Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εφτιαξα battlenet account αλλα οταν παω να μπω μεσα μου λεει οτι αυτο το account have not assosiate with diablo 3 , τι κανω ?

Δημοσ.

Παιδια εφτιαξα battlenet account αλλα οταν παω να μπω μεσα μου λεει οτι αυτο το account have not assosiate with diablo 3 , τι κανω ?

Κάνε μια εκδρομή για ψάρεμα :rolleyes:

Προβλέπεται ηλιοφάνεια κατά το Σαββατοκύριακο ^_^

Δημοσ.

Ενα θεμα ειναι το ποιος θα δικαιουται diablo 3 licence στο λογαριασμό του.

Τελικά εκεί καταλήγει το θέμα :shock:

Μια οριστική απάντηση θα ήταν: "Όποιος την αγοράσει". Όπως και να έχει, μερικοί από εμάς θα το δοκιμάσουμε κατά το Σαββατοκύριακο :mrgreen:

Δημοσ.

Το παραγγειλα σημερα το μεσημερι απο εδω http://www.gameexplorers.gr/item.php?hl=el&id=6028623 μετα απο επισκεψη απο το καταστημα και με διαβεβαιωσαν οτι στις 15 μαιου θα το εχω. Τσαμπα κατεβαζα τοση ωρα την open beta ? Αφου θελει activate key το account για να ειναι associate με το diablo 3 ti σκατα open beta ειναι αυτη :mad:

Δημοσ.

Το παραγγειλα σημερα το μεσημερι απο εδω http://www.gameexplorers.gr/item.php?hl=el&id=6028623 μετα απο επισκεψη απο το καταστημα και με διαβεβαιωσαν οτι στις 15 μαιου θα το εχω.

Ο καιρός για ψάρεμα είναι ο κατάλληλος. Αρκεί να φυλαγόμαστε από την υγρασία :whistle:

Τώρα που το σκέφτομαι δεν θα κάνω μεγάλη εκδρομή αλλά μεσημεριανές βόλτες στις γύρω εξοχές και το βραδάκι Diablo III B)

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους :devil:

Δημοσ.

Τσαμπα κατεβαζα τοση ωρα την open beta ? Αφου θελει activate key το account για να ειναι associate με το diablo 3 ti σκατα open beta ειναι αυτη :mad:

τελικα θα μπορουμε να το παιξουμε η οχι?..

Δημοσ.

Πάτε εκεί που λέει download game clients

Διαλέξτε Diablo 3.

Κατεβάστε το beta client

????

Profit.

Ούτε licence ούτε τπτ (εγώ τουλάχιστον δεν έχω αλλα κατεβάζω as we speak)

Δημοσ.

τελικα θα μπορουμε να το παιξουμε η οχι?..

Παιδιά το παιχνίδι δεν το αγόρασα ακόμη και πραγματικά δεν σκέφτομαι να το αγοράσω ούτε μετά τις 15 Μαϊου :eek:

Πάντως αν θέλετε να παίξετε κι εσείς, ρίξτε μια ματιά στα links που δημοσιεύθηκαν πιο πάνω :blink:

Δημοσ.

Το παραγγειλα σημερα το μεσημερι απο εδω http://www.gameexplo...l=el&id=6028623 μετα απο επισκεψη απο το καταστημα και με διαβεβαιωσαν οτι στις 15 μαιου θα το εχω. Τσαμπα κατεβαζα τοση ωρα την open beta ? Αφου θελει activate key το account για να ειναι associate με το diablo 3 ti σκατα open beta ειναι αυτη :mad:

Open beta σημαίνει οτι μπορεί να μπει οποιοσδήποτε, έχει δεν έχει αγοράσει το παιχνίδι. Αν δεν σου βγάζει link για download του diablo III μέσα στο account σου στο battle.net είναι μάλλον επειδή το άνοιξες σήμερα. Τσέκαρε το αύριο μήπως και εμφανιστεί.

Δημοσ.

Παίδες μια βοήθεια..

όταν πάω για Install μου λέει below minimun specs...

έχω xp από τον θείο μου με service pack 2...

καμιά ιδέα?

ή θα χορτάσουμε βόλτα το σ/κ? :mrgreen:

Δημοσ.

Για όσους έχουν θέμα επειδή φτιάξανε τώρα account:

1. ντροπή σας :P

2. Στα FAQ λέει ξεκάθαρα ότι δεν πειράζει. Χαζοί είναι να χάσουνε νέους πελάτες?

3. Δεν χρειάζεται να έχεις αγοράσει το παιχνίδι (έτσι κ αλλιώς δεν σου δίνουν κανένα κωδικό αν το προπαραγγείλεις σε retail έκδοση. Απλά αφού πας στο manage games θα βρεις δεξιά που λέει Download clients όπως λέει κ ο κλαινμαιν πιο πάνω.

Εγώ να κάνω μια ερώτηση? Όπου φτάσεις μένει στο account και συνεχίζεις όταν κυκλοφορήσει ε?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...