Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είμαστε παρέα 4-5 άτομα. Να κάνουμε μία ομαδική από amazon ή υπάρχει κάπου φθηνότερα και με φθηνότερα μεταφορικά?

Γύρω στα 40,5 € μας βγαίνει το πακέτο με δωρεάν παράδοση (3 έως 10 εργάσιμες)

Δημοσ.

κοιτα φθηνότερα δεν νομίζω να το βρεις .. τουλάχιστον αυτή την στιγμή.

η δίνεις 40κάτι και το έχεις 5-6-10 μέρες μετα την κυκλοφορία η δίνεις 50-55 και το παίρνεις απο την πρώτη μέρα (η 59 απο την blizz digital).

Δημοσ.

Πολύ φοβάμαι ότι και 55 να δώσω, 5-6-10 μέρες μετά θα το έχω με την κατάσταση που επικρατεί στην ελληνική αγορά.

Φοβάμαι μη γίνει Skyrim η κατάσταση.

Δημοσ.

Αν τελικά το πάρετε σε τιμή ελλάδας 60 euro , προτιμήστε cdmedia να εχετε το κεφάλι σας ήσυχο οτι θα έρθει στην ώρα του.

Εγω τουλάχιστον οτι αγορές ειχα κάνει για το warcraft ειχε έρθει το παιχνίδι μια μέρα νωρίτερα η το πρωί πριν το άνοιγμα των servers.

Δημοσ.

Προτείνω στον Υπουργό Εργασίας να προωθήσει καμπάνια με τίτλο «Ανεργία: Περισσότερος ελεύθερος χρόνος για να ασχοληθείς με το Diablo III». Θα ήταν μια ωραία αντιμετώπιση των πραγμάτων.

Δημοσ.

Σήμερα η blizzard στέλνει αλλα 275.000 κλειδιά για το beta, μπορεί να εισαστε στο beta και email να πάρετε μετα απο 2 μέρες για αυτο κοιτάχτε στο account management στο battlenet

Δημοσ.

Θα μπορουσε καποιος να μου προτεινει απο που να το προαγορασω ωστε να το εχω την ημερα κυκλοφοριας? Δε μ ενδιαφερει τοσο η τιμή(σε λογικά πλαισια) ή ο τρόπος πληρωμής όσο το να ξέρω ότι θα το εχω 15-16 του μηνός στη Θεσσαλονικη.

Εχω δει διαφορες διαφημίσεις προαγορας αλλα να πω την αληθεια πουθενα δε βλεπω αν το παραδιδουν την ιδια μερα η μια βδομαδα και μετα. Θα λειπω βεβαια 15-20 περιπου απλα θα ηθελα να ξερω οτι θα το εχω όταν γυρισω.

Συγγνωμη αν καποιο παιδι το εχει απαντησει πιο πανω και δε το προσεξα (εχω τσεκαρει τα περισσοτερα link που δωσατε)

Δημοσ.

Θα μπορουσε καποιος να μου προτεινει απο που να το προαγορασω ωστε να το εχω την ημερα κυκλοφοριας? Δε μ ενδιαφερει τοσο η τιμή(σε λογικά πλαισια) ή ο τρόπος πληρωμής όσο το να ξέρω ότι θα το εχω 15-16 του μηνός στη Θεσσαλονικη.

Εχω δει διαφορες διαφημίσεις προαγορας αλλα να πω την αληθεια πουθενα δε βλεπω αν το παραδιδουν την ιδια μερα η μια βδομαδα και μετα. Θα λειπω βεβαια 15-20 περιπου απλα θα ηθελα να ξερω οτι θα το εχω όταν γυρισω.

Συγγνωμη αν καποιο παιδι το εχει απαντησει πιο πανω και δε το προσεξα (εχω τσεκαρει τα περισσοτερα link που δωσατε)

CDMEDIA φίλε μου που ειναι ο επίσημος αντιπρόσωπος, απλα θα το πάρεις στα 60 euro :P τωρα για φθηνότερα να σου πουν τα παιδιά που έχουν το προ παραγγείλει και απο εξωτερικό

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...