Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Path Of Exile.

αυτο ειναι σε beta και ουτε καν που ειναι μισοτελειωμένο.(θυμάμαι μας ειπαν στην beta οτι μέχρι act 1 έχει ολοκληρωθεί νομίζω) Εγω ειπα αν υπάρχει κάτι να παίξω τώρα να μου φύγει η κάψα γιατί ανυπομονώ για d3 και αργεί το άτιμο :devil:

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εντωμεταξύ εκτος του diablo 1-2-exp / titan q _+exp/torchlight/sacred /sacred 2

ξέρετε κανένα hack % slash στο στύλ του diablo να μου φύγει λιγο η κάψα? (loot-gear-fest game δηλαδή).

Απο τα πιο παλιά έχεις δοκιμάσει Dungeon Siege (1-2) και Nox; Δεν είναι ακριβώς ίδια με το Diablo (όχι τόσο όσο ήταν το Torchlight, anyway) αλλά είναι αρκετά κοντά - ίσως λίγο πιο "scripted" απο το Diablo. Επίσης ένα (σχετικά) άγνωστο, το Revenant, το οποίο θυμάμαι να ήταν αρκετά καλό.

Πιο πρόσφατο (2005+) είναι το Loki, το οποίο δεν έχω παίξει αλλά λένε οτι είναι τουλάχιστον μέτριο, τα DeathSpank και FATE, όπως επίσης (σχετικά) και τα Divine Divinity/ Beyond Divinity.

Για κάτι πιο sci-fi δες το Greed: Black Border.

• Moderators
Δημοσ.

To Revenant το θυμήθηκα πριν μερικές μέρες. (κάπου το έχω κιόλας αυθεντικό :P)

Μου άρεσε πολύ που είχε ειδικές κινήσεις ανάλογα με τι είδους επίθεση (και όπλο) έκανες σε διαφόρους αντιπάλους.

Π.χ. τις αράχνες τις πέταγες στον αέρα και έπεφταν πάνω στο σπαθί ή κάρφωνες το χέρι του Ogre(ή κάτι παρόμοιο, δεν θυμάμαι ακριβώς τύπο τέρατος τώρα) κάτω και το άρχιζες στα μπουκέτα. :P

Δημοσ.

Γιατί αν βγήκε σήμερα νέο patch πως θα είναι στην retail εκδοση?

εγω το έλεγα .. ρώταγα αν θα φάμε κανένα παλούκι λούκ με προβλήματα lag/traffic την πρώτη μερα...ελπίζω να μας αφήσουν να κατεβάσουμε το patch ξεχωριστά να το έχουμε έτοιμο ... :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r:

Μπααα, μας βλέπω παλιές εποχές wow που σε κάθε major patch έκανες 5 ώρες να παίξεις. Βέβαια αυτό δε θα είναι τόσο μεγάλο αλλά θα είναι μεγάλο το πλήθος που θα το κατεβάζει.

Δημοσ.

Πως θα είναι?

Τα patch της beta θα είναι απευθείας στην retail,αν μετά από 2-3 μέρες κάνουν ένα patch των 15mb και γίνουν παράπονα κ γ'αυτό παω πάσο.

Δημοσ.

Ναι προφανώς αλλά εννοείς ότι αυτό θα είναι στη retail έκδοση?

Παρεπιπτόντως με όλη τη παραφιλολογία μεταξύ γνωστών στο thread (:P) δεν πήρα πρέφα το "event" που έχει στο battlenet με τα classes κάθε βδομάδα. Πολύ καλό ας πούμε. Πάντως οι πούστηδες σε ότι έχει να κάνει με look n feel και ατμόσφαιρα είναι τρομεροί. Σε κάνει να τρελαίνεσαι.

Δημοσ.

Ρε μαν όταν λέμε retail εννοούμε dvd. Πιστεύεις δλδ ότι η blizzard παράλληλα με την ανάπτυξη του diablo ανέπτυξε και πρωτοποριακό σύστημα mass production και logistics ώστε σε ένα μήνα να προλάβει να κατασκευάσει, στείλει στις επιμέρους αντιπροσωπείες και διανείμει στα retail μαγαζιά 2-5 εκατομμύρια κομάτια?

Αυτό που λέει ο phycho_warhead θα γίνει λογικά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...