Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν μπορείς να κατηγορήσεις μια εταιρεία επειδή φροντίζει πρώτα την cash cow της

Θα το ξαναπώ: Ναι μπορείς όταν μιλάς για μια εταιρία που κάποτε έκανε παιχνίδια και μετά στράφηκε εξολοκλήρου σε μία online social rpg facebook πλατφορμα, μια online ασχολία. Και χρησιμοποίησε το όνομα ενός από τα καλύτερα RTS που υπάρχουν για να το κάνει αυτό.

Μερικοί αποδίδεται όλα τα σχόλια σε haters & fanboys, αλλά νομίζω πως είμαι αντικειμενικός όταν λέω πως η σημερινή Blizzard με την παλιά είναι απλή συνωνυμία.

Δημοσ.

Την Blizzard των Diablo 1 & 2 που δεν υπάρχει πια ή την Blizzard του WoW ?

http://www.youtube.com/watch?v=UPzVkCBvF2w&feature=relmfu

1:15

Προφανώς δε θα μάθοθμε ποτέ τι παιχνίδι θα ήταν ακριβώς, αλλά φαίνεται υπήρχε κάποια στασιμότητα. Θες ήταν η δυσαρέσκεια αυτών που έφυγαν επειδή δεν τους έδιναν σημασία, ή όντως είχαν κολλήσει, το θέμα είναι ότι μάλλον δε θα βλέπαμε ποτέ diablo αν έπρεπε να κυνηγάμε την παλιά ομάδα. Προτιμώ να κράξω την συνέχεια παρά να μην βγει ποτέ (υπό αυτές συνθήκες και για τον συγκεκριμένο τίτλο τουλάχιστον.)

Δημοσ.

Θα το ξαναπώ: Ναι μπορείς όταν μιλάς για μια εταιρία που κάποτε έκανε παιχνίδια και μετά στράφηκε εξολοκλήρου σε μία online social rpg facebook πλατφορμα, μια online ασχολία. Και χρησιμοποίησε το όνομα ενός από τα καλύτερα RTS που υπάρχουν για να το κάνει αυτό.

Μερικοί αποδίδεται όλα τα σχόλια σε haters & fanboys, αλλά νομίζω πως είμαι αντικειμενικός όταν λέω πως η σημερινή Blizzard με την παλιά είναι απλή συνωνυμία.

το τι κυκλοφορεί και πότε δεν εξαρτάται από το creative team, άλλοι είναι στο τιμόνι. Και σύνηθες είναι κόσμος να πηγαινοέρχεται, σε όλες τις εταιρείες συμβαίνει. Τώρα για το social μέρος, απλά προσαρμόζεται στους καιρούς, ξέρω κόσμο που παίζει πχ wow κυρίως για την επικοινωνία με άλλους, παρά για αυτό καθ'αυτό το παιχνίδι.

Αυτό που μετρά για μένα τουλ είναι ότι παρόλο που παίζω τα παιχνίδια της απ'το wc1, η φιλοσοφία της δεν έχει αλλάξει, την ίδια αίσθηση μου αφήνουν 18 χρόνια μετά. Και αυτά τα λέει κάποιος που την κράζει συχνά πυκνά, για διάφορες π@π@ριές που κάνει κατά καιρούς..

Δημοσ.

Αυτό που μετρά για μένα τουλ είναι ότι παρόλο που παίζω τα παιχνίδια της απ'το wc1, η φιλοσοφία της δεν έχει αλλάξει

από κάποιον που επίσης παίζει τα παιχνίδια της από το wc1, δεν ξέρω να γελάσω ή να κλάψω με αυτό που είπες για την φιλοσοφία. Εγώ τα MMORPG όπως είδες για να είμαι ακριβής τα ξεχωρίζω από τα κλασσικά παιχνίδια και τα κατατάσσω σαν online ασχολίες.

όταν περιμέναμε πριν 10 χρόνια το Diablo 2 περιμέναμε βελτιωμένο battle.net αλλά περιμέναμε και την πρόκληση του πρώτου παιχνιδιού, περιμέναμε ειδικά την σκοτεινή ατμόσφαιρα, θέλαμε να δούμε τι έγινε με την πέτρα στο κεφάλι του ήρωα, περιμέναμε κάτι που τότε ήταν μοναδικό.

Δημοσ.

Την Blizzard των Diablo 1 & 2 που δεν υπάρχει πια ή την Blizzard του WoW ?

