Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως τα κατάφερες :-( εμένα ότι αι να κάνω κολλάει για δύο λεπτά η οθόνη . Μετά με ΑΕΙ στο loading screen .κολλάει πάλι.και μετά μ πετάει.μυνημα πως δεν μπορώ να μπω :-( και μ απλό .start game πάλι το ίδιο κάνει :-(

Δημοσ.

Επαιξα μιση ωρα. Ειμαι αρκετά πιωμένος για να έχω αποψη ή να καταλαβαινω τι εγινε. Καλο πρέπει να ηταν. Η συνεχεια αυριο.

Δημοσ.

ok λοιπον ας γευτω πρωτος το πικρο ποτηρι της κατακραυγης. :mrgreen:

το παιχνιδι απλα ...... δεν με εντυπωσιασε.

μια ακομη επαναληψη των neverwinter nights, προηγουμενων diablo , κ.α παρομοιων παιχνιδιων με καποιες επιπλεον προσθηκες οπως πχ το ah.

ατμοσφαιρικο,εθιστικο gameplay, αλλα νομιζω πως απευθύνεται σε συγκεκριμενο κοινο.

ειτε αυτων που αγαπουν το diablo lore , ειτε εκεινων που τους αρεσουν τα hack’n’slash παιχνιδια.

ισως με το pvp και τα hc modes να κρατησουν κοσμο , αλλα αμφιβαλλω αν διαρκεσει αρκετα στο χρονο ....

Δημοσ.

Πως τα κατάφερες :-( εμένα ότι αι να κάνω κολλάει για δύο λεπτά η οθόνη . Μετά με ΑΕΙ στο loading screen .κολλάει πάλι.και μετά μ πετάει.μυνημα πως δεν μπορώ να μπω :-( και μ απλό .start game πάλι το ίδιο κάνει :-(

Δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο, ειλικρινά. Μόλις την τελείωσα κιόλας. Χορταστικό το Beta.

Δημοσ.

Μόλις τελείωσα και εγώ με ένα φίλο ένα playthrough με Barbarian+Monk και ένα με Demon Hunter+Witch Doctor (το έκανα και rec αυτό ίσως το ανεβάσω κάποια στιγμή). To 2o μας πήρε λιγότερο από 1μιση ώρα. Είχε λίγο lag αλλά τίποτα τρομερό. Η δυσκολία της beta είναι easy-mode αν και δεν νομίζω να είναι έτσι στο final.

Όσο για το παιχνίδι δεν μετάνιωσα που το έκανα preorder, αλλά η αλήθεια είναι ότι χαίρομαι κιόλας που το πρόλαβα γύρω στα 35ε γιατί μου φαίνεται λίγο υπερβολικό το ποσό των 60ε.

Το Σ/Κ θα ρίξουμε μια ματιά και στα υπόλοιπα classes ο καθένας και ίσως και δεύτερη σε αυτά που παίξαμε ήδη γιατί δεν αποφασίσαμε ακόμα με τι θα παίξουμε στο retail

Δημοσ.

Kαι γω παιζω τωρα αλλα μεχρι στιγμης δεν εντυπωσιαστηκα!

To titans quest πιο πολυ με εντυπωσίασε!

Τεσπα δεν εχω δει ουτε το 0,01% για να μιλαω αλλα μαλλον το παιχνιδι θα δείξει στην τελικη μορφη και με τα updates.

Exiled#2413

Oποιος θελει να δοκιμασουμε ονλινε/ΛΑΝ whatever

Δημοσ.

Εγώ με ένα φιλαράκι τελειώσαμε την beta, wizard - barbarian.

Καλές εντυπώσεις, ωραία, σκοτεινή αρρωστημένη ατμόσφαιρα, όπως αρμόζει σε ένα diablo.

Τα dungeons σου δίνουν την αίσθηση ότι είναι πιο μεγάλα και από το μεγαλύτερο πολυκατάστημα αλλά δε βαριέσαι, έχουν ωραία ατμόσφαιρα. Τα γραφικά καλά ακόμα και εγώ που τα είχα στο minimum και μουσική ατμοσφαιρική όπως πρέπει.

Πολλές λεπτομέρειες στο σκηνικό που ίσως θα μπορούσαν να βάλουν μια επιλογή για να τις κόψουν για αυτούς που δεν έχουν δυνατά μηχανήματα.

Το gameplay είναι πανεύκολο, δε δυσκολέυτικα καθόλου. Άλλωστε πατάει στα προηγούμενα diablo με ορισμένες βελτιώσεις.

Το ΑοΕ loot για gold - health είναι κατά τη γνώμη μου μεγάλη προσθήκη όπως και το crafting που το δοκίμασα.

Τα skills λειτουργούν διαφορετικά από ότι τα είχαμε συνηθίσει, έχουν δλδ κάποιες μικρές αλλαγές αλλά μπαίνεις στο νόημα γρήγορα.

