Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το εκανα αλλα τωρα δεν κατεβαζει καθολου!. lol

ενταξει το εκλεισα το ξανανοιξα και τωρα ξανακατεβαζει.

Στις 22:00 θα μπορουμε να μπουμε?.

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οκ το εφιαξα αυτο αλλάζοντας απο europe se american server.ΑΛΛΑ μου βγάζει ερρορ 12 no liscence attached , και κάτι διάβασα για gametag ότι πρέπει να κάνω , τί είναι τουτο

Δημοσ.

οκ το εφιαξα αυτο αλλάζοντας απο europe se american server.ΑΛΛΑ μου βγάζει ερρορ 12 no liscence attached , και κάτι διάβασα για gametag ότι πρέπει να κάνω , τί είναι τουτο

Πως άλλαξες από europe σε american server?

Δημοσ.

στα options ψαξε . btw ok εκανα gametag , πάω να κάνω log in αλλα τπτ . έχει μπει κανείς ? πάλι έχω error 12

ειπαμε μετα τις 22:00 θα μπορεις να μπεις

Δημοσ.

ειπαμε μετα τις 22:00 θα μπορεις να μπεις

ωπ οκ sry , αν και διαβασα λίγο απο τα προηγούμενα δεν το προσεξα

και δεν μου λες τι θα κάνω μεχρι τότε πως θα την παλέψω ΕΕΕ???

για κανα partaki να κανονίσουμε

• Moderators
Δημοσ.

και δεν μου λες τι θα κάνω μεχρι τότε πως θα την παλέψω ΕΕΕ???

Δεν είμαι φανατικός του D3, αλλά νομίζω ότι αυτοί που το περιμένουν πολύ θα σου έλεγαν

"κοιμήσου, γιατί δεν θα κοιμηθείς μετά." ;)

Το κατέβασα κι εγώ και περιμένω. :P

Δημοσ.

Απ όσο ξέρω η beta δεν έχει και πολύ content οπότε μην ετοιμάζεστε για ξενύχτια μιας και το πιθανότερο είναι να πάμε 13 lvl σε μερικές ώρες και να μην έχουμε να κάνουμε κάτι μετά.

• Moderators
Δημοσ.

Απ όσο ξέρω η beta δεν έχει και πολύ content οπότε μην ετοιμάζεστε για ξενύχτια μιας και το πιθανότερο είναι να πάμε 13 lvl σε μερικές ώρες και να μην έχουμε να κάνουμε κάτι μετά.

Α οκ, ότι smash-άρουμε τότε.

Δημοσ.

Ιζ τρού.

H Beta έχει μερικά quest ένα αρκετά καλό bossfight(Leoric) και level cap στα 13 με τα περισσότερα αντικείμενα και skills να είναι κλειδωμένα(ακόμα και για 13 lvl).

But still,έχετε 5 classes να δοκιμάσετε σε ένα weekend οπότε έρχετε καλό πακέτο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...