

Την δευτέρα τελειώνει η Open Beta

Δημοσ.

παιδια τι barbarian και μ***** μου λετε , εβαλα μια ωραία κοπελίτσα hardcore mode wizard και την παίζω με bow και μαγικα , τρομερό και με βαθμο δυσκολίας .

Δημοσ.

Κατέβασα το Beta client. Όταν το τρέχω, γράφει στην αρχή updating files και μετά πετάει error και δεν προχωράει στην εγκατάσταση.

Στο batlle net support λέει για corrupted file. Ξαναπροσπάθησα 2-3 φορές να το κατεβάσω, αλλά κάνει συνέχεια το ίδιο.

στην επιλογή γλώσσας έβαλα English (EU).

Καμιά ιδέα κανένας;

googlare το error , τι ερρορ σου βγάζει

καλα ναι και μετα ξύπνησες

αμα αναφέρεσε σε μένα , ασε ρε γατααακι , θα τα πουμε στο pvp ! haha

Δημοσ.

stress test κάνουν

όλοι οι server είναι κάτω αυτή τι στιγμή

κανείς δεν παίζει

μόνο log in

αμα αναφέρεσε σε μένα , ασε ρε γατααακι , θα τα πουμε στο pvp ! haha

:devil: :devil: :devil:

Δημοσ.

γκουχ γκουχ, αν ηταν αλλο game τα μπινελικια με την ερασιτεχνικοτιτα του login κλπ θα ηταν σελιδες και σελιδες.

• Moderators
Δημοσ.

Όσοι παίξατε με τον Βάρβαρο, λόγω φωνής, όταν άρχιζε να σφάζει κόσμο αβέρτα, δεν περιμένατε να αρχίσει να φωνάζει "ZEUUUUUUUUUUUUS!!"; :P

Ναι οκ, δεν είναι ο ίδιος VA, αλλά δεν Kratos-ίζει; :P

Δημοσ.

εγω ξυπνησα στις 5 το πρωι για να μπω!. :lol: και απο τοτε δεν βγηκα απο το παιχνιδι μηπως και δεν μπορουσα να ξαναμπω. τωρα παιζω με wizard

Δημοσ.

Το game γενικά είναι αψογο. Animation φοβερό γραφικά πλήρως λειτουργικά , ωραία ατμόσφαιρα.

Αλλά... το consept έχει παραμείνει 1998, νταξει να το παίξουμε αλλά μετά παμε για άλλα.

Δημοσ.

ειμαι στην beta 2 μηνες τωρα . Ποτε δεν ειχε παρατηρηθει το φαινομενο το χθεσινο ( σημερα δεν ξερω ειμαι στην δουλεια ) με το να μην μπορω να κανω login 4 ωρες .......Ελπιζω στις 15/5 να μην πεσει ολο το internet ......

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...