Εξαιρετική δουλειά έχει γίνει στο help-info με το mouse over αλλά και γενικώς στα "tutorial-tips" που σου βγάζει. Απλά, περιεκτικά και εξαιρετικά χρήσιμα.

Μην έχοντας διαβάσει και για το παιχνίδι (εκτός από λίγα για το RMAH και μερικά άλλα) περίμενα η κάμερα να γυρνάει αλλά δε βρήκα τέτοια λειτουργία. Ίσως μου ξέφυγε.

Παρόλο που παίζαμε σε US server το latency ήταν καλό (220-230 ms) και το παιχνίδι κύλαγε όμορφα. Άρα όταν με το καλό σηκωθούν και οι Ευρωπαϊκοί servers υπολογίζω ελάχιστο lag, κάτω από 100 ms.

Ελπίζω αύριο να μπορέσω να ξαναπαίξω και να δοκιμάσω και τις άλλες κλάσεις.

Over n out :mrgreen:

Δημοσ.

Κι εγώ με Barbarian την τελείωσα πάντως και αφιέρωσα λιγο χρόνο στα άλλα classes.

Πρώτες εντυπώσεις κατά σειρά προτίμησης:

Barbarian > Monk > Demon Huntress > Wizzard > Witch Doctor

Δημοσ.

Μόνο σε εμένα φάνηκε λίγο ανούσιο δεξί και αριστερό spam clicks?

Σε μια δόση συνειδητοποίησα ότι έπαιζα με το ένα χέρι μόνο και το άλλο το είχα στον αγκώνα μου...

Μάρεσε αυτό με τα crafts (δλδ έχει νόημα να σηκώνεις τα items από κάτω), αλλά πολύ eazy mode :P

Μόνο barbarian έπαιξα σήμερα και τον πήγα 10 lvl και σαν skills μου άρεσε το chain (αν και για να targetareis θες λίγο practise) και λίγο το leap που και αυτό όμως περίμενα κάτι καλύτερο σαν εφέ.

Σε γενικές γραμμές καλούλι αλλά 60 ευρώ δεν τα έδινα με ΤΙΠΟΤΑ αν το παιχνίδι συνεχίζεται σε τέτοιο ρυθμό(pointless clicks)

Δημοσ.

τα dungeons αλλαζουν καθε φορα?επαιζα μονος μου κ ειχα περασει το cathredal dungeon την πρωτη φορα που πας,μετα ξεκινησα με εναν φιλο μου απο την αρχη κ οταν φτασαμε παλι στο cathreadal dungeon για πρωτη φορα το map ηταν τελειος διαφορετικο,δεν ξερω αν ηταν ετσι κ στα παλια diablo δν ειχα ασχοληθει καθολου

Δημοσ.

Το Micro-Stuttering φτιάχτηκε αρκετά από ότι είδα..

Πλέον δεν το καταλαβαίνεις σχεδόν καθόλου.

Αργότερα θα είμαι και' γω μέσα οπότε όποιος ψήνεται για 4 άτομα party, είμαι μέσα.

Δημοσ.

Ρε παιδιά πώς παίζετε με κάποιον φίλο σας; εγώ που μπήκα όταν έκανα open game to public δε μου δίνει κάποια πληροφορία, και σκάνε άσχετοι μέσα, ενώ όταν πάω να κάνω public games απλά με βάζει πάλι όπου νάναι.

Δημοσ.

Μόνο σε εμένα φάνηκε λίγο ανούσιο δεξί και αριστερό spam clicks?

Σε μια δόση συνειδητοποίησα ότι έπαιζα με το ένα χέρι μόνο και το άλλο το είχα στον αγκώνα μου...

Μάρεσε αυτό με τα crafts (δλδ έχει νόημα να σηκώνεις τα items από κάτω), αλλά πολύ eazy mode :P

Μόνο barbarian έπαιξα σήμερα και τον πήγα 10 lvl και σαν skills μου άρεσε το chain (αν και για να targetareis θες λίγο practise) και λίγο το leap που και αυτό όμως περίμενα κάτι καλύτερο σαν εφέ.

Σε γενικές γραμμές καλούλι αλλά 60 ευρώ δεν τα έδινα με ΤΙΠΟΤΑ αν το παιχνίδι συνεχίζεται σε τέτοιο ρυθμό(pointless clicks)

Όλα τα Diablo σε τέτοιο στυλ ήταν και θα είναι..

Το θέμα είναι ότι η Beta έχει μόνο Normal επίπεδο, όταν θα δοκιμάσεις Inferno με 4 άτομα στο Final θα καταλάβεις ότι τα πράγματα σφίγγουν πολύ, την στιγμή που και ένα απλό Mob θα μπορεί να σε σκοτώσει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...