Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

θυμίζω οτι τα ίδια ακουγόταν στο launch του SC2 αλλά όλα ήταν μια χαρά, εγώ τουλάχιστον έπαιζα χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα απο την day 1.

αρκετοί είχαν πρόβλημα με το registration/activation του game...

Δημοσ.

θενξ μαν δεν το ειχα δει.

πω κάψιμο που έχει να πέσει ..αλλα οι τελευταίες ημέρες περνούν τόοοοοοοοσο αργά ..

1 μηνας και 9 ημέρες ακόμα ... :X

• Super Moderators
Δημοσ.

βρήκες και εσύ την "καλύτερη" ΕΣΣΟ, imho καλύτερα να μην παίξεις, θα φας ήττα...

Δημοσ.

Ε ρε καταδίκη..

15/5 βγαίνει το παιχνίδι και 17/5 μπαίνω στρατό, μόνο 2 μέρες θα προλάβω να παίξω :P

Μπορεί να βγει και εφαρμογή στο iPhone, για να πουλάς μέσω Auction House.

Βολέψου με αυτή μέχρι να γίνεις πολίτης :P

Δημοσ.

Συμφωνώ. Και μετά τη στροφή είναι από τις καλύτερες εταιρείες αλλα αυτό το πράγμα που το wow έχει την πρώτη προτεραιότητα είναι μεγάλη μλκία. Δλδ κανονικά επόμενη κυκλοφορία μετά το diablo έπρεπε να είναι το heart of the swarm. Αμ δε, πρέπει να βγάλουμε το kung fu panda μπας και κάνουμε damage control στο συνεχώς μειωμένο αριθμό subs και πιάσουμε και την Κίνα που τώρα έμαθε το wow (σαν παίχτες όχι σαν goldfarm). Για expansion για το diablo δε το συζητάμε. Σε καμια πενταετία :-(

Δημοσ.

Δεν είναι θέμα WoW ή starcraft 2 κατά τη γνώμη μου αλλά θέμα στελεχών. Πολλά μέλη της Blizzard που έφτιαξε τα Diablo 1 ιδιαίτερα και το Diablo 2 έχουν αποχωρήσει εδώ και χρόνια.

Αυτό δεν ξέρω τι θα σημαίνει για την ποιότητα του Diablo 3. Η beta που είχα δει όταν είχε πρωτοξεκινήσει δε μου άφησε καλές εντυπώσεις αλλά φαίνεται πως μετά άλλαξαν αρκετά πράγματα. Κυριακή κοντή γιορτή, θα τα δούμε όλα και με βλέπω για Witch Doctor ή Demon Hunter αν αποφασίσω να ξεκινήσω.

• Super Moderators
Δημοσ.

Δλδ κανονικά επόμενη κυκλοφορία μετά το diablo έπρεπε να είναι το heart of the swarm. Αμ δε, πρέπει να βγάλουμε το kung fu panda μπας και κάνουμε damage control στο συνεχώς μειωμένο αριθμό subs και πιάσουμε και την Κίνα που τώρα έμαθε το wow (σαν παίχτες όχι σαν goldfarm). Για expansion για το diablo δε το συζητάμε. Σε καμια πενταετία :-(

φέτος δεν είναι όμως να βγει και το heart of the swarm?

Δημοσ.

Συμφωνώ. Και μετά τη στροφή είναι από τις καλύτερες εταιρείες αλλα αυτό το πράγμα που το wow έχει την πρώτη προτεραιότητα είναι μεγάλη μλκία. Δλδ κανονικά επόμενη κυκλοφορία μετά το diablo έπρεπε να είναι το heart of the swarm. Αμ δε, πρέπει να βγάλουμε το kung fu panda μπας και κάνουμε damage control στο συνεχώς μειωμένο αριθμό subs και πιάσουμε και την Κίνα που τώρα έμαθε το wow (σαν παίχτες όχι σαν goldfarm). Για expansion για το diablo δε το συζητάμε. Σε καμια πενταετία :-(

δεν μπορείς να κατηγορήσεις μια εταιρεία επειδή φροντίζει πρώτα την cash cow της, άλλο πράγμα 60 ευρώ μπροστάτζα συν άλλα 13 κάθε μήνα για όσο ο πελάτης είναι pleased, και άλλο πάρε 60 και τα ξαναλέμε όταν βγάλεις exp, τα καλά πελατάκια τα προσέχουμε παραπάνω, παντού και πάντα. Ασε που βγαίνουν και κάτι tera, gw2 φέτος και πρέπει να γκαζώσουμε λίγο παραπάνω..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...