Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Είσαι προκατειλημένος και συνεχίζεις να κράζεις την εταιρεία

Όχι, κριτική στην προφανέστατη αλλαγή πλεύσης της εταιρίας δεν είναι κράξιμο, είναι αντικειμενική παρατήρηση. Το ότι μερικοί συνεχίζεται με το ίδιο "επιχείρημα" είναι που δείχνει ποιος είναι προκατειλημμένος.

Μπορεί να μου ταιριάζει το WoW μπορεί και όχι, αυτό δεν καλύπτει το κενό της στρατηγικής του WarCraft και του ύφους του Diablo.

Πριν 10 χρόνια έλεγα ακριβώς τα ίδια για το πόσο τρομερή είναι η Blizzard και το πόσο ανώτερο είναι το PC gaming. Αλλά δεν μπορώ να μην σημειώσω πως σήμερα δεν βλέπω κοινά στοιχεία πέρα από brand names.

Δημοσ.

Εγώ το προπαρήγγειλα από το gameexplorers ' date='μικρό παιχνιδάδικο στη Πανόρμου που πάντα τα φέρνει την ημερα κυκλοφορίας και με καλές τιμές (skyrim στα 32Ε το είχα πάρει, όταν σε play, amazon και zavvi είχε 45) και τα παιδιά που το δουλεύουν είναι γνώστες και gamers.

Έχουν ένα που λένε προστασία τιμής οπότε το παίρνεις στη φτηνότερη τιμή που θα βάλουν από τη στιγμή που το παρήγγειλες. Tο έκλεισα στα 54Ε αλλά ελπίζω θα το ρίξουν στα 50.

Επίσης επειδή τους ρώτησα κιόλας μου είπαν θα το έχουν κανονικά πριν και θα το πουλάνε από 15.

.[/quote']

Καλημερα φιλε remalis. Μολις το εκλεισα κ γω απο κει για παραλαβη απο καταστημα οταν με το καλο ερθει. Στανταρ day 1 ε; Γιατι στο mail λεει 16. Οχι τπτ αλλο, να ξερουμε κ ποτε να ριξουμε τουφεκι στην δουλεια!

Sent from my iPod touch using Insomnia

Δημοσ.

εγω ρε παιδιά δεν ξέρω αν θα το παραγγείλω .. λεω να πάω να το πάρω απο κάποιο μαγαζί την μέρα κυκλοφορίας , πρωι πρωι.

δεν εμπιστεύομαι να το παραγγείλω γιατι μια στραβή να γίνει μπορει να φάω τρελή ξενέρα και αν δεν ηθελα να το παίξω απο την πρώτη μέρα το έπαιρνα πολυ φθηνότερο απο τα 55,5 (50 +5,5euro μεταφορικά..)

λέτε να πάθω καμιά πλάκα και να ειναι sold out παντού ? :lol:

στην πάτρα έχει 2 multirama ,1 πλαίσιο που θα το φέρουν σίγουρα.

μεχρι πότε μπορώ να το παραγγείλω? αν αποφασίσω να το παραγγείλω 1η Μαΐου προλαβαίνω έτσι ?

Δημοσ.

Καλημερα φιλε remalis. Μολις το εκλεισα κ γω απο κει για παραλαβη απο καταστημα οταν με το καλο ερθει. Στανταρ day 1 ε; Γιατι στο mail λεει 16. Οχι τπτ αλλο, να ξερουμε κ ποτε να ριξουμε τουφεκι στην δουλεια!

Sent from my iPod touch using Insomnia

Καλημέρα, τους είχα ρωτήσει και μου χαν πει θα το έχουν απο πριν και θα το πουλάνε από 15 Μαίου. Και γενικά από προηγούμενες μεγάλες κυκλοφορίες όλες τις είχε. Skyrim 1η μέρα είχε καμιά 40αριά κομμάτια (και στα 32Ε παρακαλώ) και mass effect. Ας πάρουμε και κανα τηλέφωνο αλλά νομίζω δε θα παίξει θέμα.

Και μάλιστα τώρα το έχουνε πάει 49.9Ε οπότε κομπλέ.

Τώρα για τη σιγουριά δε νομιζώ ότι μεγάλες αλυσίδες είναι αναγκαστικά και πιο σίγουρο. Πιο εφετζίδικο ναι, πιο σίγουρο δε ξέρω. Αλλά για Πάτρα αν το θες την 1η μερα δεν ξερω αν παιζει αλλο μαγαζί.

Δημοσ.

Δεν φτάνει 300 σελίδες.

Beta δεν ξαναπαίζω τι να το κάνω,να δω λίγες αλλαγές στο UI,κατι αλλαγές στα abilities και rings.

Είχε πιο πολύ πλάκα όταν άφηναν rare crafting :-D

Δημοσ.

Βάλανε να βλέπουμε και τα fps μεσα απο το παιχνίδι :P

Και εγώ το έσβησα απο τον υπολογιστή το beta δεν υπάρχουν ουσιαστικές αλλαγές και αφου φάγανε wipe ολα παλι δεν εχει ουσία, μέχρι να φάμε το αρνάκι θα έχει έρθει και ο μάιος :-D

Δημοσ.

πλακα-πλακα , υπαρχει κανενας που να εχει βαρεθει την beta , και να θελει να "δωρισει" το λογαριασμο του με ενα temp pass , μεχρι να δοκιμασουμε και εμεις την beta?

:-D :rolleyes: :whistle:

Δημοσ.

Patch? Δλδ η εγκατάσταση που θα κάνεις με το cd θα θέλει patching με το καλημέρα ε? ωραία, τι έλεγε κάποιος για την κατάσταση των server στις 15?

Δημοσ.

εγω το έλεγα .. ρώταγα αν θα φάμε κανένα παλούκι λούκ με προβλήματα lag/traffic την πρώτη μερα...ελπίζω να μας αφήσουν να κατεβάσουμε το patch ξεχωριστά να το έχουμε έτοιμο ... :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r:

εντωμεταξύ εκτος του diablo 1-2-exp / titan q _+exp/torchlight/sacred /sacred 2

ξέρετε κανένα hack % slash στο στύλ του diablo να μου φύγει λιγο η κάψα? (loot-gear-fest game δηλαδή).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...