από κάποιον που επίσης παίζει τα παιχνίδια της από το wc1, δεν ξέρω να γελάσω ή να κλάψω με αυτό που είπες για την φιλοσοφία. Εγώ τα MMORPG όπως είδες για να είμαι ακριβής τα ξεχωρίζω από τα κλασσικά παιχνίδια και τα κατατάσσω σαν online ασχολίες.

όταν περιμέναμε πριν 10 χρόνια το Diablo 2 περιμέναμε βελτιωμένο battle.net αλλά περιμέναμε και την πρόκληση του πρώτου παιχνιδιού, περιμέναμε ειδικά την σκοτεινή ατμόσφαιρα, θέλαμε να δούμε τι έγινε με την πέτρα στο κεφάλι του ήρωα, περιμέναμε κάτι που τότε ήταν μοναδικό.

Σιγά τη σκοτεινή ατμόσφαιρα του 2, με τις ζούγκλες, τους υπονόμους, την έρημο κτλ. Καμία σχέση η ατμόσφαιρα του 1 και του 2 κατά τη γνώμη μου. Άντε μόνο η 1η act ήταν κάπως πιο ατμοσφαιρική.

Για τα υπόλοιπα αδυνατώ να σχολιάσω. Είσαι προκατειλημένος και συνεχίζεις να κράζεις την εταιρεία για ένα άλλο παιχνίδι της σε ένα topic που αναφέρεται σε άλλο παιχνίδι από αυτό που κράζεις. Τα σχόλια σου αγγίζουν τα όρια του trolling για να μην πω και τίποτα άλλο.

Αξίζει τουλάχιστον να πω ότι όσους ξέρω που έπαιζαν από παλιά warcraft RTS, όλοι ενθουσιαστήκαμε με την ιδέα ενός MMO-RPG Warcraft οπότε καλά έκανε και άκουσε το κοινό της.

Προφανώς ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ εσένα αυτό το στυλ. και θεωρείς ότι το κακό wow άλλαξε την αγαπημένη σου blizzard.

Οι ίδιοι άνθρωποι τη διοικούν. Οι εποχές άλλαξαν, εκείνοι προσαρμόστηκαν και συνεχίζουν εσύ ξέμεινες στο diablo 1-2. Αν απλά έκανες τον κόπο να διαβάσεις τα blue posts, θα καταλάβαινες τη τεράστια δουλειά κάνουν, ειδικά στο wow, το οποίο χρειάζεται συνεχή παρακολούθηση γιατί ακριβώς είναι ΜΜΟ.

Προσωπικά, δεν έχω μείνει ΠΟΤΕ δυσαρεστημένος από παιχνίδι τους. ΠΟΤΕ δε μετάνοιωσα τα λεφτά που έδωσα.

Μπορεί να αργούν να τα βγάλουν; Ναι συμφωνώ, καθυστερούν αλλά τουλάχιστον εγώ ήμουν πάντα ευχαριστημένος. Όχι πάντα 100% (όπως πχ με το diablo2 και με διάφορα στο WoW) αλλά πολύ ικανοποιημένος από τη δουλειά που κάνουν μέχρι τώρα, ειδικά αν σκεφτείς σε τι θέση ισχύος βρίσκονται, τι κάνει ο ανταγωνισμός, το οικονομικό πλαίσιο στο οποίο ζει ο δυτικός κόσμος κτλ.

Δημοσ.

Τα πολλά λόγια ειναι φτώχεια, υπομονή μεχρι τις 15 μάη να βγεί το παιχνίδι , και μετα απο κανα μήνα θα μπορούμε να βγάλουμε ολοκληρωμένα συμπεράσματα :)

Δημοσ.

Όχι SPANK,η υπομονή είναι για τους λίγους,το παιχνίδι θα είναι GTP όπως και τα υπόλοιπα της Blizzard μέχρι τώρα.

Θα το αγοράσω όμως γιατί δεν θέλω να δω μια μέρα τον Morhaime στον δρόμο καθιστό και την παλάμη ανοιχτή περιμένοντας.

Δημοσ.

Αν έχεις κόλημα με κάτι που επαιξες κάποτε και όλα τα άλλα σου ξυνίζουν, σρυ αλλά το πρόβλημα το έχεις εσύ. Ολα στην ζωή προχωράνε παρά κάτω, τα mmo είναι η μετεξέλιξη των rpg, όπως τα multi πχ bf προχώρησαν τα fps σαν είδος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...