Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήγα να βρω ισοδύναμες φράσεις με το "εκτός τόπου και χρόνου" και για αποτελέσμα είχα αυτό

KYRIAKOS GKLEZAKOS

Καλως τον fantasy μετοχο της Blizzard...ετοιμασου στις 15 Μαιου να πατας σαν τρελος το reconnect. :-D

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πήγα να βρω ισοδύναμες φράσεις με το "εκτός τόπου και χρόνου" και για αποτελέσμα είχα αυτό

KYRIAKOS GKLEZAKOS

epic comment is epic

Πάω να φάω κάνα ραβανί να γλυκαθώ!

Δημοσ.

Καλως τον fantasy μετοχο της Blizzard...ετοιμασου στις 15 Μαιου να πατας σαν τρελος το reconnect. :-D

Και εσύ ετοιμάσου για την φιέστα του Ολυμπιακού ... άντε double πάλι φέτος ...

Δημοσ.

Εμένα μετά από αρκετή ώρα αναμονής μού βγάζει 'you have been disconnecting from battle.net service'.

Έχω επιλέξει αμερικάνικο server.

Δημοσ.

Συνηδητοποιείς οτι κράζεις την Blizzard όταν:

1)Άνοιξε την Beta σε όλους για Stress Testing και όχι για να περάσουν όλοι καλά.

2)Αυτήν την στιγμή κατεβάζει και προσπαθεί να κάνει log in κόσμος όχι μόνο απο Ελλάδα αλλά απο όλο τον κόσμο

3) Όλα αυτά γίνονται σε έναν σερβερ που βρίσκεται Αμερική.

Αναλογίσου τα αυτά και μετά βαθμολόγησε το προηγούμενο σου σχόλιο στο ηλιθιόμετρο ή trollometro από 1 μέχρι το 10

P.s Συμβουλή μου είναι να είσαι γενναιόδωρος...

• Super Moderators
Δημοσ.

Υ.Γ 1

Και ειστε τοσο θυματα που οσοι το εχετε αγορασει δεν θα μπορειτε να το παιξετε απο τη 1η μερα και απο την αλλη οι "κλεφτες" θα το παιζουν ανετα χωρις κανενα περιορισμο.

θα σηκωθούν "private servers" χωρίς bugs από day 1? cool story bro :P

Δημοσ.

Το ηλιθιομετρο το εχεις αποκλειστικα εσυ και ολα τα ανεγκεφαλα fanboys της καθε εταιριας και μαλιστα το εχεις βαλει καλα μεσα σου μην στο φαει κανενας αλλος...αλλα εδω μεσα πλεον εχει καταντησει χωρος που ο καθε ανεγκεφαλος ανηλικος μπορει να βριζει και να προσβαλει οποιον προσπαθει να εκφερει μια αποψη που δεν ειναι wow και θα μαμει και σπερνει οποτε ατομακια σαν και σενα μπορουν και υπαρχουν.

Υ.Γ

Προφανως δεν θα ανοιξω διαλογο με ανεγκεφαλους...οι υπολοιποι καταλαβανε πολυ καλα τι γραφω και τι προσπαθω να πω.

Δημοσ.

P.s Συμβουλή μου είναι να είσαι γενναιόδωρος...

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

Υ.Γ.

πηρα τηλ. την Forthnet και τους ενημέρωσα να με γυρισουν σε fastpath, μπας και....

μου απαντησαν απο αύριο ! τους λεω τι αύριο ? θα χασω 24 ώρες απο το οpen beta του Diablo ???

ακόμα πρέπει να γελάει ο τυπος στην τεχνικη υποστηριξη

:D :D

Δημοσ.

οκ, και εγώ ρωτάω κάτι απλό... ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΝΑ ΤΡΟΛΛΑΡΕΙΣ σε section με fanboys? πες οτι γουστάρεις να ακούσεις να ακούσεις ξανά τα τροπάρια της Μ. Εβδομάδας και άσε τις δικαιολογίες

Δημοσ.

Το ηλιθιομετρο το εχεις αποκλειστικα εσυ και ολα τα ανεγκεφαλα fanboys της καθε εταιριας και μαλιστα το εχεις βαλει καλα μεσα σου μην στο φαει κανενας αλλος...αλλα εδω μεσα πλεον εχει καταντησει χωρος που ο καθε ανεγκεφαλος ανηλικος μπορει να βριζει και να προσβαλει οποιον προσπαθει να εκφερει μια αποψη που δεν ειναι wow και θα μαμει και σπερνει οποτε ατομακια σαν και σενα μπορουν και υπαρχουν.

Υ.Γ

Προφανως δεν θα ανοιξω διαλογο με ανεγκεφαλους...οι υπολοιποι καταλαβανε πολυ καλα τι γραφω και τι προσπαθω να πω.

Άποψη ε?

Αν κάποιος διαβάσει το ποστ εκείνο και το ερμηνεύσει(αν είναι δυνατόν να γίνει κάτι τέτοιο)

Θα δεί εσένα να υποτιμάς την νοημοσύνη μας να μας αποκαλείς εμμέσως πρόβατα και ηλίθιους και μετά fanboys

Αν ο καθένας δικαιούται να παραθέτει τέτοιες απόψεις χωρίς αντίλογο τότε χέσε μέσα αδερφέ

Άντε και χρονια πολλά...

Δημοσ.

αλλα εδω μεσα πλεον εχει καταντησει χωρος που ο καθε ανεγκεφαλος ανηλικος μπορει να βριζει και να προσβαλει οποιον προσπαθει να εκφερει μια αποψη...

όταν η αποψη σου ομως προσβάλλει ήδη καποια άτομα μην περιμένεις εσένα να σου συμπεριφερθουν με το...γάντι....

πόσταρες σε συγκεκριμένο θέμα για συγκεκριμένο παιχνιδι που απευθυνεται σε συγκεκριμένα ατομα για να τους την μπεις με την χαζομάρα σου ? (σου εξηγησαν ηδη αλλοι γιατι ειπες χαζομαρα) και μετα περιμένεις τι ? να σου πουμε και ευχαριστώ ?

τσκ τσκ τσκ...εμεις ειμαστε οι ανεγκεφαλοι fanboys....εσύ τι ακριβώς είσαι που ενω είναι Παρασκευη δεν εχεις κατι καλυτερο να κανεις απο το να κραζεις καποια ατομα στο ασχετο ??

Δημοσ.

ειναι κανεις μεσα?

κανεις? ... εκει εξω ακουει κανεις?

πειτε μας ενυπωσεις παιδια , μην μας "ψηνετε" αλλο :wacko:

Δημοσ.

Ασχολείστε με άνθρωπο ( ; ) που έχει στην υπογραφή του ΟΠΑΔΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΤΗ Χ ΟΜΑΔΑ

Τι να πει κανείς από εκεί και πέρα. Τα λόγια είναι περιττά. Ας επανέλθουμε στο θέμα μας και ας μην τροφοδοτούμε άλλο αυτό το troll.

Δημοσ.

εχει μπει 1 φιλος μεσα...μετα απο κανα 30λεπτο ηδη ειναι level 4....μεχρι το level 13 φτανει η ΒΕΤΑ εκδοση....

δεν μου εχει κατι παραπανω για να μην αρχισω να κλαιω και να ουρλιαζω απο τα νευρα μου

:D :D :D :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...