Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οσες φορες παρηγγειλα game απο το Πλαισιο που το ηθελα 1η μερα (WotLK - Stacraft2) μου το φερανε την πρωτη μερα χωρις καθυστερησεις. Αλλα ενταξει ναι, δινεις κατι παραπανω χωρις ιδιαιτερο λογο.

Για μενα παρτο απ οπουδηποτε αλλου..Play.com π.χ. και αν δεν μπεις την πρωτη μερα τι εγινε? σιγα τα αυγα θα μπεις την 4η

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για το θέμα με το Micro-stuttering έγραψε ένας στο Diablo 3 Forums ο οποίος δουλεύει στην Blizzard πως ούτε αυτός παίζει Smooth και πως έχει τέτοια θέματα επειδή το παιχνίδι βρίσκεται σε Beta φάση.

Το Final Game τόνισε πως δεν θα έχει τέτοια θέματα.

Οπότε να κοιμάμαι ήσυχος :)

Δημοσ.

βρηκα το diablo 3 στο e-shop με 49,90. αν το παρω θα το εχω στις 15 μαιου?.

Εγώ έχω κάνει προπαραγγελία από e-shop επειδή είχα ένα πιστωτικό και έχω την ίδια απορία με εσένα :P

Δημοσ.

Από amazon.co.uk βγαίνει γύρω στα 40€ και λέει dispatch 14/05.

Άντε στη χειρότερη να παίζεις 18/05 (Παρασκευή).

Νομίζω αξίζει τη μειωμένη τιμή...

Δημοσ.

Για το θέμα με το Micro-stuttering έγραψε ένας στο Diablo 3 Forums ο οποίος δουλεύει στην Blizzard πως ούτε αυτός παίζει Smooth και πως έχει τέτοια θέματα επειδή το παιχνίδι βρίσκεται σε Beta φάση.

Εσένα τι σε νοιάζει,ζήτημα να παίξεις μία μέρα νουμπά :mrgreen:

• Super Moderators
Δημοσ.

θα πήξεις... :devil:

Δημοσ.

στην αρχη μονο θα παιζετε μαζι και θα βοηθαει ο ενας τον αλλον

μεχρι 4 ατομα νομιζω

πιο μετα με καποιο Patch pvp

τωρα αυτο θα ειναι μονο αρενες η θα εχει και κατι αλλο δεν ξερω

Δημοσ.

αα δηλαδη τωρα γινεται μονο αυτο που ειπες και οταν θα βγει το pvp θα παιζουμε μονο pvp η θα γινεται και το πρωτο που ειπες?

Δημοσ.

Θα παίζεις και τα 2 φυσικά και περιπετειούλες και ξυλίκια.

Θα βρίσκεις αντικείμενα έξω και θα τα τεστάρεις πάνω σε θύματα στην arena. :-D

Δημοσ.

Ωραια :) και κατι ακομα :) αν το προπαραγγειλω απο το πλαισιο θα το εχω καπιες μερες πιο πριν η θα το εχω στις 15 μαιου? αν οχι πιος ο λογος να το προπαραγγειλω?

Δημοσ.

Πρόχειρα πρόχειρα

1) Για το D3 δεν ξέρω αλλά το Starcraft 2 το είχα μία μέρα νωρίτερα.

2) Ίσως θες να αποφύγεις μία γενικότερη σύγχυση του να το αγοράσεις την ημέρα της κυκλοφορίας

Κατα τα άλλα και μία μέρα νωρίτερα να το έχεις δεν θα παίξεις μέχρι τις 15 του μήνα

That is 00:01 το βράδυ θα μπορέσεις :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...